SANKTHANS UTEN Å VITE DET

Hva angår fotogenitet (er det et ord?) så kan det se ut til at Fredrikstad får toppkarakter, hehe. Fint lys, fine blomster og koselige hus på alle kanter 💗

I går hadde vi en skikkelig hyggelig sankthansaften, uten å vite at det var sankthans. Jeg har virkelig ikke koll på slikt om dagen, og det hadde tydeligvis ikke venneparet vårt som var på besøk heller. Heldigvis koste vi oss såpass at vi kan skryte av å ha hatt en vellykket sankthans 😂

Vi bestemte oss for å teste restauranten Slippen på brygga her i Fredrikstad. Det er så mange som har skrytt av den, og den skal visst være en av Norges beste fiskerestauranter. Og ja, det var veldig godt. Men jeg er meg selv lik, og tenker at jeg hadde kost meg like mye på Mc Donalds. Jeg er ikke så sofistikert at jeg syns en grillet blomkål, to klatter puré og et stykke fersk fisk er verdt over 300 kroner. Jeg føler meg som et barn når jeg sitter der og tenker: Hadde vært happy med en dobbel cheese, jeg. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var litt mer voksen og sofistikert, men det er i det minste billigere å være meg! Haha.

Blåskjell er jeg faktisk blitt veldig glad i etter at jeg møtte Gravlyset. Hadde aldri smakt før jeg møtte ham. Så lenge jeg ikke ser på blåskjellene, går det bra 😅

Etter middagen kjørte vi en tur til Gamlebyen for å rusle litt rundt og spise en is. Herregud for et sted! Skikkelig magisk rett før solnedgang.

Elsker at det selges vegansk is over alt nå! Denne er fra Hennig-Olsen.

I skrivende stund sitter jeg i morgenkåpa, alene hjemme. Gravlyset er ute og mosjonerer med en kompis. Han nyyter å ha venner på alle kanter virker det som. Jeg nyter å være helt alene 😍

Akkurat nå er det faktisk litt overskyet her, men jeg håper sola dukker opp. Jeg føler meg klar for nok en deilig sommerdag ☀️ Meaning: Jeg badet i selvbruning i går, så jeg er klar for å avdekke corona-kroppen min.

26 kommentarer

 1. Ida! Jeg elsker at du er så ærlig og morsom 😂 Og jeg digger bloggen din! God sommer ❤️

  1. Takk det samme til deg <3 <3

 2. Hvor er den nydelige kjolen fra?

  1. Den er fra Gina Tricot 😀

 3. Nydelig kjole. Fra?

  1. Gina Tricot! <3

 4. Kan jeg spørre hvor kjolen og sandalene er fra? Såå fine 🌸🌸

  1. Kjole fra Gina Tricot, sandaler fra Skoringen <3

 5. Hvor er kjolen din fra?:)

  1. Gina Tricot 😀

 6. Hvor er den fine kjolen fra?

  Mari

  1. Gina Tricot 🙂

 7. Håper du aldri slutter å blogge. Hilsen en som har lest bloggen din fra starten. God sommer <3

  1. Åååå så koselig å høre <3 <3 God sommer til deg også!

 8. så koselig sted😍 hvordan redigerer du bildene dine?😊

  1. Masse forskjellig! Akkurat nå går det mest i Lightroom og Tezza <3

 9. Er så enig med deg når det gjelder fancy mat!

  1. Godt å høre!

 10. For en nydelig kjole på ei flott jente! Hvor er kjolen kjøpt? 🙂

  1. Gina Tricot 😀

 11. Blir såpass influenced av deg at jeg måtte kjøpe samme is i går 😂 var veldig god da!

  1. Hehe, da var det bra at den var god <3

 12. Hei Ida! Elsker bloggen din! At du skulle bo i Fredrikstad denne uken, passet perfekt for meg, da mannen min og jeg skal en natt på hotell der i morgen (fre-lør). Det jeg lurer på er om du (eller Dennis) har noe basested å anbefale ikke så langt fra sentrum? Vi skal bo på Quality.
  Mvh Kristine

 13. Leste gravlyset er ute å misjonerer… tenkte kvar sin smak, men her har eg missa noko. Hjelper ikkje at eg les dette på ein søndag 🙈🙈 Ha ein fin dag!

  1. Hahah, man vet jo aldri!

 14. Hei! Jeg skal tilbringe noen dager i Tønsberg neste uke – har du noen tips? Shopping, koselige spisesteder, ting man bør få med seg? <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.