ÅTTE TANKER PÅ EN TIRSDAG

💭 Her er jeg, med løsvippene på snei! Syns jeg ligner litt på Quasimodo her ❤️ Livet føles bra i dag. Det er nesten litt… Vår i lufta? Grunnet klimakrisen er det kanskje ikke lov til å juble over vårstemning i februar, men vi må klare å skille mellom klimakrisen og det desperate behovet for vår i lufta. 

💭 Dette kom til meg som lyn fra klar himmel, beklager på forhånd. Men hvorfor i alle dager er vi så stolte av vikingene? Vi nordmenn er liksom vikinger, i møte med andre nasjonaliteter og kulturer. Vi har viking-landsbyer og viking-festivaler, og hedrer vikingene ved å gå rundt med dumme horn på hodet. Har du noen gang tenkt over hvor mange likhetstrekk vikingene har med IS, verdens ondeste og mest forhatte terrororganisasjon?! Plyndring, voldtekt, drap, halshugginger, slaveri, stjeling… De brant ned hele byer på sin vei, og hadde null respekt for menneskelivet. Er ondskap bare historie og kulturarv, så lenge vi får det langt nok på avstand? Spent på om fremtidens barn får delta på terror-dagene, hvor de kan bygge sine egne bombevester i IS-landsbyen. Ja.. Jeg sa beklager før jeg begynte.

💭 Jeg har vært hos tannlegen i dag. Fikk som vanlig skryt for renholdet mitt, og kunne puste lettet ut over at 8-9 år med snus ikke sender meg til likhuset. Jeg har nesten ikke turt å se inni munnen min etter at jeg sluttet å snuse, men det så visst ikke ille ut. Hipp hipp!

💭 Jeg ble stoppet av to smågutter utenfor matbutikken i dag, tipper 8-9 år gamle. De ville låne telefonen min for å fortelle mammaen sin hvor de var, og jeg sa NEI før jeg rakk å tenke meg om. Jeg kommer til å bli en elendig mor 😭😂 Jeg hadde sagt nei igjen, altså. De hadde capsen bakfram og var sånne typiske frekke unger som sikkert hadde løpt avgårde med telefonen min. Fun fact: Jeg lar aldri tvilen komme folk tilgode.

💭 Mie har gått tilbake til Ali, og jeg har offisielt sluttet å se på Love Island.

💭 Det høres kanskje stusselig ut, men alt jeg drømmer om akkurat nå er å pakke Gravlyset i kofferten, fly til Gran Canaria og være der i to uker. Lese bøker, gå turer, spise spansk tapas på en strandrestaurant. Tror du han vil være med? Ney. Han vil jobbe. Kanskje jeg bare skal reise alene?

💭 Nå skal jeg shine over leiligheten før jeg henter ferie-hateren på toget. Jeg tenkte å plukke opp litt sushi på veien også, som skal stå og vente på meg når jeg er ferdig på gymmen. Jeg har nemlig sluttet med PT og meldt meg inn på et helt vanlig treningsstudio. Galskap! Men det var jo hele formålet med å ha en PT, at jeg skulle tørre det og mestre det.

💭 Dagens favorittsang: You need to calm down med Taylor Swift. Fikk plutselig øynene litt opp for henne etter å ha sett dokumentaren på Netflix. 

Nå skal jeg ikke kjede deg mer, livet kaller vel for oss begge. Førstemann til støvsugeren!

20 kommentarer

 1. Et lite forslag hvis du blir stoppet en gang i fremtiden; du kan be om nummeret og ringe på vegne av de som spør 🙂 Jeg hadde heller aldri gitt bort telefonen til lån, for å si det sånn. Jeg har frem til nå (28 år gammel) vært veldig naiv, slapp blant annet INN to dørselgere som gikk rundt og solgte kniver, jeg grøsser av tanken den dag i dag, hvor dum kan man bli?! hehe.

