DET ER EN GRUNN TIL AT JEG ER TROFAST

Reklame for EFI / Bestill en gratis Intuition barberhøvel HER (39 kr i frakt)

HVORDAN FOLK TROR JEG SER UT VS. HVORDAN JEG FAKTISK SER UT NÅR JEG SHAVER LEGGENE 👆🏼

Herregud, det gjorde helt vondt å poste bildet til høyre! Men det er jo sannheten. Når jeg barberer meg, om det er legger, armhuler eller enda mørkere kroker, så sitter jeg sammenkrøket i dusjen som et lite troll bak en stein. Gravlyset elsker å knipse bilder «behind the scenes», så du kan takke ham for dette synet  👀

I over fire år har jeg sverget til Intuition fra EFI når jeg barberer leggene. Ingen skal beskylde meg for å ikke være trofast i hvertfall! Det dumper stadig nye, fargerike barberhøvler opp i postkassa mi, men det er liksom EFI som gjelder. Det er den eneste barberhøvelen jeg har prøvd som etterlater leggene mine mykere enn hva de var før barberingen. Hudpleie-enheten som sitter rundt barberbladet gir deg silkemyke legger! I tillegg er den så skånsom og god å holde i, at jeg kommer nok til å bruke den så lenge den finnes ❤️

INTUITION FRA EFI ✨

Her ser du hupleieenheten som sitter rundt barberbladet. Det inneholder blant annet aloe vera, og skal virke pleiende på huden. Lukter godt gjør det også! Og det beste er jo at man slipper å bruke barberskum på leggene. Man kan selvfølgelig, men det er smør på flesk så hvorfor ikke spare de kronene.

Hvis du har lyst til å prøve Intuition, kan du nå få en gratis startpakke fra EFI. Du betaler kun frakten (39 kroner), og får produktene hjem til deg i postkassa.

Når du bestiller en gratis prøvepakke blir du abonnent hos EFI, og det kan du selvfølgelig si opp når som helst. Men hvis du ikke sier opp, får du 2 stk 3-pakninger med barberblader hver fjerde måned. Da er prisen 164,50,- per trepakning og 29 kroner i frakt.

Å få nye barberblader hjem i posten er helt nydelig. Jeg har tidligere slitt mye med inngrodde hår både her og der, men har funnet ut at trikset er et nytt og friskt barberblad. Det er første steg til en nuppefri og smertefri barbering.

Bestill Intuition fra EFI her hvis du vil prøve verdens beste barberhøvel til leggene! 🤗

33 kommentarer

 1. Hei

  Hvordan er den i de mørkere kroker, som du så fint kaller det? 😃 Finner ingen høvel som ikke gir meg nupper etc akkurat der. Uansett hvor ny høvelen er og hvor mye skum jeg bruker…

  1. Ida Wulff

   Jeg bruker ikke Intuition i de mørkeste kroker! Sjekk ut EFI sin høvel som heter Quattro bikini, den er spesielt designet for intimbarbering! ❤️

 2. Denne har jeg alltid vært nysgjerrig på. Et lite spørsmål, muligens tmi, men kommer den til i alle kriker og kroker ellers på kroppen? Eller bruker du den bare til legger som du skriver? ✨

  1. Ida Wulff

   Intuition bruker jeg til legger, lår og armhuler. Til intimbarbering foretrekker jeg en nettere barberhøvel ❤️

 3. Haha!! Jeg liker så godt at du er ekte og ærlig <3 Fortsett med det 😀

  1. Ida Wulff

   Takk Ragnhild ❤️

 4. De er heeelt supre!
  Har selv brukt de i flere år. Eneste høvelen som funker når jeg har skikkelig mye eksem til og med.
  Har faktisk brukt de så lenge at en dag dumpet det en ny høvel ned i postkassen min med lapp om at høvelen min sikkert trengtes å skiftes ut😂

  1. Ida Wulff

   Er det sant 😄 for en service 👏🏼

 5. Har brukt intuition lenge, men anbefaler deg virkelig å prøve Estrid. 1000 ganger bedre, skarpere, billigere og mye finere design! 🙂 Jeg har hvertfall kvittet med meg intuition høvelen min. PS: Kjenner meg igjen i barberingsposisjonen til høyre, haha!

 6. Herregud, du leverer! Ida for president!!❤️

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️❤️

 7. Hehe, det ser ut som du har tenkt å barbere vekk utstyret på fotografen på det ene bildet der 🤭😅

  Blir det fryktelig mange barberblader man ikke får brukt? Kommer vel kanskje an på hvor ofte man barberer det🙈

  1. Ida Wulff

   Hahah, ja han må bare passe seg…. Jeg syns ikke det, men er veldig flink til å skifte ut bladene ❤️

 8. Hahaha! Du er rå! 😂😂

  1. Ida Wulff

   Prøver! Hehe <3

 9. Denne er i mine øyne VERDENS BESTE!!! Alltid slitt med nuppete legger. Aldri med denne. Anbefaler virkelig:-)

  1. Ida Wulff

   Same <3

 10. Hei 🙂 Bruker du den kun på leggen?

  1. Ida Wulff

   Jeg bruker den til legger, lår og under armene 🙂

 11. Har forsøkt å bestille flere ganger nå, både på linken din og utenom. Kommer opp at «session timed out while you were filling in the form», må være noe galt, for jeg er ikke så treg. Mangler bare at alle har gått igjennom likevel, så dumper det ned ti høvler i postkassa. Vel, blir da hvertfall hårfri da! Haha.

  Elsker bildet til høyre👏🏻

  1. Ida Wulff

   Oooi, haha :O Da håper jeg at kun én gikk gjennom! Eller fikk du det til å funke til slutt? Klem <3

  2. Samme skjer når jeg prøver og bestille..

 12. Brukt denne i mange år selv. Opplever nupper ved under armer og underlivet. Hva barberer du med der?

  1. Ida Wulff

   Bruker Intuition under armene fordi jeg kan slite med tørr hud der 🙂 Til underlivet anbefaler jeg Quattro Bikini (også fra EFI) som er designet for bikiniområdet! Klem ❤️

 13. Hvilke selvbruning bruker du :-)?

 14. Hvor er teppe fra?😍

  1. Ida Wulff

   Hører til sengen! Carpe Diem Beds

 15. Jeg har brukt EFI i enda flere år enn deg og er også veldig fornøyd! Det eneste er at den kun funker på større flater, så man må ha en annen høvel til intimbarberingen.

 16. Hei. Tror det er noe galt m nettsiden deres. Jeg får heller ikke bestilt.

 17. Hei,
  Hvor er nattbordene fra? 🙂 Såå fine!!

  1. Ida Wulff

   Engelsson 😊

 18. Tusen takk, Ida, for at du viser denne siden av deg og! Det bildet i dusjen lyser selvironi og ærlighet, og jeg digger det! Dette er grunnen til at jeg fremdeles følger deg, etter å ha slutter å følge alle andre bloggere. Du viser at du er sånn som alle oss andre, og det gjør at du føles mer «menneskelig».

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️❤️❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.