PARAPLYENE HAR HOPET SEG OPP

Fyttikatta dere, hvem hadde trodd at jeg noen gang skulle si dette: Influencer-yrket begynner å bli fysisk krevende. Godt gravidputa kan bidra når man kaver rundt på gulvet for å lage giveaway til Instagram 😂 Legger ved en liten #reklame her, i tilfelle noen zoomer inn og blir påvirket av logoen på produktene.

Nå har det hopet seg opp med paraplyer, så det er på tide å spy ut før lista blir for lang. Jeg føler for å unnskylde på forhånd for at flere av dem går ut over Gravlyset. Han er verdens mest fantastiske menneske, men vi er mye sammen om dagen. Så da blir det noen paraplyer gitt. Håper han tilgir meg ❤️

☔️ Ok, la meg starte med en ting som har irritert meg i mange uker: Gravid-apper som skal være morsomme og fortelle deg hva du kan sammenligne babyen din med. For eksempel: Denne uken er babyen din på størrelse med en søtpotet! Babyen blir jo faen meg mindre og mindre for hver uke som går, og jeg har endt opp helt forvirret her. Hvordan gikk vi fra agurk og banan til granateple?! Det er så demotiverende, drit og dra.

☔️ Gravlyset som fortsetter å legge klærne sine ved siden av skittentøyskurvene. Vi har 2 stk skittentøyskurver som aldri blir halvfulle engang. Likevel ligger det t-skjorter, sokker og boksershorts strødd rundt kurvene, som om de var små jævler som vil snike i køen på butikken. Dette har irritert meg mange ganger før, men nå som det begynner å bli anstrengende å bøye seg…. Fred være med oss.

☔️ Kan det bli obligatorisk å skrive bak på pakninger om noe skal stekes på varmluft eller med over/undervarme? PLEASE. Jeg har verken kunnskap eller selvtillit nok til å ta den type avgjørelser selv.

☔️ Folka på programmet «Første date» som ikke gidder å smake på østersen engang. Snakk om å dra stemninga ned i dass med en gang. Ikke rart du er evig singel hvis du ikke klarer å være litt eventyrlysten på date.

☔️ Lokalavisa som skriver saker om meg uten at jeg vet det selv. Er det i det hele tatt lov? Jeg lot for eksempel være å si til jordmor at jeg skulle flytte, fordi jeg ikke orket å prate om det helt enda. Men det hadde hun lest i avisen, så det var jo greit.

☔️ Når Gravlyset dropper å betale for parkering når han bare skal løøøpe inn og gjøre noe raskt. Og så sitter jeg igjen i bilen med puls herifra til helvete, og lurer på om jeg straks må kaste meg over på førersiden og stikke av fra parkeringsvakten. Jeg får voldelige tanker når det skjer.

☔️ Forelesere/politikere/whatever som får spørsmål, og som svarer at det kommer jeg tilbake til, men så gjør de aldri det. Altså, jeg sitter konsentrert og VENTER på at du skal komme tilbake til det, og det går helt i surr for meg når det aldri kommer. Jeg stoler ikke på folk som kommer tilbake til det.

☔️ Når vi (Gravlyset og jeg) har begynt å legge varer på båndet i matbutikken, og han forsvinner for å hente noe som han hadde glemt. Puls igjen!! Hvem er denne fyren, hvorfor gjør han de tingene jeg hater at fremmede gjør?! Når du har begynt å legge varer på båndet, så blir du der.

☔️ Skuffelsen i mamma sine øyne når hun hører at jeg har spist godteri eller hvis jeg møter henne i garasjen med lommene fulle av smågodt. Nei, men Ida, daaa… Nå må du begynne å passe på. Kjeften din. Ingen kan styre dette. Ikke du, ikke jeg, bare babyen. Og babyen vil at jeg skal kose meg hver eneste dag. I går sladret Gravlyset til mamma og pappa om at han sliter med å få i meg grønnsaker, og det hjalp ikke.

☔️ Ops, Gravlyset igjen! Han er inne i en Wig Wam-periode igjen, og hører på dem hver gang han lager mat eller gjør noe i hjemmet. Jeg beklager å si det, men jeg hater den musikken. Det svir rett og slett i hjernen og i sjela.

Har du noen paraplyer du trenger å få av skuldrene? Del dem gjerne i kommentarfeltet, jeg er her for å lytte 😌

36 kommentarer

 1. Veronica

  Hahaha, jeg kjenner meg igjen i samtlige paraplyer her, spesielt med samboer som konsekvent legger boxershortser og sokker rett ved siden av. I feel you!

