TANKER & FØLELSER, RETT OG SLETT

HEI ❤️🍁

Det er ikke så ofte jeg setter meg ned med Mac’en på fanget uten en plan. Jeg har som regel en eller annen idé om hva jeg skal produsere når jeg logger meg inn på bloggen for å dele noe. Men ikke nå. Jeg vil bare bable litt. Jeg har en treg morgen til mandag å være, og det er deilig. Den daglige kaffedosen jeg tillater meg er straks drukket opp, jeg har ringt og bestilt tid til influensavaksine, og fått servert en deilig frokost på senga av Gravlyset. Chiagrøt med peanøttsmør, syltetøy, blåbær og banan (Altså, jeg elsker den mannen så sinnsykt mye). Bortsett fra det har jeg ikke rukket noe i dag, og det får være greit.

Jeg føler meg litt tung i kroppen i dag, men det er ikke fordi magen min er 48,1% ferdig bakt. Det er fordi jeg fikk cravings i går kveld, og kjørte i svime til Cirkle K hvor jeg kjøpte to poser med sjokoladeboller og en krokanrull. Spiste opp begge deler mens vi så filmen American Psycho på senga, og trivdes med det. Hva er greia egentlig, drepte han alle eller ingen?

Nok om dét. Jeg føler mye om dagen, og syns at ting er litt rart. Jeg hadde nemlig slått meg til ro med at jeg sikkert blir glad i babyen når han kommer ut. Det er for mye forlangt at man skal elske en fremmed som ligger skjult inne i magen. Og det står jeg fortsatt for. Jeg ville aldri sett rart på en gravid som ikke elsker barnet som ligger godt gjemt blant tarmer og rot. Men det har skjedd noe med følelsene mine. Vi satt og så på landskampen her hjemme, og jeg kjedet meg selvfølgelig fordi… Fotball. Så jeg trakk pusten dypt, og gjennomførte min første nettshopping av babyklær. Jeg klarte det! Jeg kjøpte klær til den lille gutten vår! Endelig eier han noe. Pakken kom i posten allerede dagen etter, og bare det å hente en pakke med klær til barnet vårt… Jeg ble grepet av både kjærlighet og lengsel. Så kom jeg hjem og pakket ett og ett plagg ut av det fine, prikkete papiret. Lyseblå kosedress med kaninører. En prikkete pysjamas med bittesmå føtter. En sparkedress med små skyer og kaniner i flyvemaskiner. To små luer til det lille, fine hodet hans. Og hans første bamse! En hvit kanin. Hjertet mitt smeltet og ble til smør der jeg satt og pakket opp, og jeg kjente hvor mye jeg savnet babyen min. Det hørtes ikke så klokt ut da jeg sa det høyt. At jeg vil at han skal komme ut hit nå. For jeg vil selvfølgelig at han skal bakes helt ferdig inni der. Men det kjennes ut som om jeg lengter, jeg kan nesten ikke vente med å holde ham. Er det rart å bli utålmodig allerede halvveis i svangerskapet?

Det er en slags lettelse å føle på kjærligheten, selv om jeg ikke hadde forventet den så tidlig. Kanskje ikke i graviditeten i det hele tatt. Jeg har jo kalt ham for det lille monsteret på tull, fordi han har gjort meg i så dårlig form. Men nå vil jeg bare… Gjøre meg selv og verden bedre før han skal ut og leve her. Fy søren så gal jeg høres ut, jeg ser det selv altså 😂❤️

Snakker om gal. I går klikket jeg i vinkel på Gravlyset fordi han bestilte takeaway med kylling. Jeg lever jo kjøttfritt nå, og har egentlig ikke brydd meg om hva han gjør. Men i går begynte jeg å skrike og hyle i bilen, fordi det gikk så inn på meg. Jeg klarte heldigvis også å hyle at: Dette er helt ukontrollert, jeg kan ikke noe for denne reaksjonen!!! Så da endte det med at vi lo av det i stedet for å begynne å krangle. Men, ja. Det er skremmende hvordan jeg mister kontroll over mine egne reaksjoner noen ganger. Enkelte dager er jeg meg selv, andre dager er jeg et emosjonelt vrak. Hva som påvirker det i den ene eller andre retningen er jeg ikke sikker på. Det høres så enkelt ut når folk skylder på: HORMONER…. Men jeg begynner å forstå at det faktisk er en greie.

