PARAPLYENE HAR HOPET SEG OPP

Hei og god mandag, fra Norges blideste hjemmekontor ❤️ Jeg har klart å fylle nok et notat på iPhonen med paraplyer, så det er på tide å dele. Skal sies at mange av dem er fra tiden før corona-krisen, men det er vel deilig å lese om noe annet også? Vi kjører i gang!

☔️ Når jeg går på apoteket og kjøper et produkt, og blir stående i 5 ufrivillige minutter for å høre på bruksanvisningen. Jeg skjønner at det er velment, men hvor ble det av antennene?! Det står folk bak meg i køen. Alt jeg vil er å kjøpe et produkt og gå hjem. Men hver gang jeg kjøper eggløsningstester, er det en mann som skal lære meg hvordan jeg bruker dem, og i tillegg forteller han meg hvilke kosttilskudd jeg burde ta nå som jeg prøver å bli gravid. Men, jeg prøver ikke å bli gravid akkurat nå, klarer jeg å presse inn i monologen. Nei nei, men da vet du det til den dagen det blir aktuelt. Altså, fuck you. JEG SPØR HVIS JEG LURER PÅ NOE 😭

☔️ Folk som midt i et måltid føler for å uttrykke at, huff, dette var nesten litt for mye mat. Gjerne på et stadie hvor jeg ikke er litt mett engang. Foreldrene mine er sånne folk som syns det ble for mye mat eller som blir såå fort mette, jeg får lyst til å hive dem ut av vinduet hver gang. Har til dels lært meg å telle til 10, smile og spise videre.

☔️ Denne tør jeg nesten ikke å skrive, men… Når man har invitert gjester som kommer med usnittede blomster, så man blir stående på kjøkkenet i et kvarter og fikse buketten – for man kan jo ikke være utakknemlig å lage den ligge på kjøkkenbenken heller. Man skulle helst minglet, dekket ferdig bordet og fulgt med på stekovnen – men der står man som Blomster-Finn og renser stilken for blader, før man må sørge for at buketten er like høy på alle kanter og ser pen ut i en vase. For et stress! 😂 Og for en utakknemlig paraply. Men den måtte ut. Og det er heldigvis veldig enkelt å få hjelp til buketten i en blomsterbutikk, så man kan avlaste vertskapet litt.

☔️ Når man skal ut og spise med noen man ikke har sett på en stund, og skravla går i ett før man har begynt å se på menyen. Og så kommer man seg aldri i gang med menyen heller, selv om servitøren kommer tilbake gang på gang. Jeg må alltid være hun uten sosiale antenner som sier: Ikke prat mer før vi har sett på menyen, jeg klarer ikke å konsentrere meg.

☔️ Når folk tar kontakt med meg for å si at jeg ligner på noen. Hva skal jeg med den informasjonen! Hehe kult, takk for at du sa i fra. 

☔️ Singelkurven på Coop. Den må være MYE  TYDELIGERE! Jeg har gått rundt med singelkurv mange ganger, uten å vite det før jeg kommer til kassa. Og da har jeg som regel endt opp med å være så flau at jeg ikke husker noe mer før jeg sitter i bilen igjen 😑 For de som ikke vet hva singelkurven er: Det er en handlekurv hvor det står at du er singel og åpen for å komme i prat med andre single på butikken. Åh, så det var derfor han skjeggete lurven inne i butikken begynte å spørre hvilke tacolefser jeg likte best…. 

☔️ Denne er smålig, men forhåpentligvis vil noen kjenne seg igjen 🤷🏼‍♀️ Når vi har rigget oss til med hjemmelaget pizza i sofaen, og skal i gang med et seriemaraton. Men så viser det seg at vi er blitt logget ut av appen, og må skrive inn mail og passord på nytt – noe som faen meg tar en evighet på Apple TV. Så blir jeg ansvarlig for å skrive inn, og min kjære samboer BEGYNNER Å SPISE mens jeg gjør det. Ikke greit! Solidaritet, mister! Ikke bare det, men jeg blir jo livredd for at han skal spise opp all maten.

Det var det for denne gang.

