PARAPLYER PÅ MORGENKVISTEN

Noen som er klare for nye paraplyer?! Woop woop. Jeg våknet av meg selv halv syv i dag, og fikk ikke sove en halvtime til uansett hvor hardt jeg klemte øynene sammen. Sånt blir det irritasjon og paraplyer ut av 😅 Jeg hadde riktignok paraplyene klare på notater, men å formulere dem krever en viss sinsstemning, hehe.

☔️ Når jeg ringer til noen, og de plukker opp røret og starter samtalen med å si: Hei Ida! Da mister jo jeg muligheten til å si min faste replikk som er: Hei, det er Ida. Blir satt helt ut av spill. Om det var opp til meg, foregikk alt på mail.

☔️ Mennesker som uansett hva du sier eller klager over, ikke klarer å la være å si de magiske ordene: Vent til du får barn, du. DA snakker vi. Nei. Jeg trenger ikke å vente til jeg får barn med å skjønne hva det er å være trøtt, sliten, irriter, insert andre negative følelser.

☔️ iPhonen som kobler seg automatisk på høyttaleren når jeg setter meg inn i bilen. Passer jævlig dårlig hvis man har hatt litt guilty pleasure podcast-lytting kvelden før. Kjipt å skulle kjøre faren sin på jobbfest med en gira sexolog som snakker om FITTESAFT på høyttalern 🧐

☔️ Butikkansatte som moser varene mine på båndet. Nå har jeg egentlig for vane å hylle butikkansatte som holder ut med fæle kunder, men herreguud som jeg stresser når jeg ser vannmelonen min klaske inn i veggen og bli stående og spinne, mens jeg betaler i kassa. Hvorfor må du kjøre varene mine så hardt 😢

☔️ NÅR ALARMEN GÅR OG JEG STÅR I DUSJEN. Kan begynne å grine av det hvis jeg er trøtt nok.

☔️ Kjøretøy (Biler, motorsykler, whatever) som kjører forbi og lager de høyeste pottelydene/motorlydene. Jeg vet ikke hva de lydene er en gang, jeg vet bare at jeg skvetter, at det er umulig å høre samtalen man befinner seg i, og at jeg HATER DERE. Hva har gått galt i livet deres, som gjorde at dere fant ut at dere måtte ha byens mest bråkete kjøretøy? Er det GØY?

☔️ Samboeren min som legger skittentøy oppå eller ved siden av vaskekurven i stedet for nedi. Han tror visst at han sniker i vaskekøen, men jeg skal love deg at den skjorta går rett i 14 dagers karantene 🙂

☔️ Hvis jeg legger ut et bilde på Instagram hvor jeg spør om tips. Og så sender alle meg tipsene på innboks, sånn at det utad ser ut som om jeg har fått 4 svar 😭😂

☔️ Når folk skal ta seg eller servere et glass vann, og de ikke skrur av kranen før de setter glasset under. Jeg blir satt ut. Hvis det finnes tvil, her er et lynkurs. 1. La vannet renne til det blir kaldt nok. 2. Skru av kranen. 3. Sett glasset under. 4. Skru på kranen. 5. Skru av kranen. 6. Flytt glasset og drikk vann fra et vannglass som du kan sette fra deg uten at det lager våte ringer. Takk for oppmerksomheten!

Du vet hva du må gjøre nå! Del dine paraplyer/frustrasjoner/irritasjoner med meg i kommentarfeltet 👇🏼 Så føler vi oss mye bedre begge to 😝

84 kommentarer

 1. JAA OMG!! Den nederste der er altså så spot on!!

  1. Ida Wulff

   Hahaha 😀 Godt flere har tenkt samme tanke…

   1. Jeg er motsatt! 😂
    Det smaker jo mye freshere hvis du ikke skrur av et millisekund for å plassere glasset under strålen. I mitt hode har det noe med at rennende vann føles renere, selv om jeg vet det er helt høl i hue. En liten tvangstanke herfra 😛

   2. Ida Wulff

    Haha! Men tvangstanker er lov 😅👀

 2. ☂️Menn som etter 10 år med samme todelte skittentøyskurv fortsatt ikke forstår at syntetisk og ull skal til venstre, alt annet til høyre 😠

  ☂️Unger som konstant hiver håndkledet på gulvet etter håndvask! Alle håndklærne våre har hemper for enkelt oppheng!

