JEG ER GRAVID

VÅR LILLE FAMILIE ❤️

Endelig føler jeg meg trygg og frisk nok til å si det: Jeg er gravid! Jeg skal bli mamma. Vi har tatt på oss livets viktigste, vanskeligste og fineste oppgave: Foreldrerollen ❤️ Og vi har gjort det med vilje, hvor sjukt er ikke det?! 😳

Det føles fjernt og rart, til tross for at vi har levd med det en god stund nå. Hittil har den dårlige formen min stjålet det meste av fokuset, vi har ikke kjøpt så mye som en babysokk til det lille mennesket vårt 😅 Men jeg krysser fingrene for at formen snart blir helt bra, sånn at vi bare kan glede oss og kose oss med alt som hører til.

Å gå på ultralyd har hjulpet mye på motivasjonen. Å se at det ligner mer og mer på et menneske, gjør det litt enklere å akseptere at hverdagen er oppkast, mørkt soverom og fortvilelse. Jeg hater å klage når jeg er så heldig, men jeg har blitt enig med meg selv om at alle graviditeter jeg har sett på Instagram er løgn. Så derfor vil jeg si det som det er: Dette har vært HELT JÆVLIG. Men det kan vi snakke mye mer om senere. Nå ville jeg først og fremst dele den gode nyheten om Gravlyset, Gravida og den lille demonen 😂

Jeg gleder meg til å dele eventyret (og marerittet) med dere som har fulgt meg så trofast i mange, mange år. Er det kanskje noen som er i samme båt som meg akkurat nå?

Shit, jeg fikk helt puls her nå. Det blir liksom mer ekte hver gang man sier det høyt. Men det er godt å få det ut, én gang for alle. Nå kan jeg endelig begynne å skrive om det som egentlig opptar meg om dagen 🙏🏼

Snakkes snart ❤️❤️❤️

334 kommentarer

 1. …og enda en kommentar:
  Vi har termin nesten samtidig! Du ligger 3 dager foran meg i løypa!
  (Måtte inn på instagrammen din og se story, og nå er du den første og eneste influenseren jeg følger på Instagram!)

 2. Gratulerer så mye🥰🥰💕

 3. Gratulerer så mye ❤️

 4. Gratulerer så mye! Gled deg over en fantastisk reise du har fremover som gravid. Skjønner at det er vanskelig å nyte, men noe av det jeg angrer på som gravid var at jeg ikke nøt det. Jeg var så redd for at lille ikke var frisk. Ut kom en perfekt klump 10 dager før prøverørstermin, men på dagen på ultralydtermin 💓 Jeg hadde vannfødsel, noe jeg sterkt kan anbefale 🙌 veldig smertelindrende æ komme seg i vannet. Jeg hadde et mål om ikke i lage dyrelyder under fødsel, noe jeg klarte 😜 Man føler seg som en dronning når baby er ute ❤ verdens beste følelse ❤

 5. Og les om det fjerde trimester. Det angrer jeg på at jeg ikke gjorde 😊

 6. Ååååh gratulerer så mye til deg og Gravlyset <3 Jeg fikk barn for noen mnd siden, og jeg unner dere alt dere skal få oppleve. Alt fra graviditeten (når formen blir bedre så klart!), ultralyd, fødsel (for en mestring!!! Ja her ble det hastekeisersern til slutt, og vet du det er helt greit – jeg fikk et friskt barn og det er alt som betyr noe), det å møte barnet, barseltiden osv osv. Jeg er grønn av misunnelse, jeg vil gjøre det igjen og igjen! Her blir det så mange barn vi bare orker. Hehe, tror jeg. Hurra for dere <3

 7. Hurra! Gratulerer så mye <3

 8. Gratulerer!! Håper på masse baby updates fremover 🤩

 9. Gratulerer! Det tror jeg er en jente! 😄 var litttt obsessed med «nub theory» da jeg var gravid…

  1. Jeg tror gutt 😀

 10. Ååå gratulerer så mye!! Dere kommer til å bli de fineste foreldrene 🥰❤️❤️

  1. ❤️❤️❤️

 11. Dette var gøy å lese, gratulerer så mye til dere! 💛🎈 dere har en fin reise å se fram til! 😊 synes du er tøff som deler med oss lesere! Har fulgt deg litt sånn av og på heeeelt fra begynnelsen! 😂 og du er virkelig et forbilde, i den forstand at du står opp for egne meninger, har gode verdier (syns jeg), og er både smart og kul! 😎 gleder meg til å følge dere videre. Ønsker deg og dere masse lykke til videre, dette kommer til å gå fint! 😄

 12. Gratulerer så masse 🥰 Gleder meg til å følge fremover!

  1. Tusen takk <3 <3 <3

 13. Fy søren så deilig å høre at noen andre også synes insta lyver. Er også tidlig på vei og tror ikke noe kan bli verre enn denne kvalmen halve dagen. Deilig å høre at jeg ikke er den eneste som hater livet, selv om man egentlig har fått en gave.. Håper du deler masse masse! Blir så gøy å følge deg fremover <3

 14. Hei Ida, jeg har lest bloggen din siden caffelatte dagene i 2007, og det har vært en fryd å se deg oppleve alle de nydelige nyansene av livet og nå det å bli mor. Prøv og kos deg, det suger å være kvalm og spy, gjorde det samme sjæl. Holdt på til nesten femte mnd. Men det blir koselig. Og slitsomt😅 og fantastisk❤️ Ikke vær redd for å spørre om hjelp fra de som er rundt deg, les deg opp på ulike temaer (som har ordentlig kilder og forskning!) og styr unna de typiske mammagruppene, de gjør dessverre bare vondt verre. Eller de er underholdene da😂 Lykke til, dette får du til!!!!🥰

 15. Nå ble jeg glad langt inn i magen – så utrolig stas! Gratulerer ♥

 16. Åh!! Jeg har vært offline den siste tiden, men bedre sent enn aldri: GRATULERER så mye <3 Jeg vet at jeg ikke kjenner deg personlig, men jeg føler at jeg gjør det siden jeg har fulgt bloggen din så lenge. Muligens rart å si, men jeg føler meg så sikker på at du kommer til å bli en helt fantastisk mamma, Ida. Du har fantastisk gode verdier, er morsom, tydelig, smart og reflektert. Gravlyset virker også som en fantastisk fyr! Herlighet, det her gjorde dagen min. Igjen, gratulerer så mye!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.