EN SLAGS SYKEMELDING

Hei ❤️

Sorry for at jeg forsvant uten å si i fra, det føles så respektløs mot alle de fine folka som trofast klikker seg inn her for å lese noe nytt. Jeg har vært så syk at jeg bare har ligget i senga og ikke orket noen ting. Men i dag måtte jeg få Gravlyset til å grave Mac’en frem fra kofferten, sånn at jeg kunne gi fra meg et lite livstegn til de som har sendt «bekymringsmeldinger».

Noen uker på ryggen har gjort at jeg «endelig» har noen serietips, da. Hehe. Ramser dem bare opp her jeg. DNA på NRK. De Tolv på Netflix. I’ll Be Gone in the Dark på HBO. Jeffrey Epstein: Filthy Rich på Netflix. Enjoy, med mindre du er en av de som faktisk er ute og nyter den norske sommern! Det håper jeg selvfølgelig at de fleste er.

Fine Danmark og sommerhuset. Vi måtte dra hjem tidligere pga sykdom, men det var utrolig fint å se den danske familien igjen. Rakk til og med en dansk isvaffel.

Jeg gleder meg til å bli frisk og komme tilbake med masse ny energi. Men akkurat nå må jeg bare hvile. Haha, fy fader, det sitter så langt inne å «sykemelde» seg fra en fuckings blogg, men livet…

Hadet så lenge ❤️

131 kommentarer

 1. Innom for å sjekke om det er noen oppdateringer/om du føler deg bedre. Og så leser jeg kommentarer som gratulerer med graviditeten du ikke har annonsert/bitcher om at du ikke skriver hva som feiler deg. What the actual f. Altså jeg blir så oppgitt over enkelte folk! Greit, man blir litt nysgjerrig på hva som foregår, men alle voksne mennesker skjønner at sånt skal man ikke grave i. Basic folkeskikk. God bedring!

  1. Ida Wulff

   I know, det finnes noen gale kjerringer her inne. Heldigvis ikke så mange 😀 Klem <3

 2. 🧡

  1. Ida Wulff

   <3 <3

 3. Savner deg 😢 håper du er ok ❤️

  1. Ida Wulff

   Ditto ❤️ ❤️ ❤️

 4. God bedring, Ida❤️ er innom her hver dag i håp om at du er tilbake! Du har den desidert beste bloggen i Norge, de andre kan bare ta seg en bolle✌🏼

  1. Ida Wulff

   Åå, takk, det varmer ❤️ Jeg er snart tilbake, klem!

 5. Håper det går bra med deg, eller bedre iallefall! Savner å lese innleggene dine her. God bedring 😊

  1. Ida Wulff

   Savnet er gjensidig, jeg er snart tilbake <3

 6. Uff.. dette er litt som de som sjekker inn på legevakta på Facebook. Men visst noen spørr hva som er galt så er det hemmelig 😆 god bedring anyways, håper det ikke er covid eller værre 😊

  1. Ida Wulff

   Uenig med deg, men takk for at du delte meningen din 🙂

 7. ElisabethH

  Tenker på deg Ida, og håper det går bra med deg! Ta all tid du trenger for å bli frisk og å komme deg på beina igjen. Og ikke bry deg om idiotkommentarer jeg ser at du får her – du skylder ingen å oppgi noen grunn for «sykemeldingen» din. Stor klem til deg!

  1. Ida Wulff

   Takk Elisabeth <3 Det er folk her inne som er sykere enn meg for å si det sånn, hehe…

 8. Håper det går bra med deg ❤

  1. Ida Wulff

   Det går bra med meg, håper det går bra med deg og <3

 9. Kjipt med sykdom, men håper sommeren har vært fin tross alt. Ta den tiden du trenger, bli frisk og gjør det som er bra for deg.
  Gleder jeg meg til du er tilbake <3

  Apropos serie/doku-tips: I am a Killer på Netflix

  1. Ida Wulff

   Takk for det, snille du <3 Jeg er snart tilbake. Serietipset tas i mot med glede!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.