  ☂️Folk som okkuperer midtgangen i butikkene! La det være mulig å holde koronaavstand!

  Kanskje ikke en paraply, men hvorfor er det ikke sprit eller hansker ved brødskjæremaskina i butikken? Hater at jeg må berøre håndtaket.

  1. Ida Wulff

   Gode paraplyer! Selv om jeg ikke har unger, har jeg også et stort barn som hiver håndklær på gulvet… Hehe <3

 3. Kunder i matbutikken som ikke er effektive i kassa… Har du en hel vogn full av varer, kan du fint pakke varene mens personen i kassa skanner inn alt sammen, du MÅ ikke febrilsk følge med på om riktig pris blir slått inn…

  1. Ida Wulff

   Hehe, må innrømme at jeg har vanskelig for å multitaske på denne måten 😅 men jeg handler aldri mye om gangen, da! Evt så handler jeg sammen med Gravlyset, og så går en av oss ned og begynner å pakke 👍🏼

 4. Ja HVEM eier de bråkebilene i Tønsberg og hvorfor må de være ute og kjøre akkurat når jeg har sovna så jeg skvetter himmelhøyt i senga 😩

  1. Ida Wulff

   Håper de flytter til Drammen.

  2. Snakker vi om en hvit BMW nå? Dessverre en innflytter i byen her – som jeg tror har byens mest bråkete bil atm :O Jeg er såå lei! Bor rett ved, og den bilen starter opp miiiinst 10 ganger pr dag! Fuck hjemmekontor …. 😛

   1. Ida Wulff

    Hahaha nei, sikter ikke til noen spesifikke 😅 velkommen til byen!

 5. Madeleine Norrman

  Paraply nummer tre 😂!!🙄
  Den kan jeg signere på selv. Hører ofte på G-punktet når jeg kjører alene, men er like kleint hver gang jeg setter meg inn med en annen, og den begynner å spille av midt i en episode som handler om strap-ons og fandens oldemor 😂😫

  1. Ida Wulff

   Hahaha, ja, dumme bilen som kobler seg på uten å spørre 😂

 6. ☔️ Folk som klager på at de ikke kan dra på festival i sommer. Kim, there are peopke that are dying.

  1. Ida Wulff

   😂😂👏🏼

 7. Den største paraplyen når man er i et forhold som man vil satse på, er det EVIGE maset om baby!

  1. Ida Wulff

   Babymas er kjempefrekt!

 8. Siste ☂️, måtte gud forby 😫
  Faen til søl det blir også. Selv hater jeg vann på kjøkkenbenken. Oppfør dere 🙈💦

  1. Ida Wulff

   Hahahah jaaa 😂👏🏼

 9. ☂️ folk som sier at de ikke orker å smøre seg med solkrem fordi de ikke blir solbrent. Eller de som smører seg med fjorårets solfaktor 15 🤦‍♀️

  1. Ida Wulff

   Skal ikke engang si hva de fortjener…

 10. Ikke glem de som serverer vann UTEN å ha kjent på om vannet er kaldt. Takk, lunka vann var jævla godt.

  1. Ida Wulff

   Haha, grøss! Sånne folk er ikke til å stole på…

 11. 😂😂😂

  Når butikkansatte fyller på småbrus og plasserer den varme foran den kalde! Slik at jeg må nevle, flytte og lete etter en kald. Nekter å kjøpe varm småbrus.

  Når jeg spiser typ frokost med små barn tilstede, og foreldrene synes det er ok at barna får forsyne seg ubegrenset uten at de spiser opp. Topp når det ligger x antall cherrytomater med tannmerker i skålen. Eller når foreldrene sier «er det greit at …. tar det siste egget?» Nei, det er ikke greit!!!!