Har du en paraply å dele med meg? 😀

149 kommentarer

 1. Haha, jeg var virkelig ikke klar over dette med snitting av blomster , så godt du skrev om dette nå! Er tydeligvis ikke voksen nok til å ha gitt eller fått så veldig mange blomster enda, så til mitt forsvar har det heller ikke vært et problem, men veldig greit å vite til nærmeste fremtid 🙂

  1. Hyggelig å kunne bidra i oppdragelsen, hehe ;p <3 <3

 2. Sååå enig med alt du sier, men som butikkansatt må jeg utfordre deg litt på den første.
  Den butikkansatte er neppe så innmari gira på å stå der og gi deg den samme talen h*n allerede har gitt førti ganger den dagen. Men, h*n er sannsynligvis pålagt av arbeidsgiver, kontrakt e.l. til å opplyse om fremgangsmåte, potensielle bivirkninger osv. til hver kunde, hver gang. Hvis ikke risikerer man klager på produktet fra kunder som brukte produktet feil fordi de fikk utydelig/utilstrekkelig informasjon over disk.
  Jeg vet SÅ godt hvor irriterende det kan være, både som kunden og som den ansatte, men i den situasjonen må man bare ha litt empati og tålmodighet ovenfor den ansattes opplysningsplikt 🙂

  1. Jeg var ikke klar over plikten, så helt enig. Men den ansatte bør tenke over at kunden kanskje kjøper ting som er privat, og bruke innestemmen. Som et minimum!

 3. TAKK, Ida! Har ikke hørt andre klage på dette med måltid før, så dette trengte jeg!

  Har et vennepar jeg ikke klarer å spise et måltid sammen med. Jeg rekker knapt å komme halvveis i maten før begge to begynner å stønne, løsner på beltet og gnåler om at nå ble de sååå mette og jøjemeg, dette var mektig. Nei, nå ble de jammen stappmette, mens de stønner igjen.

  Kan love deg at jeg dropper å forsyne meg en gang til når de sitter der og knapt får puste.

  Det toppet seg den gangen vi bestilte samme rett på restaurant, bortsett fra at de bestilte sin på deling. Ikke en gang den klarte de å fullføre uten stønning, så jeg følte meg som et matvrak som spiste opp min egen.

  Er jo omtrent som å være med edru folk på fest som konstant på påpeke at man ikke trenger alkohol for å kose seg.

  1. Hørtes ut som er forferdelig vennepar!! 😂 og så begge to da. Lykke til videre med dem 🙈

 4. Tror jeg har skrevet kommentar på bloggen din to-tre ganger siste mnd, men så blir de aldri godkjent🤭 bare hyggelige kommentarer altså🙈 legger bare inn «navn» og e-post, men ikke nettside – er det der det blir feil?

  1. Hei! <3 Åh, nei, de skal komme inn selv om du ikke har med nettside?! Så merkelig :/ Jeg kan være treg med å godkjenne fordi jeg prøver å svare på alt, men slipper alt gjennom! Denne fikk jeg nå hvertfall 😀

 5. Den siste der! Når han begynner å spise mens jeg logger inn! Mest fordi jeg er hangry og fikser ikke spiselyder da 🙈 løser det litt kjappere om jeg er innlogget på mobil, da blir det streaming fra den i stedet, det går kjappere 😂

  1. Haha godt å høre at vi er flere 😂😂

 6. Elsker den paraplyen med maten. Flere i familien min som synder en del der og jeg blir gal😂

  1. Hehe, vi kjenner alle noen 😎

 7. Angående blomster, vær en enda bedre gjest og send blomstene til vertene før du kommer (med et kort på at du gleder deg e.l). Da har vertene tid til å faktisk glede seg over å få blomster, finne riktig vase og plassere de pent ut, når de finner tid til det. Ikke kaste seg rundt når de egentlig skal være tilstede som gode verter!

  1. Det hørtes litt i overkant ut igjen? 😅

   1. Nei, det kalles å være en god gjest, så vertene kan være gode verter! Lært av Wenche Foss og Blomster Finn.

   2. Ida Wulff

    Nytt for meg! Men snakk om etikette, hehe <3

 8. Hilde Marie

  Elsker paraply-innleggene dine!😂 Kjente meg igjen i mange, og spesielt det med maten 🙄 De gangene jeg skal spise frokost eller lunsj sammen med andre kvinner/jenter/damer -kall oss hva du vil, så blir jeg helt fascinert over hvor tregt og lite mange spiser. En brødskive deles ofte opp i fire små biter og det brukes fem minutter til å velge pålegg til hver fjerdedel av én brødskive🤦‍♀️ Altså, jeg kunne spist tre brødskiver på tiden andre spiser en fjerdedels brødskive.. Jeg vil ikke fremgå som et glupskt rovdyr, så da må jeg også sitte å pirke i maten da, late som jeg ikke er SKRUBBSULTEN, og at jeg er mett etter én brødskive med fire forskjellige pålegg🙄

  1. Det er noe riv ruskende galt med (mange) kvinnfolk og mat. Eventuelt så er det jeg som er et rovdyr (som du så fint skriver) heheh <3 <3

  2. Haha! Sååå enig! Jeg blir så sjokkert innimellom over hvor lite de spiser?! Jeg spiser som en hest! Ofte mer enn ev stor mann liksom… Lurer på om noen spiser mye når ingen ser jeg ass… Haha! 😉 Elsker dette paraply universet ditt, Ida! Never stop! <3

 9. Jeg er så enig i punktene, og skjønner reaksjonene man kan få, når de som jobber på apoteket informerer, når alt man vil er å betale og gå.