  Mine paraplyer:

  Når jeg lufter bikkja med barnevogn og holder meg til høyre side (bikkja har lært å gå pent kun på denne siden med barnevogn) og folk på død og liv SKAL gå på samme side på fortauet som meg. Var en dame som gikk på gresset forbi oss fordi hun ikke kunne gå på venstre side. Sorry, jeg har hund og vogn, skjer ikke at jeg bytter side!

  Mennesker som går med munnbind under haka… Need I say more?

  1. Ida Wulff

   Haha! Jeg signerer. Og folk med munnbind under haka er ikke «haha» engang, de skulle hatt deng.

 2. Kamilla

  Hahaha, elsker hvordan du skirver Ida! Keep it coming please! 😀

  1. Ida Wulff

   😀 <3

 3. Haha, kjenner meg så godt igjen i det med parkering og wig wam. Samboeren min har helt lik musikksmak..
  Deretter en paraply til meg selv som ikke klarer å la være å gå inn på bloggen din når jeg vet du snakker om graviditeten. Ikke fordi jeg ikke liker det, men fordi vi starta å prøve på samme tid, og her sitter jeg på ørten runder medisiner for å få eggløsning, men er fortsatt like ugravid. Får kose meg med en tom mage og en samboer som hører på wig wam.

  1. Ida Wulff

   Æsj, så kjedelig 🙁 <3 Krysser fingre og tær for at spiren sitter snart, så kanskje du kan lese mine ord med en litt bedre følelse. Stor klem til deg!

 4. Min paraply venter på deg om ei stund. 11 dager til termin idag, og alle som spør «kjenner du at noe holder på å skje snart», «har du ikke født enda?!», «du må prøve ditt og datt for å få fortgang på dette her». Altså… det får jeg voldelige tanker av!

  1. Ida Wulff

   Det skjønner jeg godt! Fikk et tips om at man bør lyve om termindato for å slippe unna :O Too late for min del, men jeg tenker at jeg ikke kommer til å svare eventuelle masekopper. De kan sitte og lure 😀 Lykke til med aller siste innspurt <3

 5. At det ikke er seler i vognsetene på butikken. Ettåringen min kommer seg så lynraskt opp i stående at jeg blir svett bare av å finne klementiner. I går stupte hun ut av vogna, og det var så vidt jeg klarte å få et tak i genseren hennes, slik at hun etter en salto klarte å lande på beina.

  1. Ida Wulff

   Å herregud, hjelp 😰😰 så skummelt!

 6. Vel… ehh… Kari Jaquesson !!!!!

  1. Ida Wulff

   Hvordan kunne jeg glemme henne!

 7. Altså, tanken på å svelge ned en slimete østers får meg til å brekke meg, blæh 😄 kan gjerne vise meg som eventyrlysten, men da får han ikke lov til å bli skremt av brekningene mine

 8. Haha elska den med første date!😂 sååå enig

 9. Folk som klager over forferdelig smertefulle fødseler, MEN ønsker IKKE epidural for de ønsker å være en slaks urkvinne???? Og rakker ned på kvinner som ønsker dette og kaller det «juks». Har selv født med epidiral for 4 mnd siden og hadde absolutt ingen smerter under fødsel. Gleder meg til å føde igjen!

  1. Såååå enig i denne.

   Og så må jeg få spandere en paraply på ellers oppegående bloggere som
   prøver å prakke på oss kollagen-pulver.. 😉

 10. Karoline

  Fantastiske paraplyer! 👏🏻😅
  Ønsker deg lykke til med resten av graviditeten og alt som følger med. Det er tøft, men verdt det (klisje, men sant!). Jeg gleder meg SYKT til å lese paraplyene som kommer etter at dere har blitt foreldre 😂
  Hilsen mamma til to år gammel gutt 🌪😅🤯

  1. Ida Wulff

   Tusen takk <3 <3 Gleder meg til 2 år gammel gutt hehe, er ikke det bare den beste og mest travle alderen!

 11. Har en paraply😅 Folk/familie/venner som absolutt må blande seg borti ammingen din hver gang du treffer de🤬 Får stadig beskjed om at jeg gir han for ofte mat, og at «han kan vel ikke være sulten nå igjen?» Du skjemmer han bort når han får så ofte mat🤦‍♀️ Hallo, har ingen hørt eller lest seg opp om økedøgn/amming kan man gi f i å kommentere😂😂 Blir så sinna🙈

  1. Ida Wulff

   Det skjønner jeg godt at du blir! Sprut melk på dem

 12. Hahahaha jeg ler. Wig-Wam-matlaging og sladring om at han ikke får i deg grønnsaker er det morsomste!!!🥲 Kan bli noen spennende måneder fremover!

