SÅ, DETTE ER PLANEN

Jeg vet at mange er nysgjerrig på flytteplanene våre, så dem tenkte jeg at jeg skulle dele nå. Det har ikke vært meningen å være blogger-mystisk rundt det i det hele tatt, jeg har bare ikke orket å forholde meg til det eller tenke noe særlig på det. For det er med et midlertidig tungt hjerte at jeg har sagt ja til å bli med Gravlyset hjem. Prøve å bo i Fredrikstad. Vi har kjøpt en leilighet som vi flytter inn i allerede i november. Hvis alt går etter planen, skal vi også kjøpe tomt i nærmeste fremtid. Og hvis vi trives… Så setter vi i gang med å bygge huset.

Hvis du har fulgt meg lenge, vet du at noe av det jeg setter mest pris på i livet mitt er umiddelbar nærhet til foreldre og besteforeldre. Jeg er ikke spesielt sosial med venner i hverdagen, men er veldig mye med familien. Så det er en sorg for meg å «ofre» det, selv om jeg selvfølgelig skal reise hjem så mye jeg kan. Det er likevel to timer klønete reise hver vei, så det blir ikke bare å svippe hjemom for en kaffe. Det føles kanskje spesielt sårt at jeg «stikker av» med det første barnebarnet til mamma og pappa. Og det er jo ens egne foreldre man vil ha rundt seg når man står i de verste stormene. I hvertfall så er det sånn for meg. Jeg skal gjøre det beste ut av flyttingen og prøve å trives i Fredrikstad – virkelig! Men timingen har gjort at det føles litt tungt, hvis jeg skal være helt ærlig. I tillegg kommer alt det praktiske – jeg må bytte lege, jordmor og sykehus. Flytte, styre, stresse og bli kjent med en ny by, når jeg egentlig bare vil ligge rett ut med bollemagen i været.

På andre siden av vannet venter både verdens fineste svigerfamilie og en haug med andre snille folk som vi kan ha det sosialt og hyggelig med. Sånn sett blir det jo dritbra. Og så er det fint å få testet ut Fredrikstad før vår lille gutt skal begynne på skole. Hvis jeg ikke holder ut i byen, så kan vi flytte på oss før det går ut over barnet i alt for stor grad.

Timingen er både veldig dårlig og veldig god.

Brukte de mest deprimerende bildene jeg fant i arkivet mitt. Hehe.

Men nå vet dere hva som skjer! Så gjenstår det bare for meg å sette på trist musikk og fylle flyttekassene med tårer. Neida, joda ❤️

99 kommentarer

 1. Stine Haugen

  Velkommen til Fredrikstad! Satser på at du vil trives! Skal komme med et lite jordmortips…. Privat sådan, som gjør så mye mer enn bare å være jordmor! Anne Gjølme. Litt usikker hvor hun holder til akkurat nå, men en flott dame som varmt anbefales av mange! Hun ser om du er sliten uten at du sier det…. hun setter akupunktur om du vil…. modningsakupunktur også! Hun har sikkert mange andre spesialiteter også!! Lykke til!!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk! Mange som skryter av henne <3

 2. Stine Haugen

  Kari Gjølme skulle det være!

 3. Jeg hiver meg på kommentaren til «mamsen», jeg har selv født på Kalnes sykehus og kan ikke få rost de nok. Jeg fikk komme med engang ved to anledninger da jeg var høygravid og redd for jeg ikke kjente baby røre på seg (baby sov godt og dypt men mor var veldig redd førstegangsmamma). Fra vi kom inn, fikk jeg et eget stort fint rom, fødselen var enda langt unna så jeg fikk beroligende så jeg endelig fikk sove litt og samle krefter. Jeg hadde 3 ulike jordmødre da fødselen tok så lang tid men alle 3 var helt fantastiske. Fra start til slutt på Kalnes kan jeg ikke si annet enn at det var supert. Vi fikk tilogmed være en dag ekstra da jeg var så redd for å mestre å dra hjem med babyen. Alt gikk strålende og jeg kunne også bare ringe fødeavd ved spørsmål ♥️🙏🏽

  Fredrikstad er også en fin by, jeg synes det er fantastisk du gir det en sjanse å prøve å bo nærme din kjæres familie 🤗

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for at du deler <3 <3 <3

 4. Hei Ida!

  Skjønner at det er kjipt å skulle flytte. Jeg sliter selv med konstant hjemlengsel og vet hvordan det er. Kom over disse fine bildene av Tønsberg og tenkte å tipse deg. Har selv et av mitt eget hjemsted, og nå har kunstneren nettopp laget din by. Tenkte kanskje det er hyggelig å henge opp i Fredrikstad.

  https://www.instagram.com/p/CHHz7ZYgHla/

  Klem fra Caroline.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.