UKE 26 & EN LITEN TUR PÅ FØDEN

UKE 26 (25+0)

I dag er det 108 dager igjen til termin. Tiden flyr! Jeg fikk et tips om at man egentlig bør lyve om termindatoen sin, sånn at man slipper to uker med mas fra alle kanter om man har født enda. Kan se for meg at det er frustrerende å bli mast på, når man vralter rundt og er tung og lei. Men det er for sent for meg å lyve, det begynner å bli lenge siden jeg annonserte at jeg har termindato på selveste kvinnedagen. Hadde vært veldig gøy å føde  termin, men det skjer jo nesten aldri. Uansett så er jeg glad for at tiden flyr litt fortere nå enn det den gjorde i starten av svangerskapet. Det kribler i magen hver gang en ny uke starter. Ikke bare metaforisk, for det er jo faktisk liv i magen. Mye liv. Jeg veksler mellom å synes at det er skikkelig hyggelig og at det er litt ekkelt. Jeg tror det kommer an på hvor han sparker/slår 😂💙

I dag har egentlig vært en litt dårlig dag, for jeg har brukt mye av den på å bekymre meg. Og så har jeg vært en tur på føden. Jeg stod nemlig naken på badet og sminket meg, da det plutselig begynte å renne vann nedover beina på meg. Ganske mye vann også. Med tanke på at jeg ble konisert for et år siden, ble jeg redd for at jeg kanskje lakk fostervann. Det satt langt inne å ringe sykehuset, men alle troverdige kilder Google sendte min vei, sa at jeg måtte undersøkes. Så jeg ringte, fikk hastetime, slang på meg et munnbind og bestilte en taxi. Er det ikke typisk at når noe sånt skjer, så er man helt alene for første gang på evigheter.

På sykehuset fikk jeg både utvendig og innvendig ultralyd, i tillegg til at det ble tatt diverse prøver. En gynekologisk undersøkelse er aldri morsom, men det måtte til. Alt så HELDIGVIS bra ut, jeg ble så lettet. Jeg har mest sannsynlig fått meg et skikkelig karatespark i blæra og tisset en solid skvett – til tross for at jeg gjør knipeøvelser til den store gullmedaljen 🙈 Litt flaut er det jo, å bruke viktige ressurser når det ikke er noe galt. Heldigvis ser de ikke på det sånn på føden. Forhåpentligvis ble det min første og siste tur dit, før jeg faktisk skal føde.

Nå er jeg helt tappet. Å være bekymret og å skræve foran fremmede er to ting som stjeler energi fra meg, hehe… Så magen og jeg skal legge oss rett ut i senga med en Troika og se på The Crown. Jeg har nettopp begynt på sesong 1, lot meg selvfølgelig friste da Diana sin sesong kom ut. Foreløpig syns jeg faktisk at det er litt kjedelig, og tar meg selv i å begynne å scrolle mange ganger i løpet av en episode. Tar det seg opp? Eller er det en smule kjedelig hele veien?

Da gjenstår det vel egentlig bare for meg å si god helg 💕 Måtte sola skinne og livet smile!

34 kommentarer

 1. Jeg hadde også termin på kvinnedagen med førstemann, men han kom 14. mars istedenfor (biff og blowjob dagen) 🙈. Ganske forskjell si 😂

  1. Ida Wulff

   Hahaha, nå lo jeg med lyd! <3

 2. Så bra det gikk fint med både den lille og deg<3

  Ellers må jeg si at du ikke må gi opp The Crown, selv om jeg er enig i at noen episoder er litt langtrekkelige. Holdt på å falle av i sesong to, men sesong tre var bra igjen. Hvis du ikke orker å se sesong 1, 2 og 3 må du hvert fall se Diana-sesongen. For det er virkelig bra TV, selv om det er grusomt å se på stakkars Diana…

  1. Ida Wulff

   Sesong 4 må jeg se uansett! <3

 3. Jeg scrollet meg også gjennom hele første episoden av The Crown og kom meg aldri videre… vil veldig gjerne like det! Håper på noen motiverende svar her etterhvert <3

 4. Hei! Vi begynte å se på The Crown for en ukes tid siden, og er allerede snart på sesong 3. Enig med deg at den var litt treg i starten, men syns den tar seg opp🤩

 5. Jeg er historienerd, så jeg synes alle sesongene er bra! Men jeg skjønner at det kan være litt kjedelig og langsomt. Greit nok bygger sesongene på hverandre, men jeg tror du kan hoppe rett fram til sesong 4 og likevel henge med på handlinga. Du «kjenner» jo persongalleriet fra før:)

 6. HerreGUD, så nydelig du er som gravid❤️ Kunne jeg bare hatt litt av din glød som gravid. Jeg var en levende bompibjørn 😂

  1. Ida Wulff

   Du, bombibjørn er og ass! 😂❤️ Eller Buddha, som jeg relaterer mer til når jeg sitter.

