SOMMERFERIEN ER (HALVVEIS) BOOKET

I går kveld, da Gravlyset brukte litt for lang tid på å diskutere fotball i telefonen med en kompis, ga jeg meg selv tillatelse til å booke årets sommerferie. Eller, det vil si: Jeg booket flybillettene. Og gjett hvor flyet går! Til Santorini 😍😍😍 Jeg har alltid drømt om å reise til Santorini, men aldri fått ut fingeren. Og nå skjer det endelig! Jeg er fullstendig klar over at det er stappfullt av folk der i fellesferien, men det driter jeg egentlig litt i. Jeg vil huke av Santorini på bucket listen, og jeg gleder meg som en unge.

Vi blir borte i hele 15 dager, og tanken er at vi skal øyhoppe rundt i Hellas med Santorini som utgangspunkt. Ruten er ikke lagt opp enda, og det er derfor jeg skriver om det her på bloggen. Kanskje noen har et par tips til meg? Hvilken rute bør vi ta fra Santorini? Det eneste jeg vet til nå, er at jeg ønsker å ha 3-4 dager på hvert sted for at det ikke skal bli for mye flytting, og så tenker jeg at det er greit å avslutte i Santorini med tanke på hjemreise. Kom gjerne med hotelltips også hvis du har! Og for guds skyld, ikke forveksle øyhopping med backpacking. Denne jenta deler ikke dass med fremmede, og hun reiser med KOFFERT 😂

For å være helt ærlig så er denne ferien et resultat av at jeg begynte å stresse med at jeg ikke skulle rekke øyhopping i Hellas før jeg får barn 🙉 Øyhopping med små kids er sikkert mulig – men det frister enda mindre enn backpacking. Jeg vil at det skal være bare oss to, romantisk, og du vet. Den pakka der. Sånne ting man kanskje ser tilbake på, og tenker at man er så glad for at man fikk gjort! Dette blir en sånn tur ❤️

Men, ja! Kom gjerne med tips til reiseruter, hotell og restauranter. Jeg blir så takknemlig for alle tips jeg får i kommentarfeltet, og elsker å sjekke dem ut når jeg er på destinasjoner 🙏🏼 Det skjer bare 2/10 ganger at jeg tenker: Hvilken idiot anbefalte dette? 😂

86 kommentarer

  1. Hei!
    Var i Santorini i 14 dager forrige sommer, var kjempefint!
    Vi bodde på «El greco resort», veldig fornøyd med det! Veldig nært alt, lekkert, flere bassenger (og som regel nesten alltid ledige solsenger) Annbefaler egentlig å bo i nærheten av fira/thira, sentrumsnært og close til tax/bussplasser og mye annet. (bussene der er et lite hel*** btw, sto en dag 2 timer i kø, fordi de ikke har plass til å plukke opp alle osv – så taxi for alle penga her)

    Mange koselige ting man kan gjøre! Vi dro på sightseeing-dag (lærerikt og fint), vinsmaking på vingård, mange Oia-turer, en mini øy-hopping og gikk tur opp på den aktive vulkanen Nea kameni(lett tur), kjørte vannscooter og mye annet. Alali Renturant Santorini er såå fin (sjekk instaen dems).

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.