  Nå er det sånn at man er pliktig til å informere om produktet når man jobber i et apotek, så om vi ikke informerer (det skal holde med en liten informasjon, trenger ikke høre om eggløsningstester i 5 minutter) så gjør vi faktisk ikke jobben vår.

  Når det er sagt har jeg jobbet i apoteket i flere år, og ved eggløsningstester har jeg sett et ekstra behov for informasjon, da det er veldig mange som plukker feil pakke 😉 Pakkene er jo veldig like, og hvis man er litt stressa for å kjøpe det, er det fort gjort å kjøpe med en eggløsningstestpakke i stedet for graviditetstest. Det har redda mange kunder for å si det sånn 😆

  1. Haha, kjipt å plukke med seg feil test ja 🙈

 10. Hahahah, beste paraplyene på lenge. Kjente meg spesielt igjen i den med de som blir så fort mette (fuck dere??!!) og den siste med passordskriving :»»’)

  1. Der sa du det, fuck dere!! Hehe ;p

 11. Jeg er SÅ enig i alle punktene. En gang skulle jeg kjøpe en pakke reseptfrie smertestillende mot menstruasjonssmerter på apoteket, og mannen i kassa presterte å skulle få meg til å skulle legge ut om hva jeg skulle bruke de til. Kanskje barnslig av meg, men HJELP!!

  1. Uff, bare NEI 😫

 12. Elsket den med blomstene. Lo så jeg grein. Helt enig 😂

  1. Godt å høre 😂😂

 13. Hehe, jeg må si jeg setter pris på paraplyene dine. Festlig den med å bli sammenliknet med andre. Det kom faktisk en jente bort til meg på en fest en gang og spurte om jeg var deg. 😛 Riktig nok er dette lenge siden, et sted mellom 8 og 10 år må det være. Tok det som et kompliment jeg. 🙂

  1. Hehe, det er hyggelig da <3 <3

 14. Sååå enig i alle paraplyene dine!
  Jeg skulle kjøpe noe på apoteket, og spurte en ansatt hvor jeg kunne finne det. Hadde navnet og alt. Hun bare: «Å JA, DU MENER DEN BRYSTVORTEKREMEN😀?». Det var iiiiiiikke det jeg skulle ha🙃🙃

  1. HAHA sorry at jeg ler <3

 15. Du serverer som alltid gode paraplyer😂👏🏻 Jeg pleier å takke fint for blomstene, og sette dem i en vase med vann, uten å snitte dem eller ta av plasten (eller tar jo av plasten om den dekker stilkene). Så snitter jeg dem opp, har i næringen og danderer senere, enten samme kveld eller i verste fall dagen etter.😊

  1. Vet ikke hvorfor jeg ikke har tenkt den tanken. Blir jo så glad for blomster, så vil liksom vise det også. Hehe. Men aller best hvis folk bare kan be om å få jobben gjort i blomsterbutikk, de fleste gjør det gratis også <3 <3

 16. En stor paraply til covid-19 fra meg! Denne pandemien kan gjerne være over i går 🙂

  1. ENIG, Ingvild <3

 17. Hei Ida! Jeg elsker disse innleggene!!😍 jeg har en paraply som er litt utenom det «vanlige». Jeg jobber i ambulansen, OG jeg har tinder. Der er jo vanlig å spørre hva den andre jobber med, og når jeg sier at jeg er ambulansearbeider, så sier de: «Åja, så hvis jeg ringer 113, er det du som kommer da?😏😏😏»
  ALTSÅ! Nei. NEINEINEI. Det er ikke jeg som kommer når du ringer 113. Jeg bor på Sørlandet, du bor i Troms. Nei, det er ikke jeg som kommer da din IDIOT. 😂

  1. HAHA! Du gir dem i hvertfall muligheten til å bryte isen med en nyyyydelig sjekkereplikk (NOT) <3

 18. *jeg er ikke den eneste i hele Norge som jobber i ambulansen 😂

 19. Kan du nevne 3 serier som du digger?

  1. Jeg har samlet alle mine beste serietips her: https://www.idawulff.no/2020/03/11/lettere-forvirret-mine-aller-beste-serietips/

   Hvis det blir for mange å forholde seg til, nevner jeg 3 jeg skulle ønske jeg kunne se på nytt for første gang: La Mante, Handmaids Tale, Ozark <3

 20. Vi deler opp smågodtet ved å velge en og en bit over i egen skål før spising. Ja, vi er fire år gamle. (snart 30). Han inhalerer sin på 10 min mens jeg bruker 4 timer. Det er en nødvendighet for å berge parten, men hadde aldri sagt det høyt til venner og familie!! hahah