Jeg håper at i dag er en god dag. Det føles i hvertfall sånn, nå før jeg har startet dagen sånn skikkelig. Er det forresten interessant at jeg viser frem babygarderoben? Eller er det helt irrelevant. Jeg vet at mange er interessert i å vite hva jeg velger av utstyr, men om klærne hans blir litt i meste laget vet jeg ikke? Let me know 😻

Jeg håper du får en fin start på denne mandagen. Hvis den føles litt tung, så vil jeg anbefale deg å gjøre minst én ting for ditt eget velvære i dag. Det kan være å gå en tur med podcast på ørene i solnedgangen, kjøpe en ny og spennende te, farge og nappe øyenbrynene dine på badet, gjøre knipeøvelsene som du kanskje glemmer å gjøre ellers, gå på trening med lave forventninger til deg selv, og for guds skyld: TENN LEVENDE LYS 🙌🏼

128 kommentarer

 1. Takk for påminnelsen om knipeøvelsene! Jeg har egentlig bestemt meg for å gjøre det hver gang jeg jeg ammer, men glemmer det fort på natta 😴

  Det var et veldig fint innlegg, og jeg kjenner meg veldig igjen i det! Jeg kalte babyen i magen Bøllefrøet, for hun gjorde meg så utrolig sliten de første 14 ukene. Men i uke 17 begynte jeg å kjenne liv, og da kom lengselen og kjærligheten med en gang. Eller, kjærligheten var der hele tiden for meg, men den ble forsterket når det var bevegelse i magen ❤️

  Ps: jeg stemmer JA for babygarderobe

  1. Ida Wulff

   Knipeøvelser er sååå kjedelig! Men veldig viktig, så vi får gjøre så godt vi kan 😀 <3

 2. Gleder meg masse på deres vegne… dog har du ødelagt min «guilty pleasure» som er å se Harry Potter hvis jeg er litt nede… nå ser jo kun «do-ansiktet» hans 😬 Gratulerer😊

 3. Gleder meg masse på deres vegne… dog har du ødelagt min «guilty pleasure» som er å se Harry Potter hvis jeg er litt nede… nå ser jo kun «do-ansiktet» hans 😬 Gratulerer😊

  1. Ida Wulff

   Hahaha, sorry!! <3

 4. Kan tipse om babyklær fra Lindex! Spesielt de bodyene som er ribbet som kommer i masse forskjellige farger, De kommer også med omslag som er det absolutt beste når babyen er liten. Og de holder seg fine vask etter vask. Handler masse på lindex til lillejenta mi, litt på kappahl ( god kvalitet der også). Ellers har de masse fin basic fra Marmar.

  1. Ida Wulff

   Takk for tips 😍 var faktisk på Lindex og kjøpe tre bodyer i går, de var superfine og virket praktiske ved at man kunne kneppe i siden + at de passer flere størrelser!

 5. Elsker å følge med på bloggen og ikke minst graviditeten din! Er selv i uke 22 nå og synes det er gøy å følge med på noen i samme båt <3

  En liten ting som jeg bare vil si fra om; med en gang man kommer inn på bloggen din, (og når man blar nedover), popper det stadig opp reklame som tar hele skjermen! Det er sykt irriterende og kommer opp selv om man krysser ut!!? 😬😅

  1. Ida Wulff

   Så hyggelig at du følger <3 Og gratulerer så mye til deg 😀 Da er vi jo ganske likt, jeg er i uke 21 nå! Den reklamen får jeg dessverre ikke gjort noe med 🙁

 6. Hermine G

  JA til babygarderobe på bloggen!!
  Kan jeg spørre når ca. Dere fortalte venner nyheten? Og hvordan? SOME? Melding? Usikker på hvordan jeg vil gjøre det😅💗

  1. Ida Wulff

   Ringte og sendte meldinger rundt uke 12 💗 hadde lyst til å gjøre noe kos ut av det med venninner, men pga corona så ble det dessverre ikke sånn!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.