VLOG FRA VÅR FØRSTE NATT I TELT + TILBUD PÅ VERDENS BESTE SOLKREM

Reklame for Cliniderm / 3 for 2 hos Boots Apotek i fysisk butikk, 30% rabatt på nett

Mine damer og herrer, her er en vlog fra vår første natt i telt 😅 Endelig fikk vi testet alt utstyret vi har kjøpt. Og til tross for noen nedturer, bekymringer og nybegynnerfeil (se video) så fristet det heldigvis til gjentakelse. Det hadde vært passe flaut å legge ut alt på Finn før sommeren i det hele tatt har startet, hehe.

IKKE GLEM SOLKREM SELV OM DU SKAL PÅ NORGESFERIE ☀️

Som du sikkert fikk med deg, er Cliniderm sponsor av videoen. Min faste samarbeidspartner, og faste solkrem gjennom mange år. Cliniderm og mitt sitt forhold startet lenge før jeg fikk sponsa en eneste solkrem. Jeg var på ferie med mamma og pappa, og fant ut at jeg likte deres solkrem mye bedre enn min egen. For deres smeltet inn i huden med det samme – og det var selvfølgelig Cliniderm. Etter den dagen har jeg aldri kjøpt noe annet 💛

Selv om vi (mest sannsynlig) ikke skal på utenlandsreiser i sommer, er det kjempeviktig å smøre seg med solkrem. Sola finner oss her hjemme i Norge også. Ikke bare om sommeren, men enda mer om sommeren. Start hver dag med å smøre deg, så kan du gå ut i naturen med god samvittighet for din egen hud. Selv kjører jeg SPF 50+ i ansiktet og SPF 30 på kroppen. Jeg smører selvfølgelig ikke kroppen hvis jeg er fullt påkledd, men bruker restene av ansiktssolkremen til å smøre hendene. Vi vasker ofte av oss solkremen på hendene når vi er ferdig å smøre, så her er en liten påminnelse om å ta vare på dem også. De eldes visst mange år før alt annet – for de som bryr seg om sånt. Det går faktisk an å kun vaske innsiden av håndflatene! Sånt man lærer seg når man driver med selvbruning, hehe. 

3 FOR 2 HOS BOOTS APOTEK I BUTIKK / 30% RABATT PÅ NETT

To av mine favoritter fra Cliniderm! Jeg viser frem flere i videoen øverst i innlegget 😀

Nå har Boots Apotek tilbud på all solkrem fra Cliniderm. Du får 3 for 2 hvis du handler i fysisk butikk, eller 30% hvis du handler på nett HER.

Ikke glem å fylle på før sommern, nå som det er så fine priser! ✨

25 kommentarer

 1. Ta med fiskestang neste gang, ingenting bedre enn nygrillet fisk! Er i tillegg ganske meditativt, men konkurransemenneske kommer frem også 😉

  1. Ida Wulff

   Det skal vi gjøre neste gang <3

 2. Hahahah, gøy med vlog!
  Dere har det morsomt sammen 🙂

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 3. Har ikke IG 😔 Da får jeg ikke sett videoen da? Uh noooo

  1. Ida Wulff

   Joo, du kan se på YouTube her 😀 <3
   https://studio.youtube.com/video/cGCP4vhWXGM/edit

 4. Hvilket kamera bruker dere i videoen? ☺️

  1. Ida Wulff

   Canon G7X 😀

 5. Hahaha, TAKK for den ekstra snutten på slutten. Håper kamera blir med på flere turer!! 😀

  1. Ida Wulff

   HAHA, der var det rett før jeg klikket i vinkel OG dreit i buksa, takk for meg!

 6. Åå, jeg digger dere! For ett par! Gleder meg til fortsettelsen <3

  1. Ida Wulff

   <3

 7. Jeg elsker denne serien! Setter også stor pris på tipsene dine, er også nybegynner som skal prøve meg på telt i sommer 🙂 Ha en fin dag videre!

  1. Ida Wulff

   Takk, så hyggelig å høre <3 Håper du får noen fine opplevelser i sommer 😀 <3

 8. Ida! Jeg liker deg så godt! Du klarer å blogge på en sånn lettbeint, naturlig og fin måte. Du har klart å bevare det jeg føler blogging var før, og det er jeg så glad for <3

  1. Ida Wulff

   Fineste komplimenet, tusen takk ❤️

  2. Det Elise sa! Jeg forstår at blogging/influencing er et levebrød, og det er selvfølgelig vesentlig at man må ha penger i kassen for å leve. Men det som er så fint med din blogg er at inntjening ikke kommer i konflikt med godt innhold eller konsept. Synes det ser ut til at du legger ned samme gode innsats i de innleggene som er «jobb», og de som ikke er det. I motsetning til mange andre bloggere, som tilsynelatende bare sitter seg ned for å blogge skikkelig når det er reklame som skal ut..

   1. Ida Wulff

    Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk <3

 9. Spørs om det er riktig tidspunkt å oppfordre folk til å kun vaske innsiden av håndflatene 😅

  1. Ida Wulff

   Du sier noe der! Haha

 10. Hei! Skal til Tønsberg i sommer og lurte på om du har noen tips til gode spisesteder og eventuelt noe man må se der?

 11. Jeg ler så jeg griner av de vloggene deres 😂 så skal det også sies at dere har inspirert en annen sofagris til å dra på sin første telttur også🙋🏼‍♀️

  1. Ida Wulff

   Er det sant!! 😍😍 så moro! Hvordan gikk teltturen da? Hvis du har vært på den

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.