 12. 😂😂😂😂

  Når butikkansatte fyller på småbrus og plasserer den varme foran den kalde! Slik at jeg må nevle, flytte og lete etter en kald. Nekter å kjøpe varm småbrus.

  Når jeg spiser typ frokost med små barn tilstede, og foreldrene synes det er ok at barna får forsyne seg ubegrenset uten at de spiser opp. Topp når det ligger x antall cherrytomater med tannmerker i skålen. Eller når foreldrene sier «er det greit at …. tar det siste egget?» Nei, det er ikke greit!!!!

  1. Ida Wulff

   Varm brus in the back!!!

 13. Butikkansatt

  ☔️Dette blir innviklet å forklare, men: Når det nederste båndet på ene kassen ikke fungerer, uten at du må slå på begge båndene samtidig. Det vil si, for å få varene bort til meg må jeg slå på begge båndene samtidig, og kan kun skru av det øverste båndet. Det er 10-15 stressende sekunder før det nederste båndet skrur seg av, det🙃

  1. Ida Wulff

   Skjønte det ikke heelt, men jeg antar at det rullende båndet kan stresse både ansatt og kunde, hehe <3

 14. Folk som uler når de gjesper. Spar meg

  1. Ida Wulff

   Hahahah, det gjør meg så kvalm 😂😂😂

  2. Hohoho…den traff meg! Mannen min hater det, men babyen min elsker det 😉 Så da fortsetter jeg..sorry.

   1. Ida Wulff

    Haha! 🙈💗

  3. Dette er jeg SÅ enig i. Grøsser bare ved tanken

   1. Ida Wulff

    😅👏🏼

 15. Det der med kjøretøy med de HØYESTE, styggeste pottelydene (?) er noe som har irritert meg grønn hele livet, og ingen har vært enig med meg før nå!! Jeg kan bli aggressiv på ett sekund når det skjer! 😂
  OG, kommentarer om å ikke ha lov til å være sliten, trøtt osv. før man får barn – det var det verste jeg også visste før jeg fikk barn selv, og jeg lovte meg selv å ALDRI si dette til noen uten barn, når jeg ble mor. Og nå, etter ett og et halvt år med kid, så har jeg fortsatt samme oppfatning, gudskjelov! JA, man er sykt trøtt og sliten uten anledning for hvile i mange måneder i strekk med baby. Men har jeg valgt det selv? Ja! Har jeg grunn til å klage noe mer enn de uten barn som er trøtte? Nei! (Men man lurer fælt på hvorfor i alle dager man ikke sov mer mens man var barnløs😅😴🤪)

  1. Ida Wulff

   Takk, da kan vi være sammen i den klubben som klikker over de lydene 😂😂👏🏼 Jeg tenker ofte på hvor heldig jeg er som kan sove lenge, ligge og se på serier og slappe mye av, nyter det virkelig til det fulle før jeg skal ha barn 😍 tviler ikke på at man blir next level trøtt, men man får jo noe fint igjen for det da 💗

 16. Omg! Pottelyder!! Får lyst til å HYLE! Kroppen får fysisk reaksjon og jeg må ofte ta meg til ørene jeg. Og man hører lyden så lenge også, fy faen

  1. Ida Wulff

   De burde bodd på sin egen øy!!

 17. Nå i «disse coronatider» tar jeg heis ALENE (må ta heis fordi jeg har barnevogn). Om det er noen foran meg så kjører de alene, jeg venter på tur. Men ALLTID når det er min tur, så smetter det inn noen foran meg og spør «blir du med eller??» og jeg svarer «nei, tar heis alene nå i disse tider». Da bare hever de skuldrene og trykker på knappen. Altså hva feiler det folk!

  Og folk som ikke blinker i rundkjøring. Om de skal inn der hvor jeg står og de ikke blinker, det er de verste! Så blir jeg stående der da som en idiot og vente fordi du ikke klarer og blinke. Arh!

