BABY SHOWER, PLAST I HAVET & ENDELIG HELG

HJEMMEKONTORET 👆🏼

På denne terrassen bor, jobber og slapper jeg av for tiden. Ser liksom ikke noen grunn til å være noe annet sted, hehe. Her er det sol tidlig på morgenen, og resten av dagen ligger den i skyggen. Så her er det svalt og alltid en svak bris. I dag kommer faktisk ryggputene som hører til sofaen også – det tok bare 1 år! Men det blir bra.

Tidligere i dag hadde jeg mini-baby shower for en sprekkeferdig venninne på terrassen her. Jeg valgte å ikke dra i en folksom baby shower, og disket heller litt opp på egenhånd. Dessverre så fløy mesteparten av ballongene avgårde før gjesten var på plass, og jeg har  dårlig samvittighet for havet, hvis det er der ballongene mine havnet. Forhåpentligvis ligger de rundt omkring på naboene sine terrasser, slik at de kan putte dem i søpla. Jeg tok en runde ute, men kunne ikke finne noen… 😑 Skal gjøre opp for det ved å gå søppeltur i kveld. Det vil si: Ta med en pose og plukke opp all søpla jeg kommer over.

I dag er det endelig fredag, og denne helgen har jeg gledet meg skikkelig til. Jeg legger noen intense uker bak meg, og går inn i noen litt roligere uker. Det blir så digg! Bloggen har fått lide av at jeg har druknet i arbeid «behind the scenes». Nå er jeg ikke så fan av å skrive om hva som skjer i kulissene, men det har vært mye arbeid. Og det tror jeg er første gang jeg skriver om dette bloggyrket, hehe.

Men som sagt: Fremover blir det roligere, og jeg gleder meg til å lese en bok uten å stresse med at jeg burde gjort noe annet. I helgen blir det ikke bok, for vi skal nemlig ha et vennepar på overnatting. Dra på stranda, grille pizza, spille spill og kose oss. Hurra!

Jeg håper du får en fin helg 💛

13 kommentarer

 1. Liker at det ikke er bare jeg som har sånn «karma-tankelogikk». «Jeg mister ballonger, finner ikke – ergo må jeg lage balanse med å plukke litt anna søppel». Heia deg 😃 god helg i varmen! ☀️

  1. Hehe! Nettopp ❤️ håper du hadde en fin helg du også ☀️

 2. Ha skal du lese? 💁🏼‍♀️
  Har en drøm om å lese selv, men gjør litt vondt i orken…

  God helg fine du ❤️

  1. Kniv av Jo Nesbø 😀❤️

 3. Har veldig dårlig skin .. ser ut som elifant hud
  mvh
  may-britt

 4. Lurer på hva kledning dere har på veggen bak deg heter?🤓veldig,veldig fin….

  1. Det heter Accoya 🤩 elsker det!

 5. Utrolig bra at du plukker søppel. Mitt mål for juni er å plukke 20 bæreposer. Det går dessverre veldig fort å fylle opp en pose. Har hund så pleier uansett å gå turer, kan like greit gjøre noe fornuftig 👍👏

  1. Så bra av deg 👏🏼👏🏼 skal bli enda flinkere til å gjøre dette selv 😊

 6. Hei, hvor er de fine terassemøblene fra? 🙂

  1. IKEA 🤩

 7. Hvor er vasen din fra?😍 🙂

  1. Jotex 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.