VLOG: VI TESTER SHOPPING PÅ WISH

God kveld ❤️

Okey, mine venner. Denne vlogen er egentlig på grensen av hva jeg tillater meg selv å gjøre med tanke på YouTube-barnslighet, men sånn ble det. Gravlyset og jeg har shoppa på Wish, og  viser frem hva vi har kjøpt. Jeg har lenge vært skeptisk til appen hvor man kan kjøpe alt mulig ræl til noen få kroner, men samtidig nysjgerrig. Det var bare én måte å få fred på, og den måten ser du her:

Endelig har jeg fått hjelp til å klippe video – det er jo egentlig noe jeg syns er gøy å gjøre, men jeg kan som sagt bruke 2 hele dager på å klippe sammen en snutt uten å være fornøyd med resultatet. Så for å kunne vlogge litt hyppigere, har jeg innsett at jeg trenger hjelp.

Men over til Wish. Har du handlet på Wish noen gang? Hva handlet du, og ble du fornøyd? Hvis du ikke orket å se videoen: Alle burde eie en pimple picker! Bortsett fra det så syns jeg Wish er helt unødvendig miljøsvineri, og jeg kommer (mest sannsynlig) ikke til å bruke appen igjen.

Nå går jeg offline og skal jobbe med eksamen resten av kvelden. Sikkert til langt på natt. Det går ikke bra, hvis noen der ute trengte å høre det 🙅🏼

66 kommentarer

 1. Gode gud, jeg lo så tårene rant av den høvelen 😂😂 fantastisk!

  1. Ida Wulff

   Haha 😀 Vet om en som ikke lo…..

 2. Jeg lo godt av gravlyset når han klikka over fothuden på bordet!!! Beste ever!😂

  1. Ida Wulff

   Han ble jo helt gal… Hjelp!

 3. Hahaha, reaksjonen til Gravlyset da du skrapte hælen din – priceless😂 Digger videoene deres! Dere har en så utrolig morsom kjemi så det er veldig gøy å se på😄
  Lykke til med eksamen!

  1. Ida Wulff

   Takk snille Vilde, setter pris på det ❤️ Og herregud så pysete han er. DET ER JO BARE HUD!!

 4. Dette var jo så hysterisk morsomt! Du er så flink i alt du gjør Ida og det er Influensere som deg som gir meg forståelse for hvorfor dette kan kalles arbeid! Så gjennomførte innslag og så god kvalitet I det du publiserer! Gøy gøy gøy!

  1. Ida Wulff

   For noen fine komplimenter, du varmer meg mer enn peisen!! ❤️❤️ Takk snille du!

 5. Elsker Youtube-videoene deres! Skrattlo fra begynnelse til slutt. Keep them coming! 😀

  1. Ida Wulff

   Sååå glad jeg blir for å høre det, tusen takk Elin ❤️❤️❤️

 6. Har ikke handlet fra wish, men fra Ali Express. Tror de har mye av det samme. Jeg har faktisk kjøpt mye jeg er veldig fornøyd med. Sjelden gang noen bomkjøp. Men man får pengene igjen om produktet ikke tilsvarer bildene. Så det er veldig greit;)

  1. Ida Wulff

   Ali Express ja, der hang jeg litt i mine yngre dager, men tror aldri jeg fikk hjem noe brukbart ;p

   1. Er nok litt annerledes nå…man får alt mellom himmel og jord der. Jeg kjøper ikke ræl altså, gjort mange kupp! 😉

 7. Reaksjonen til gravlyset med den der høvelen! Lo meg ihjel! Terningkast 6 til dere 🙂

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for terningkast 6 ❤️❤️❤️

 8. Å herregud, jeg lo HØYT når «hvis du vet hvor du har vondt, hvorfor behandle HeLe KroPPen» kom
  Fantastisk video👏🏻👏🏻👏🏻

  1. Ida Wulff

   Hehe 😀 Koselig at du likte den ❤️

 9. «Det er jo bare hud» 😂😂 Jeg dævver!! Elsker testingen deres, keep it coming 🤩

  1. Ida Wulff

   Haha, will do! <3

 10. Hei Ida, takk for at dere har testet wish for oss 😁 Jeg har et spørsmål om noe annet dere har testet, siden jeg vurderer å kjøpe sofaen Hvile fra Ygg&Lyng. Var dere fornøyd med den?

  1. Ida Wulff

   Ja! Men den er litt hard, i tilfelle du ikke liker det 😀 <3

   1. Tusen takk! Da leter vi videre, skal bytte ut en hard boliamodell pga hardheten 🤔 Er fulltidsjobb å teste sofaer!

   2. Ida Wulff

    Jaa, det er en vanskelig avgjørelse <3 Lykke til!

 11. Dette et så himla gøy å se på!Elsker disse vloggene 😍 aldri stopp med dette! Har selv handlet på wish, sportsbriller i alle farger, anbefales ikke, men funker heeelt ok.

  1. Ida Wulff

   Så hyggelig å høre, takk for fine ord ❤️ Og nei, kan se for meg at det ikke er de aaaller beste sportsbrillene, hehe!

 12. Dere er fantastiske 😀 ler meg i hjel!

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️❤️

 13. Dennis sin reaksjon på den fot-greia😂 Ler meg ihjel, helt alene i min egen stue.

  1. Ida Wulff

   Hahaha 😂❤️ Det er moro å høre! Ble faktisk overrasket over at han tok det så ille opp…

 14. ElisabethH

  Unnskyld språket – men FY FAEN så lei jeg er av å skrive. Nå består både jobben min av å skrive lange rapporter (…som føles som eksamensoppgaver), og på «fritiden» skriver jeg bacheloroppgaven min som skal inn i juni. Altså, jeg SPYR.
  Er det lov til å være litt glad for at alt som er gøy er stengt? Vet ikke hva jeg hadde gjort om alle jeg kjenner levde livet i det fine været vi har for tiden 😂. Jeg har blitt et skikkelig monster, det er helt tragisk. Dårlig hår, dårlig kosthold, bleik og ingen piff. Jeg er helt piffløs!
  😔 har til og med bortvist kjæresten denne uken så jeg kan konsentrere meg om å få ting unna. SUKK.
  Styrkeklemmer til deg, selvom du ser ut til å mestre livet betraktelig bedre enn meg for tiden 😂 skal se vlogen i neste friminutt..