  1. Elsker dette!! <3 Vi må seriøst begynne å fordele her også, føler jo lørdagskosen er over på nullkommaniks!

 21. Farmasistudent

  Hei!
  Angående første paraplyen og flere av kommentarene rundt dette, ønsker jeg å oppklare litt. Som farmasistudent som jobber på apotek så vil jeg gjerne si at vi ikke alltid syns det er gøy å stå og informere om produkter til kunder som ikke følger med eller hører etter. Vi forstår at mange av produktene er kjent for kunden og jeg tror de fleste av oss prøver å holde informasjonen kort dersom kunden er kjent med produktet fra før. Jeg forstår at det kan være irriterende – MEN vi gjør bare jobben vår. (Og det er overraskende mange som ikke vet forskjell på vanlige produkter som Ibux og Paracet for eksempel).

  Så vil jeg også kommentere en viktig ting til, jeg så at en av kommentarene snakket om «reklamen» som blir gjort for det rimelige alternativet ved henting av resept. Når man blir tilbudt ett rimeligere alternativ kalles dette et «generisk bytte». Dette er også alle apotek pålagt å informere om og hvis alle hadde byttet (til det rimelige alternative som er et godkjent, likeverdig alternativ med samme virkestoff) ville det frigjort ressurser for 2 milliarder (!!) kroner i året som kan brukes til andre helseformål. Så i stedet for å irritere seg over «reklamen», si JA til å bytte å vær med å bidra til fellesskapet!

  Kilde: https://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/generisk-bytte/hva-er-generisk-bytte

  Mvh Farmasistudent

  1. Takk for at du deler, skal absolutt lese meg opp på generisk bytte. Det er news to me <3

 22. Åhh hater apotek pga det.. Skulle kjøpe nesespray, og med min gravidmage måtte seff hun som jobbe der heller prøve og prakke på meg saltvannsspray.. Som om der funker når du er pottetett. Stod seriøst i 20 min for å få kjøpt otrivin(som ifølge tryggmammamedisin er heeelt trygt for gravide)

  Samboeren som satt i bilen ringte til slutt og spurte hvor jeg ble av😂

  1. Haha, SÅ irriterende!! Noen ganger MÅ man bare ha en Otrivin, selv om det ikke er det lureste for noen <3

 23. Hei! er det lov å ønske seg et interiør-tips innlegg? du har så god smak på interiør, og jeg beundrer virkelig det du har lagt ut fra leiligheten deres. Jeg føler meg helt fortapt i letingen etter det perfekte stuegulv teppet, og trenger desperat hjelp!

 24. Haha!

  Netflix/HBO sin are-you-still-watching-funksjon. Slutt å vær så judging, liksom. Får hjertet i halsen med nedtelling av sekunder, GI MEG FJERNKONTROLLEN ASAAP liksom! Skulle tro det var en tikkende bombe. Verste som kan skje er at tven slår seg av nå lzzm!

  1. eeeh ja, tror Netflix fjernet nå?!

 25. Off jeg lo godt av paraply nr 2!😂 Jeg er blomsterdekoratør og får helt vondt inni meg når kundene ikke vil ha buketten renset og satt opp! De skal ha det pent pakket inn som gave, men når jeg spør om jeg skal rense og gjøre klar for vase, «så trenger jeg ikke det». Da bare ser jeg for meg verten står der og må begynne å stresse med rensing og rydding rett etter mottakelse av gjester. Veldig kult at du turte å skrive det😂 Nå håper jeg folk blir bedre!

  1. Haha! Ja, håper jeg kan bidra til en positiv endring her… ;p <3

 26. Farmasiet.no er guds gave til oss som ikke vil ha all info på apoteket😅 Pluss for at det er billigere og ofte 30% på både el-tester og graviditetstester💰 Ooog greit for oss som synes det er litt for privat at noen som helst skal vite at man kanskje er gravid eller har soppinfeksjon🙈

  1. Takk for tips, så kjekt!

 27. Veldig enig i flere her! Min paraply akkurat nå er at mannen absolutt skal drøye med å spise, ta seg god tid, ordne litt og «er ikke så sulten» før han plutselig skal ha noe når jeg er ferdig. Det er vel ikke sånn at man er stappmett for 5 minutter siden og sulten igjen etter at den andre har spist. Jeg forsyner meg jo bare med en ekstra porsjon som legger seg rett på midten 😂

 28. Haha. Skulle hente antibiotika på apoteket pga halsbetennelse. Ung (kjekk) mann i kassa, spurte drithøyt: ER DU KLAR OVER AT DU KAN FÅ SOPP I VAGINA NÅR DU TAR DE???

  Takk for opplysningen.

  1. Fy fader, elendig forsøk på mersalg montro?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.