  1. Ida Wulff

   Fy fader, den første der provoserte meg!!! Det er en egen rase som er så frekk. De fortjener at du kjører over dem med barnevogna…

 18. Ikke en paraply, men hvor er skjørtet ditt fra? 🙂 Det var kjempefint!

  1. Ida Wulff

   Ella & Il <3

 19. ELSKER disse innleggene!!! 😂

  1. Ida Wulff

   Hurra 😀 <3

 20. Den siste kunne jeg skrevet selv. Jeg tror jeg sa eksakt det du skreiv da kjæresten ga meg et vått glass for noen uker siden 😀

  1. Ida Wulff

   Haha <3 Tell him!!

 21. Hahah kjenner meg såå igjen i alt dette… du er den beste bloggeren:D
  Hvordan går det uten snus forresten? 2 mnd. uten nå, men merker en betydelig nedgang i livskvalitet.. merket du noe til det? Evt tips?
  Love you <3

  1. Ida Wulff

   194 dager uten snus 😀 Syns det går helt fint. Det blir sikkert bedre med tiden <3

 22. ☂️ Tenåringsgutter på treningssenter som er for kule til å følge «Koronareglene» med å vaske utstyr både før og etter de har brukt det. Serr, jeg gidder ikke at sentrene blir stengt igjen fordi en 17-åring er to cool for school ass!
  ☂️ Håndklær! Kjenner meg igjen… bor med tre gutter hvorav en av de er over 40. Allikevel har ingen av de skjønt konseptet håndkle tror jeg. De henges ikke opp, kan tydeligvis ikke brukes fler enn en gang og det verste; han over 40 bruker bare det som henger på badet vårt – som da som oftest er MITT da jeg er den eneste med god håndklepolitikk i huset.
  ☂️ Alle som til vanlig er i Marbella på sommeren, men som nå bare ELSKER Norge og Norgesferie. Yeah right…

  1. Ida Wulff

   Haha, jeg føler alle 3 paraplyene 😅 hva er greia med å bare bruke noen andre sitt håndkle. «Man er jo ren når man tørker seg»… og jeg tipper det blir solgt en del turutstyr på Finn etter denne sommeren 🤪

 23. Benedicte

  Vær så snill å ikke send de bråkete bilene til Drammen, vi vil ikke ha de her heller 😅 Ikke motorsykler som holder samme lydnivå heller, forsåvidt 😅☂️

  1. Ida Wulff

   Haha, ble Drammen fordi det er i nærheten, hva om vi sender dem over til Fredrikstad i stedet? 😂😇

   1. Charlotte

    Det er nok av de her i Fredrikstad 🙉

   2. Ida Wulff

    Hvor skal vi sende dem??? 🙈😂

 24. Jobber som renholder å blir irritert når kunder på liv og døden må gå på den doen jeg heller på å vaske, kan du ikke for f*** ta den andre doen? Som er vaska ferdig heller er ledig? Så slepp jeg stå å vent å irritere meg mer ein jeg trenger😤

  1. Ida Wulff

   Hadde klikka!!! 😩

 25. Jeg vil være med i klubben for de som klikker over de høye, overdrevne og grusomme lydene til visse kjøretøyer ! Jeg. Blir. Gal.

  1. Ida Wulff

   Velkommen skal du være ❤️

 26. Sorry, men det med «vent til du får barn» er 100% riktig, uansett hvor irriterende det er å høre 😜

  1. Ida Wulff

   Nei, for poenget mitt er ikke at man ikke er mer sliten med barn. Det er man sikkert! Men slutt å undergrave andres trøtthet etc. Det er så irriterende menneske! 🙈

   1. Enig! Like dustete sammenligning som at man ikke kan få vondt av å stuke tåa fordi noen har brekt bein osv. 😅 ELSKER forøvrig paraplyinnleggene 😊

   2. Ida Wulff

    Ja, det var en fin sammenligning, akkurat det jeg mener 😀👏🏼

  2. Sorry, men det er BS. Som noen har skrevet lenger ned her, det er mange grunner til å være «sliten og trøtt». Selv ble jeg utbrent i en alder av 17 år, grunnet flere år med søvnløshet (sov 2 timer hver natt) og depresjon. Bare fordi man IKKE har barn, så betyr ikke det at man ikke har kjent på å være trøtt og sliten.