 7. Du er ikke alene om å tisse litt på deg…..🤓Satte middagen i vrangstrupa her en dag og måtte naturligvis hoste…… tisset meg rett og slett ut. Lover ikke godt 🤓 Hilsen gravid uke 27+2!

  1. Ida Wulff

   Hehe! Kan bli en våt vinter si.. ;p <3

 8. Jeg skjønner så godt at du blir bekymret, og du gjorde det eneste riktige. Jeg opplevde svært lite liv i magen på slutten av svangerskapet, ble sendt til sykehuset etter at jordmoren min (som også er en nabo) undersøkte meg hjemme. Det var skikkelig skremmende, men lille i magen sov bare veldig godt og våknet da jeg drakk iskald saft på sykehuset.

  The Crown tar seg opp! Sesongen med Diana er egentlig mest trist, kongehuset blir ikke pent fremstilt 🙈

  1. Ida Wulff

   Åh, det er grusomt når det plutselig blir helt stille i lang tid! Og sikkert enda verre når man er kommet til slutten av svangerskapet <3

 9. 😍😍 SÅ nydelig du er!! Godt at alt sto bra til. Du er rå

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️❤️

 10. Du ser nydelig ut nå som du er blitt mer fyldig.

  1. Jesus Christ.

 11. Så fint at du deler slike opplevelser<3
  Jeg synes The Crown sesong 1 og 2 var litt kjedelige, men sesong 3 og 4 er mye bedre. Det går fint an å bare hoppe til sesong 3 eller 4.

  1. Ida Wulff

   Kanskje jeg skal hoppe litt, hehe 😀 Snart ferdig med sesong 1 nå da!

 12. Må bare si at å potensielt lekke fostervann er en GOD grunn til å ringe føden!! Da jeg var gravid fikk jeg faktisk refs av jordmora for å ikke ta en telefon hver gang jeg ble bekymret for noe, så tror man skal tenke at det er bedre å være føre var. Glad for å høre at det gikk fint ❤️

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️

 13. Kjenner meg igjen at man føler seg litt «hysterisk» når man oppsøker sykehus og leger under graviditeten, og så var det ingenting å bekymre seg for likevel… Jeg hadde akkurat samme opplevelse som deg i går faktisk. Rart. Er gravid i uke 39 + 2 og mistenkte lekkasje av fostervann mens jeg var på kjøpesenteret for å gjøre unna siste rest av julegaver. Hadde jo aldri opplevd dette før jeg heller, og ble skikkelig stresset. Føden ville selvfølgelig ha meg inn på en sjekk, for de kunne jo ikke avkrefte over telefon at det ikke var fostervann, og kun en overaktiv blære, heller… Ble jo nesten mer bekymret av alle de omstendelige prosedyrene jeg måtte igjennom på sykehuset da jeg kom dit, men alt bra med bebisen, så må nok vente litt til 😉 Bra helsevesenet tar oss gravide på alvor, tenker jeg, og at man som kvinne ikke lar tanken om «mulig bomtur» eller at man er «kravstor» stoppe en i å få en ekstra sjekk. Så sover man så mye bedre etterpå også! Lykke til videre med gravideventyret!

  1. Ida Wulff

   Så godt at alt stod bra til! Tusen takk, og samme til deg. Masse lykke til med siste innspurt <3

 14. Kjære Ida!
  Du gjorde HELT riktig i å ringe, og det er på ingen måte flaut å «bruke ressurser» selv om det heldigvis viste seg å ikke være noe galt. Det er det helsevesenet er til for <3

  Hilsen sykepleier 🙂

  1. Ida Wulff

   <3 <3

 15. Endelig magebilde 🤩🤩 du ser helt nydelig ut!

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️❤️

 16. Gravidglød er en ekte greie altså, for Ida du stråler! ❤

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️❤️ Snill du er

 17. Du er ikke alene om det! Enig i at det er flaut å innse at man har tisset på seg, men det er jo godt å høre at det gjelder flere 😅 Du er helt nydelig forresten 🤗🥰

  1. Ida Wulff

   Åå, takk ❤️❤️❤️

 18. Du er VAKKER!😊

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, snille du ❤️

 19. Hei Ida!
  Vet jeg er cirka ett år for sent til festen, men fikk du noen bivirkninger av koniseringen? Tok du kolposkopi samtidig med biopsien? Skal inn til kolposkopi og biopsi ettersom jeg har fått påvist høygradige celleforandringer, og har fått beskjed om at de koniserer der og da hvis det viser seg at det «bare» er forstadier til kreft og ikke noe annet. Stressa for svaret på biopsi og for å sprike med bena for fremmede, og vet også at man kan få problemer med graviditet/fødsel senere, så all deling av erfaringer og hvordan du roet nervene mottas med takk. Kun hvis du orker å dele såklart <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.