VLOG: VI TESTER BOKSMAT

God tirsdag! ❤️ Her har jeg brukt dagen på å redigere vlog 👆🏼 Jeg håper du liker den! Det var Gravlyset som fikk bestemme tema denne gangen, og han ville at vi skulle smake på BOKSMAT. Jeg syns boksmat er skremmende, så jeg var ikke veldig fornøyd da han kom hjem med disse delikatessene. I videoen smaker vi oss gjennom en hel rekke varianter. Så se den FØR du drar på butikken for å hamstre. Hvis du allerede har hamstret, forteller vi deg hva du bør glede og grue deg til…. 😂

Og av ren nysgjerrighet. Spiser du boksmat? Hva er i såfall favoritten? 

Nå skal jeg komme meg ut og få litt frisk luft. Det er strååålende vær, så jeg ser for meg en power walk i skogen før handling og noen små ærender. Ønsker deg en fin tirsdag videre 💕

100 kommentarer

  1. Kan du blogge snart❤️❤️ Er høydepunktet i livet om dagen❤️

    1. Blogga nå pågrunn av deg! ❤️❤️❤️

  2. Jeg spiser ikke boksmat, bortsett fra fiskeboller. Dere må prøve å lage det med en ordentlig god hvit saus med karri, litt purreløk og med poteter, raspet gulrot og bacon til! Vet ikke helt hva dere prøvde på der, men det er ikke sånn man tilbereder fiskeboller haha!

  3. Hahaha dette er noe av det beste jeg har sett, (verste mat jeg har sett) Episk når du lurte Gravlyset med sodden. Fikk ikke sett det ferdig før nå, så kommentar kommer litt sent. Erter med flesk og kjøtt har jeg alltid styrt unna, videoen bekreftet at det var mye mye verre enn jeg trodde haha. Sluttet å spise Spaghetti a la Capri etter at jeg så Hellstrøm forklare hva det inneholdt, (man kan se det på youtube) Tror Trondheims Lapskaus hadde smakt ganske ok. Er bare den og Maxiboller med potetstappe jeg spiser noen ganger. De hadde før i tiden en god pastaskjell med bolognese-saus og kjøtt som var veldig god, min klare boksmat-favoritt, men den forsvant på midten av 2000-tallet.

  4. Hahaha dette er noe av det beste jeg har sett, (verste mat jeg har sett) Episk når du lurte Gravlyset med sodden. Fikk ikke sett det ferdig før nå, så kommentar kommer litt sent. Erter med flesk og kjøtt har jeg alltid styrt unna, videoen bekreftet at det var mye mye verre enn jeg trodde haha. Sluttet å spise Spaghetti a la Capri etter at jeg så Hellstrøm forklare hva det inneholdt, (man kan se det på youtube) Tror Trondheims Lapskaus hadde smakt ganske ok. Er bare den og Maxiboller med potetstappe jeg spiser noen ganger. De hadde før i tiden en god pastaskjell med bolognese-saus og kjøtt som var veldig god, min klare boksmat-favoritt, men den forsvant på midten av 2000-tallet.

  5. Vesterålens fiskeboller forever <3<3<3 Med hvit saus, sprøstekt bacon, råkost (gulrot) og kokt potet

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.