 13. Når man er nødt til å få unnagjort ærend på Sørlandssenteret i god tid før julerushet fordi det man skal ha er ikke tilgjengelig i nettbutikker, man går dit første time av åpningstiden, og LIKEVEL skal folk stå oppi ansiktet ditt. Og gå forbi rett foran nesa di, i stedet for å klare å gå 1 meter unna. Sørlandssenteret er stort folkens, bruk plassen 😐 Glad jeg er ferdig der for i år, det var min andre og siste tur siden 2019! Huff, nå er det bare netthandel igjen før jula, som også blir i god tid, for køen på posten kommer til å bli ekstrem i år!

 14. Marit Charlotte

  Mine paraplyer:

  Folk som går med munnbindet under nesa. Hadde det ikke vært for metern, så hadde jeg smekka dem i bakhodet.

  Menn som ska bidra med ammeteknikker. Altså har du ikke bryster eller aldri har ammet før, vær så snill å hold kjeft. For alle sitt ve og vel.

  Folk som mener at alle barn skal sove natta igjennom fra di er 4 mnd, drit og dra. På 3. året nå uten sammenhengende søvn…

  1. sååååå enig i den siste der!!

 15. Annette

  Det med gravid apper ass! I dag er babyen min like stor som en pære, men den var større forrige uke, og uken etter!?

  Vil legge til en paraply: folk som står 0 passer matvarene sine i posene mens kassa damen scanner, greit nok, men ha for faen bankkortet klart så du ikke starter å vrenge lommer å vesker i det alle varene er scannet. Skjer hver dag føler jeg 🥵

  1. Ida Wulff

   Sååå enig 😅

 16. Min paraply:
  Jobber som lærer i en kommune med veldig høy smitte, og har derfor valgt å ikke ha et sosialt liv på fritiden. Min mann jobber i nordsjøen, og viss jeg nevner at jeg skal være alene en stund og synes det er drit får jeg alltid samme svaret. «Du KAN jo være med noen, det er jo lov».
  Eller «Du har vel ikke lyst til å finne på noe likevel»…………
  Synes jeg tar min del av vårt felles ansvar, men trist når folk ikke ønsker å forstå 🤷‍♀️

 17. Elisabeth

  Min mann parkerer på handikap når han bare skal kjapt inn et sted. Prøv å sitte i bilen og få onde blikk. Jeg får hetta!!

  Når jeg er inne på handikap.. En gang var jeg på et senter og fikk et akutt behov for å besøke toalettet. Selvfølgelig en milevis kø med vakt og ingen kø på handikap. Jeg begynte å dra ene beinet etter meg og satte kursen mot handikaptoalettet.. vakten holdt døren oppe og hjalp meg inn🤷‍♀️ Ikke mitt stolteste øyeblikk..

  1. Ida Wulff

   Hahaha 🙈🙈🙈

  2. Det gjør min mann også! Helt krise. Jeg får høy puls og svetter 😂

 18. Camilla

  Folk som ikke holder en meter avstand må være den største paraplyen av de alle om dagen 😤 Er det så vanskelig?

 19. Henriette

  I fare for å tråkke noen på tærne (hehe) Så må jeg si at jeg ikke takler menn med «ballerinasokker». Hvorfor er ikke det en paraply? eller synes du det er innafor? Får seriøst frysninger av hvor «turn off» det er.

 20. Disse var så morsomme!

 21. Butikkansatte som ikke bryr seg om varene på båndet kan bli skadet. Er det så vanskelig å legge de til sides eller ta av båndet 🤯 moste bananer og knuste chips 😒

 22. 😂😂 Spot on.

 23. Må slenge meg på paraplyen til Kjersti over her. Bloggere som fortsatt (!!!!) prøver å overbevise leserne (og seg selv tydeligvis) om at kollagenpulver funker/ er greit å reklamere for. Alle vet at kollagenpulver ikke har hold i forskning. Hvis det var en mirakelkur hadde det ikke vært så mye kontrovers rundt det – så enkelt er det. Troverdigheten til bloggeren svekkes og det er så synd når alt annet er så bra 🙁 alle skjønner at dette handler om at Oslo skin lab betaler godt for disse innleggene (og nå sikkert enda mer når en stor prosentandel av bloggerne ikke ønsker å reklamere lengre)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.