  1. Ida Wulff

   Åååå stakkar! Det er SÅ lov til å være lei og klage, takk for at du også gjør det ❤️ Håper du har fått litt ting unna siden denne kommentaren ble skrevet! Sender deg en styrkeklem tilbake!

 15. Festlig video! Jeg har faktisk den type slim til bilen, men jeg synes deres så litt rart ut i konsistens, men jeg må bare si at det er MAGISK. Jeg har aldri funnet noe som rengjør alle små plasser så godt som dette!

  1. Ida Wulff

   den så litt fastere ut på bildet på Wish 😅

 16. Nei, handler ikke på Wish. Da en bekjent sa til meg at: «Det er så greit å handle på Wish, for der er det så billig at jeg bare kan kaste det hvis det ikke passer» …. Ehh. Takk, men nei takk! X-) Unødvendige innkjøp prøver jeg også å holde meg unna. Kvalitet over kvantitet er det noe som heter. Prøver å holde meg til det. 🙂

  1. Ida Wulff

   Huff ja, det er ikke spesielt miljøvennlig heller..

 17. haha lo høyt alene av denne 🙂 well done! og kom gjerne med flere <3

  1. Ida Wulff

   Will do ❤️

 18. Har handla en del på eBay opp igjennom årene og har fått 90% brukbare ting 😀

  1. Ida Wulff

   Så bra 😅👏🏼

 19. Charlotte

  Hahah! Dere to er så morsomme sammen. Lo godt av denne!:)

  1. Ida Wulff

   <3 <3

 20. Nå har jeg vondt i magen og maskararester på genseren etter å ha tørket tårer, for HERREGUD som jeg lo 😂 sånn ordentlig stygg takk Gud for at jeg så denne videoen alene-latter!
  Spesielt når Gravlyset tok på seg maske og parykk! Og når du brukte den hæl-skrapa! Da hadde han samme ansiktsuttrykk som da dere testet boksmat 😂😂
  Fantastisk!

  1. Ida Wulff

   Haha! Så hyggelig at du likte den 😍😍👏🏼

 21. Haha, denne videoen lo jeg faktisk høyt av, så utrolig morsomt 😀

  1. Ida Wulff

   <3 <3

 22. HAHA! Som jeg elsker disse videoene med deg og Dennis. Det er som å se meg og typen. Spesielt når det kommer til hva de syns er «æsjeee» og kvisepoppingen. Dere er så morsomme sammen, håper dere starter en Youtube-kanal 🙂 <3

  1. Ida Wulff

   Så koselig! ❤️❤️

 23. «Også vasker du hendene» 😂😂😂

  1. Ida Wulff

   Payback, jeg ber ham vaske hendene 10 ganger om dagen 😂

 24. Haha digger dere😂
  Jeg bestilte en genser en gang, fikk den ikke over hånda 😂

  1. Ida Wulff

   Tviler ikke!!

 25. Hahaha, digger det 😀 holdt på å le meg halvt ihjel flere steder underveis🤣🤣. Elsker at dere er så ekte 🤗 super morsomt

  1. Ida Wulff

   Takk for fine ord snille Lise <3 <3

 26. Kristiane

  Åååå😍 Dere burde hatt egen serie på tv! Alltid like gøy uansett hva dere kommer opp med.

  1. Ida Wulff

   Hehe! <3 <3 Koselig å høre!!

 27. GØY! Du MÅ lave en video hvor du tester brudekjoler fra wish..

  1. Ida Wulff

   Haha, SERR!! Må søke opp med en gang

   1. Finns masse videoer på YouTube, det er så lættis

  2. Jaa!

 28. Christine

  Hahaha! dere er hysteriske!! Serumet fra eleni&chris er forresten heeelt fantastisk! vet du når det kommer ny rabattkode på serumet? har bare litt gel igjen..:O
  Ha en fantastisk dag <3

  1. Ida Wulff

   Jaaa, er ikke det serumet digg 😀 Tror det kommer rababattkode neste uke, stay tuned <3 <3 Fin dag til deg også, klem!

 29. Hei, det hadde vært kjekt med et økonomisk innlegg etterhvert. Lurer på hva dere sparer til, fordeling av utgifter og guilty pleasures. Sparer dere i fond, og setter dere av en fast sum? Hva er dere neste store target i finansverden? Blir det en hytte, utleiebolig eller oppgradering til enebolig? Tror dette er et tema som mange engasjerer seg for om
  dagen. Jeg digger bloggen din, og hadde blitt veldig glad for et slikt type innlegg hvis dere vil dele.
  God helg🌸💕

  1. Ida Wulff

   Ønsket er notert ❤️❤️

 30. Charlotte

  Hahaha, kjenner godt igjen ÆVVA fra Fredrikstad 😅

  1. Ida Wulff

   Haha! Høres så barnslig ut ;p

 31. Åherregud jeg ler meg ihjel!
  Forresten, jeg pleier å kjøpe litt partystæsj på wish, greit å gå gjennom kommentarer før man kjøper! Jeg er så og si alltid fornøyd! (Klær er ikke å anbefale, tydeligvis litt raseforskjeller, i forhold til høyde/vekt, hvis det er lov å si)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.