LONG TIME NO SEE

LONG TIME NO SEE 👋🏼

Hei. Her er jeg. Takk for alle hyggelige kommentarer og meldinger. Det er alltid godt å føle at man er satt pris på, spesielt når man ikke har det så bra. Jeg har aldri i mitt liv vært nede for telling på denne måten, meaning: Aldri sykemeldt meg. Jeg har liksom ikke trengt det, man klarer jo å slenge inn et serietips eller en selfie nesten uansett hvor syk man er, eller uansett hvor mye privatlivet skrangler i kulissene. Men nå trengte jeg denne pausen.

Fem kilo lettere, ti dokumentarer klokere, syv reality-serier dummere, blekere og fattigere enn noen gang. Men sånn er livet bare. Snart elsker jeg det igjen.

Nå kommer jeg sakte men sikkert tilbake, og det gleder jeg meg veldig til. Så får du holde ut med meg hvis jeg plutselig blir borte i et par dager, jeg er veldig sliten etter å ha gjort INGENTING i over en måned 😅 Igjen: Tusen takk til alle som har skrevet så hyggelige ting til meg, jeg blir helt ærlig rørt. Den beste setningen: Vi er her når du kommer tilbake. Altså, jeg fortjener det ikke engang.

Glad i (de fleste av) dere 🤍

Åh, nå var det godt å komme seg tilbake til å posere med tom kaffekopp! Har savna det. Nesten glemt hvordan det gjøres ☕️

143 kommentarer

 1. Nå ble jeg glad, har savmet deg! Godt å høre at du er bedre, ta deg bare pause når du trenger det, vi er her uansett ❤

  1. ❤️❤️❤️

 2. Blir litt bekymret , men godt å høre at du er på bedringens vei <3 Jeg er også så heldig å ha god helse , og har heller aldri vært sykemeldt (bank i bordet). Helsa skal man virkelig aldri ta for gitt <3

  1. Nei, det er lett å ta det for gitt ❤️

 3. Fulgt deg siden starten, så nå var det fint å høre at du har det bra ❤️

  1. Det setter jeg SÅ stor pris på ❤️

 4. Så bra du føler deg bedre! Har som noen av de andre over her rett og slett vært litt bekymra for deg! Uansett koselig at favorittbloggeren er tilbake igjen 💗

  1. ❤️❤️❤️

 5. Jippi!! Endelig er du tilbake og glad for at det går bedre med deg❤️ Har vært inne ørten ganger å sett etter livstegn, virkelig savnet oppdateringene dine! Håper formen bare blir bedre og bedre fremover🥰

  1. Takk, koselig at du har fortsatt å stikke innom ❤️

 6. Har du det bra?❤️ Håper det går bedre nå. Koselig å ha deg tilbake! Ikke bry deg om alt det rare som skrives rundt omkring på nett du. Folk er bare sjalu! Jeg heier på deg.

  1. Med meg går det bedre, takk ❤️

 7. Endelig! Som du har vært savnet. Håper du føler deg bedre <3

  1. Takk Ida ❤️❤️❤️

 8. Hurra, nå ble jeg glad!! Både på dine vegne (siden du er bedre) og på mine vegne – som får påfyll av paraplyinnlegg fremover 🤩

  1. Hehe, skal prøve å skrape sammen noen paraplyer for din skyld ❤️

 9. Velkommen tilbake!😘

  1. Takk takk ❤️

 10. Jeg elsker åssen du svarer folk i kommentarfeltet, oppriktig – litt krass og rett på! Just the way I like it! Haha. Ja, jeg måtte scrolle meg igjennom når du skrev folk hadde vært ufine i forrige post! Og der kom det enda et gullkorn fra deg «det finnes folk her inne som er sykere enn meg» hahaha du altså! Men håper ting er på bedringens vei med deg. Og helt enig, vi har ingen grunn til å vite grunnen til sykemeldingen din. Når jeg leverer sykemelding til arbeidsgiver så er den delen med grunnen til hvorfor jeg er sykemeldt borte. Så hvorfor i alle dager skal din «være synlig»? Nei, skjerpings folkens. La dronninga vår ha litt privatliv! Bare glad å se du er tilbake å lese du er bedre <3

  1. Du er god, takk Linn ❤️

 11. Hyggelig å se deg igjen, håper formen din er stadig stigende! Du skriver på en fin måte, og har en god formidlingsevne, så du kan nok klare å snu den dårlige perioden til noe positivt skal du se. Kanskje for flere enn deg selv også, om det skulle vise seg det er angst/depresjon du har kjempet med. Sånne lidelser trenger alltid et ekstra ansikt, og mer oppmerksomhet. Stå på!

  1. ❤️❤️

 12. Endelig! Velkommen tilbake ❤️

  1. Tusen takk ❤️❤️

 13. Velkommen tilbake <3 kan jeg spørre hvilken str du har i den grå dressen? Har lenge vurdert å kjøpe den samme! Klem

  1. Jeg har M, men burde hatt S. De er store i størrelsen <3 Jeg er M til vanlig.

 14. Velkommen tilbake!☺️ Du er den eneste bloggen jeg leser, så du har vært savnet. Har fulgt med i kommentarfeltet ditt når du har gitt livstegn, elsker at du alltid svarer alle uansett. Syns det blir en helhet i bloggen når du er så aktiv i kommentarfeltet også. Ha en god uke videre 🌸

 15. Hei Ida!
  Hvor er den grå dressen din fra?:-)

  1. Polo Ralph Lauren 😊

 16. Så godt å se og høre at det går bedre med deg❤️ Har vært oppriktig bekymra! Ta alt i eget tempo og ta heller vare på helsa enn fansen! (Den ekte fansen blir ikke borte selv om du forsvinner i perioder❤️)

 17. Godt å høre fra deg igjen, håper du har det bra. 🙂
  Ønsker dere en riktig god helg <3

  1. Takk det samme 💗💗

 18. Har savna deg❤️ håper du har det bedre nå. Stor klem❤️

  1. Takk, stor klem 💗💗

 19. Hei Ida!
  Hvor er de fine tøflene dine fra? 🙂
  Klem

  1. Husker dessverre ikke merke, det er blitt slitt bort, beklager <3

 20. Godt at du tok deg en velfortjent pause, det har du fortjent! 💙 Men må si at det virkelig er en fryd at du er tilbake! 😀

  1. <3 <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.