   1. Ida Wulff

    Så sant!

 27. Haha kom på en paraply! Influensere som nekter å svare på hvor kjolen er fra, selvom typ 10 stykker spør om det. (Ps takk for at du svarte)🙌😅

  1. Ida Wulff

   Haha 😅 de skulle vel helst hatt den sponsa da….

 28. Det er mye som kan være slitsomt i livet, så man må ikke ha barn for å være trøtt, sliten osv. De som sier at man ikke vet hva sliten er før man får barn, vil enten leke offer, eller så har de hatt det veldig lett i livet fram til de fikk barn. Noen presser seg f.eks veldig i studietiden med både studier og jobb. Noen blir utbrente pga jobb eller av privat grunner. Å være hjemme i barselspermisjon var mindre slitsomt enn både studietiden min og det å jobbe 100% før barn. Å jobbe 100% med småbarn er selvfølgelig litt ekstra slitsomt, men barn tar ikke bare energi, de er en så stor glede at de også gir energi.

  Noe helt annet; en paraply: Folk som setter oppvask ved siden av/over oppvaskmaskinen, når det er plass i maskinen. Hva f er poenget med det!

  1. Ida Wulff

   Fint skrevet. Kan se for meg at det er veldig individuelt 😊 og enig ang oppvasken! Hva f…. 👀

 29. Bergenser

  Paraplyer er meningen med livet <3

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️❤️

 30. Virker som du egentlig er en sutrekopp! Alt er «gæli» gravlyset, maten, bilene, butikkene, måkene, været, corona,alle andre mennesker, mm, ta deg sammen og bli voksen – men behold gjerne humoren!

  1. Ida Wulff

   Spar meg

 31. Christine

  Savner bloggingen din!!!Kan du blogge snart❤️

  1. Ida Wulff

   Jeg er syk, kommer tilbake så fort jeg klarer 😷❤️❤️

   1. Christine

    Åå! Masse god bedring❤️

   2. Ida Wulff

    Tusen takk! ❤️🙏🏼

 32. Åååh, så enig angående vannet! Evig diskusjon her i heimen.

 33. Å sjekke favorittbloggen hver dag uten å finne et nytt innlegg vil jeg neste anse som en paraply 😢 neida! håper virkelig ikke at det har skjedd deg og dine nærmeste noe og at du bare koser deg masse på ferie ❤️ God sommer!

  1. Ida Wulff

   Sorry jeg er syk, snart tilbake forhåpentligvis ❤️

 34. ☔️ Når samboer ikke klarer å henge tilbake det våte håndkleet der det skal være (på badet, that is). Plukker daglig vått håndkle fra senga, kontorstolen, sofaen….

  Lo litt da jeg leste din siste paraply. Det er helt sinnsykt. Våte ringer på bordet gir meg sammenbrudd. Noe som forsåvidt får meg inn på en ny paraply….

  ☔️ Vi har kjøpt nytt stuebord. Det viser seg å være et sånt som får merker av absolutt alt og ingenting. Så vi kjøpte sånne små brikker til å ha under kopper og glass. Dessverre ser vi ut til å måtte skaffe oss en ny omgangskrets, siden samtlige plasserer koppen sin VED SIDEN AV brikken sin.

 35. Når man havner i kø på en labyrint-butikk som feks Normal eller Søstrene Grene – kun fordi folk foran skal stoppe å titte, også kan man ikke gå forbi fordi det enda er 1 m-avstand…

  Måtte bare komme med den, og håper den fikk fram et smil hos deg. God bedring =)

 36. OMG IDA!
  HER er et lynkurs i vann. 1. La vannet renne til det blir kaldt nok. 2. Skru av kranen. 3. Sett glasset under. 4. Skru på kranen. 5. Skru av kranen. 6. Tøm ut innholdet 7. Gjenta nr 3-5. 8. Flytt glasset og drikk vann fra et vannglass som er superrent og som du kan sette fra deg uten at det lager våte ringer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.