MIN VALENTINES GJENNOM MOBILEN

Våknet opp til en rørende gave fra min kjære ❤️ Han har gått gjennom alle månedene vi har kjent hverandre, og laget en aktivitetskalender med bilder fra ting vi har gjort sammen. Kalenderen skal fylles med ferier og hyggelige aktiviteter vi skal gjøre sammen i 2020.

Favorittfrokosten for en som ikke liker frokost 🙋🏼

En hel TIME på møllefaen! Jeg drømmer om å bli glad i å løpe intervaller, og prøvde meg på et av Funkygine sine programmer. Da jeg kom hjem måtte jeg vri både truse og BH. Ikke frelst helt enda, men jeg skal fortsette å prøve…

Valentines-kvelden ble en date med meg selv. Etter ærender, en svært enkel middag og litt husarbeid, ble det 6 timer (hvis ikke mer) med Love Island UK 😂 Skylder på dere i kommentarfeltet som har tvunget meg til å se! Jeg ser på sesong 5, så jeg har vel… 50 episoder igjen eller noe.

I skrivende stund sitter jeg i baksetet, mamma og pappa har dratt meg med på spontan Oslo-tur for å besøke lillebror. Ønsker deg en nydelig lørdag ❤️

15 kommentarer

 1. Åh, så utrolig koselig gjort av han! Herregud! <3 Og, du, bare fortsett å bli glad i mølla! Je hatet det før, men nå elsker jeg det, og runder mila hver Lørdag! Så, ja, det kan virkelig snu altså! Yeeei! Heier på deg! Familiedag/kveld på meg denne Lørdagen! Gleder meg!!! 😀 Ikke så ofte det skjer, så, eeelsk på det! 😀 Stor Lørdags klem! <3

  1. Så digg at du er blitt glad i mølla, håper jeg får det til også <3

 2. Åhh, for en utrolig fin gave!!❤️ Må bare si at jeg har aldri sett love island før, men ble litt nysgjerrig etter innlegget ditt om Ali, og siden det har jeg slukt norske og uk-episoder hver dag😂

  1. Haha, er det sant!! 😂❤️❤️ fader så hekta man blir…

 3. Pleier du bare å gå på mølle eller løper du innimellom?

  1. Løper intervaller 😊 varmer opp med 10 min gåing i oppoverbakke, og avslutter med 5 min gåing.

 4. Hvilket program fra funky testet du? Har samme drøm som deg, så når du har prøvd må også jeg gi det et forsøk.

  1. Denne 😊

   Intervall 1

   3 % stigning – øk hastighet etterhvert som intervallene blir kortere

   4 min på/ 2 av (stå på kanten av tredemøllen når du har pause, du skal ikke trappe ned) x2

   2 min på/ 1 min av x2

   1 min på/ 30 sek av x4

   40 sek på/ 20 sek av x6

   20 sek på/ 10 sek av x8

 5. Hei 🙂 hvilket program fra funkygine valgte du? ☺️

  1. Limer inn her 🥰👇🏼

   Intervall 1

   3 % stigning – øk hastighet etterhvert som intervallene blir kortere

   4 min på/ 2 av (stå på kanten av tredemøllen når du har pause, du skal ikke trappe ned) x2

   2 min på/ 1 min av x2

   1 min på/ 30 sek av x4

   40 sek på/ 20 sek av x6

   20 sek på/ 10 sek av x8

 6. mari standal

  Jeg var en av de som anbefalte love Island UK, du må si du elsker det?🤷🏻‍♀️😅

 7. Jeg var en av de som anbefalte love Island UK, du må si du elsker det?🤷🏻‍♀️😅

  1. Haha ja, men det tok 10 episoder! <3

 8. Eeeeelsker Love Island UK, den norske versjonen ble en blek kopi etter at jeg fikk smaken på en engelske. Ali/Aranja/Mie-drama i typ hver episode, og ordentlig Casa Amor. Love it. Haha. Slukte sesong 5 altfor raskt..

  1. Ja, fy søren for en blek kopi, må le! Haha <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.