  1. Ida Wulff

   Veldig sant, det er en fin løsning. Og HAHA STAKKARS, det hadde sikkert jeg gjort også. Hvis jeg hadde åpnet døren, da. Åpner aldri hvis det ikke er gjort en avtale først :p

 2. Du kjeder meg aldri!

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 3. Kathrine

  Kanskje jeg skal invitere deg med på ferie til Gran Canaria, jeg!? Haha! Det er sånn ca det eneste jeg vil og ønsker akkurat nå! 😭

  1. Ida Wulff

   Do it!! haha <3 La oss samle en gjeng som ikke har noen å reise med 😭

 4. Hahah gleden over å finne sånne her innlegg er ubeskrivelig🙏🏽

  Og apropos tanke nr. 2… glad du nevner det, syns ikke du er vulgær. Det som derimot er ganske drøyt er at ondskap i islams navn (les: navn, og ikke virkelighet eller sannhet) er med på å svartmale over en milliard mennesker på denne jord, mens hva angår «den hvite mann» er kulturarv og stolthet og sol og blomster.

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 5. ElisabethH

  Vikingene var faktisk stort sett fredelige og rettferdige! 😀 De var også veldig langt fremme når det gjaldt kvinners rettigheter også. Ingen tvangsekteskap, og mennene måtte oppføre seg, ellers kunne hun skille seg fra ham og få med seg medgiften sin PLUSS morgengaven fra ektemannen som skulle være minst like stor som medgiften. Det ble andre boller da Norge ble kristnet, da ble landet mer voldelig enn før. Men klart det er slag og slikt man hører mest om angående vikingtiden.

  Ellers aaaaaargh, tenk at Mie gikk tilbake til Ali 😔 Jeg orker ikke. Han ER SÅ falsk. Jeg synes Omid og Iselin virker påtatte og falske også, og har null tro på at de har ekte følelser for hverandre. De eneste jeg faktisk tror litt på der inne er Thammy og Nate. Forøvrig, det er du som har fått meg til å følge med på Love Island, takk skal du faen meg ha 😂 sitter og skriver på en bacheloroppgave og har LI som pause hver dag. Sukk. 🙄😉

  1. Ida Wulff

   Jeg vet ikke så mye om vikingene – i hvertfall ikke til å ha vokst opp med Oseberghaugen til akebakke :O Så kanskje jeg skal utdanne meg litt før jeg uttaler meg, hehe… Men, ja. Ali er så falsk at jeg brekker meg. Ork itj! Sorry for at jeg har fått deg til å følge med, men nå skal det sies at jeg har bestemt meg for å fortsette likevel. IN IT TOGETHER, haha <3 Lykke til med bacheloroppgave!!

 6. Altså, jeg kan ofre meg og bli med til granca!
  Det vil ikke bli så romantisk som med gravlyset, men jeg er lett å holde ren og ganske lydig 😂

  1. Ida Wulff

   Haha, ååå <3 Vi hadde sikkert storkost oss på Granca sammen, elsker rene og lydige mennesker!

 7. Jeg hadde ikke gitt bort telefonen min, jeg heller. Men du kunne ha tilbydd å ringe moren deres for dem, da.
  Tror nok du kan bli en god mor likevel 😁

  1. Ida Wulff

   Sant, det kunne jeg gjort!

 8. der sa du det – jeg har alltid lurt på hvorfor vi romantiserer vikingene. De var jo fæle mennesker. Har du sett Norsmen på Netflix? Synes den er herlig selvironisk og litt morsom. hvis du går tom for alt annet:)

  1. Ida Wulff

   Neei den har jeg ikke sett :O Men takk for tips, skal huske den når jeg står i tørka 😀

 9. Ahhhh! Altså, hvorfor gikk Mie tilbake til Ali?! Jeg må desverre se videre… Haha! Ha en fin dag, Ida! Klemmer! ❤️

  1. Ida Wulff

   Jeg ser visst videre jeg også!! Hahah <3

 10. Love Island har vært litt kjedelig noen dager nå, men nå tror jeg det er tilbake igjen! Du må begynne og se det igjen, så kan vi diskutere litt på bloggen, haha!

  1. Ida Wulff

   Ja, men greit da!! Jeg fortsetter…. Haha <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.