VI SELGER HJEMMET VÅRT

Foto: Frank Hesjedal

… Og det er grunnen til at jeg har hatt det travelt. Fra en tom stue uten møbler, til fullt stylet leilighet og annonse ut på Finn 😅 Denne uken har vært et deilig kaos av gravidhormoner, megler, boligstylist, takstmann, fotograf, rydding, vasking, bæring, korrekturlesing, skole og what not.

Jeg skal fortelle om planene våre og hvorfor vi selger senere, men akkurat nå er det viktigste: At leiligheten er ute for salg! Puh. Det er faktisk med tungt hjerte for min del, jeg elsker virkelig denne leiligheten. Et helt unikt nybygg, både pågrunn av standarden og pågrunn av den store takhøyden. Jeg har sett mange nybygg i mitt liv, og ingen har vært i nærheten av dette.

Så enten du er på boligjakt eller bare er nysgjerrig på hjemmet vårt: Finn-annonsen finner du HER. Obs: Det er ikke mulig å møte uanmeldt på visning, du må melde deg på via Finn med navn og telefonnummer. Verdisaker blir fjernet fra hjemmet før visning.

Det er ikke jeg som har lagt en bagasjeromsmatte fra en gammel Toyota under stuebordet, bare så det er sagt 😩😂 Boligstyling har sine fordeler og ulemper!

Se hele annonsen HER ✨

Æææ, jeg skjønner nesten ikke at dette skjer! Avgjørelsen er så fersk, og akkurat nå føles det litt som om hele livet forandrer seg. Og det gjør jo på en måte det. Vi hadde egentlig tenkt til å innrede barnerom og bli i denne leiligheten i noen år til, men hei hvor det går! Forteller mer senere, er nødt til å samle meg først 🤍

27 kommentarer

 1. Hvor er sofaen fra? 😍

  1. Ida Wulff

   Ikea <3

 2. Nydelig leilighet! Masse lykke til med salget. Som megler selv blir jeg glad i hjerte (yrkesskade😂) av å se en så fin annonse. Både bildene og teksten var veldig bra👏 Håper prosessen blir sømløs og at deres neste stopp blir akuratt slik dere ønsker ❤

  1. Ida Wulff

   Tuusen takk 😀 <3 Har brukt samme megler i alle år (både ved kjøp og salg, hehe) så føler meg trygg på at den sitter nå! Klem

 3. Neeeii!! Fortell mer NÅ😂

  Neida, men skal innrømme at jeg blir nysgjerrig! Utrolig spennende tid for deg😍 Elsker å følge med på livet ditt – noe jeg har gjort i mange år nå🥰 Lykke til med salget!

  1. Ida Wulff

   Hehe!! <3 Koselig at du henger på, det setter jeg veldig stor pris på. Og takk for det! 😀

 4. Fantastisk flott leilighet! Utrolig bra planløsning, og veldig fint innredet. Rett og slett griselekkert😁
  Gleder meg til å høre deres plan videre, og følge med på veien videre, med både flytting og baby – spennende😊

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, Marit <3 <3

 5. Så spennende! Gøy å se hva neste prosjekt blir 😀 Masse lykke til med salget!

  1. Ida Wulff

   Taaakk 😀 <3

 6. «Bagasjeromsmatte fra en gammel Toyota» 😂😂😂😂😂

  1. Ida Wulff

   Hehe, men ja du ser det ikke sant??

 7. Jeanett

  Så spennende! Håper vi får høre mer om veien videre 😍 Lykke til med salget! Nydelig leilighet dere har ❤️

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, Jeanett <3

 8. Ble nysgjerrig her nå!! 😀 venter det et funkishus på dere i Fredrikstad? 😀

  1. Ida Wulff

   Langt i fra!

   1. Ooh spennende! Gleder meg til å lese hvor den lille familien deres skal bo 😀

 9. Hei, hvilke farge vil du gå for neste gang du skal velge kjøkken?
  😀

  1. Ida Wulff

   Hei! Det aner jeg ikke 😀 Sort kjøkken er veldig pent, men det er litt ekstra jobb.

 10. Skjønner ikke at du som er SÅ flink med interiør og innredning velger å bruke boligstylist 😯 Dere må ha lykke til med salget! Er spent på hvor dere har tenkt dere hend <3

  1. Ida Wulff

   Fordi jeg har ligget rett ut i 2 mnd og ikke visste at jeg kom til å bli i bedre form! Tusen takk 🙂

 11. Hvor er lampen over spisebordet fra?😊

  1. Ida Wulff

   Bolia 🙂

 12. Martine

  Så spennende! Gleder meg til å følge med på både graviditeten og neste boligprosjekt 😍

  1. Ida Wulff

   <3 <3

 13. Hei Ida, for en fin bolig!
  Kan du forresten gi noen tips for hvordan man skal holde ut gjennom hyperemesis? Jeg er 10 uker med HG og svært motløs. Det tærer på alt.

  1. Ida Wulff

   Be legen om medisiner, prøv å sove masse, tilgi deg selv for alt <3 Det er virkelig en prøvelse, føler hardt med deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.