SKJEGG & BABYBILDER

God fredag!

Deilig at det endelig er helg. Jeg har hatt noen travle dager med stor T, og grunnen til det får du vite allerede på søndag 🤩

Ikke for å skryte, men jeg tror jeg begynner å få skjegg. I hvertfall så har Gravlyset oppdaget et grovt, svart, 2 centimeter langt skjegg-strå på haka mi. Hvor skal dette ende? Først veiviser under navelen, og nå skjegg. Jeg har fått svarte hår på lårene også, et område jeg ikke har pleid å shave engang. Hårguden har virkelig tatt meg inn i varmen, nå skal visst baby og jeg pakkes inn før høstkulda begynner å bite.

Jeg tar det ikke så tungt, altså. I hodet mitt så var kroppen mitt et oppussingsobjekt fra før, og nå leier jeg den ut til baby for en periode. Det har jeg egentlig slått meg til ro med. Bare jeg ikke får helskjegg, så er jeg happy 😂 Akkurat nå føler jeg egentlig at så lenge jeg ikke er kvalm så skal jeg takle alt.

Over til noe litt hyggeligere! Babybilder. Hehe. Jeg har alltid elsket å se i gamle album, men nå er det plutselig blitt noe mer enn bare mimring. Ikke at det er viktig, men det er klart man lurer på hvordan den lille i magen kommer til å se ut. Får hen min øyenfarge, mine krøller, mine skeive nesebor? Bildene viser en lykkelig barndom med utflukter, beskjedne familieferier, lek, baking og sammenkomster. Jeg gleder meg til å gi den lykkelige barndommen videre. Legg forresten merke til morfar som sitter og røyker i bakgrunnen på bildet over 👆🏼😂 Og det var liksom helt greit tidlig på 90-tallet…

Syns det er helt sprøtt å tenke på at mamma og pappa var 7-8 år yngre enn det jeg er nå, da de ble foreldrene mine. Jeg var ikke planlagt, de eide ikke nåla i veggen, mamma studerte og pappa jobbet på sjøen. Likevel så bare fikk de det til å funke, og jeg har aldri hatt en følelse av at det har manglet noe som helst. Det inspirerer meg til å senke skuldrene når det kommer til at alt skal være så himla perfekt og gjennomført. Det aller viktigste er jo kjærlighet, og at man har det gøy sammen.

Elsker dette bildet av mamma og meg!

Det var en gang da jeg likte å hjelpe til på kjøkkenet. Slik er det ikke lengre 😂 Håper vi får en liten kjøkkenhjelper som Gravlyset kan få bruk for.

Jeg har i hvertfall lovet meg selv å være flink til å fremkalle bilder! Eller lage fotobøker, som jo er det man gjør i 2020. Kan tenke meg det er fort gjort å knipse mange av de gode minnene med telefonen, men tenk hvis det tekniske svikter og alt blir borte. Skrekk og gru! Jeg er veldig takknemlig for fotoalbum fra mine yngste dager, så det må vi også sørge for.

Nå skal jeg jobbe med en skoleoppgave før jeg tar helgen med storm, goood helg ❤️

23 kommentarer

 1. Hei Ida! Ville bare si at jeg elsker bloggen din 🥰 Gleder meg så til å følge deg gjennom graviditeten ❤️

  1. Ida Wulff

   Åå, så koselig Stina ❤️❤️ Håper du får en fantastisk helg! Stor klem

 2. For et koselig innlegg å lese på en godfredag 🙂 Og den hastebestilte sofaen fra IKEA fra forrige innlegg var veldig fin! Ha en deilig helg

  1. Ida Wulff

   Jo takk, det ble bra med den IKEA-sofaen altså 😀 <3 God helg til deg!

 3. Det må vera så koseleg å fundera på korleis lille ser ut og samtidig frustrerande når det er så lenge til ein får møta babyen 🙈🙈. Har du søsken Ida? God helg!

  1. Ida Wulff

   Hehe ja, og når hen blir født så er det jo umulig å se hvem hen ligenr på! :O Jeg har en lillebror som er 4 år yngre enn meg. God helg til deg også <3

 4. Ja, er det ikke fascinerende hvordan kroppen endrer seg når man blir gravid, og ikke bare at magen vokser? Alt man ikke viser på insta…😊 Du skriver så gjenkjennelig og morsomt. Jeg gleder meg til å følge deg gjennom graviditeten. Også må det sies at du var en veldig søt unge😊

  1. Ida Wulff

   Hehe jo, magen er det minst fascinerende av alt det som skjer med kroppen akkurat nå 🙈 Men takk, så hyggelig å høre. Jeg gleder meg til å dele også <3

 5. Christine

  Men assa herrguuud så søøøøt <3
  GOD HELG!!! 🙂

  1. Ida Wulff

   God helg til deg også <3 <3 <3

 6. Det gikk litt fort i svingene da jeg leste overskriften, så jeg forventet masse skjeggbilder 😄 du var jo en veldig søt unge da, kan tenke meg det blir spennende å møte babyen når h*n kommer 😊

  1. Ida Wulff

   Haha! Dropper å legge ut bilder av skjeggstrået mitt 🤪 håper du får en fin helg 🤍

 7. Husker jeg faktisk fikk SJOKK da mamma fortalte at hun røyka på flyet på 90-tallet!! Og at det bare var en GARDIN som skilte et damplokomotiv og en astmatiker!! Koselig med babybilder, jeg gleder meg til dere evt velger å dele kjønn etter hvert ☺️ God helg 💕

  1. Ida Wulff

   Jeg vet, det er heelt galskap! 😄 koselig at du henger med på reisen 💗💗 God helg til deg også!

 8. For noen skjønne baby-bilder av deg<3

  1. Ida Wulff

   💗💗💗

 9. Du får mer hår, jeg mister alt mitt 😂 Røyter noe helt sinnsykt nå!
  Hvem tok dere tidlig ultralyd hos forresten? 🤩

  1. Ida Wulff

   På hodet mister jeg! 😅 har fått påvist jernmangel…. første ultralyd tok vi i Danmark fordi vi var på familiebesøk der!

   1. Haha, dette er virkelig en magisk tid 😂

 10. Så koselig innlegg. Jeg kom over bloggen din litt tilfeldig, men jeg liker at du er så ærlig og ekte. Du viser ikke bare det fine i livet ( som mange andre bloggere). Kjenner meg igjen i mye av det du skriver. God helg❤️

  1. Ida Wulff

   Takk snille, det var hyggelig å høre! ❤️ håper helgen din har vært bra 😍

 11. Album ja, sønnen min er 20 mnd og jeg har ikke mindre enn 6 album allerede🙈🙈 er jo helt umulig å velge mellom 10 nesten identiske bilder😛 Bare det første året hans ble det 4 stk, 0-3 mnd, 3-6mnd, 6-9 mnd og 9-12 mnd. Kommer til å trenge et eget hus til albumene mine😅 hvertfall når lillebror kommer i begynnelsen av mars💚

  1. Ida Wulff

   Haha ååå, det kommer dere til å sette så stor pris på når guttene blir eldre 😍 selv om det er mange identiske bilder. Grattis med den nye forresten! «Sees på føden» 🥳

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.