HELGEN GJENNOM MOBILEN

Det er lenge siden jeg har våknet blid på en mandag. Så det var deilig å gjøre det i dag, hehe. Jeg kjører jo Gravlyset til toget tidlig hver morgen, og blir derfor servert kaffe på sengen som en ekte prinsesse. Men jeg får bare vært prinsesse i noen minutter, før jeg må haste ned i bilen med sovesveis og pysjamas under boblejakka. Kaffen må jeg drikke opp når jeg kommer hjem igjen 🙋🏼

I dag kommer et lite bildedryss fra den fine kjæresteturen vi hadde i helgen. Jeg lengter allerede etter neste utflukt! Sminkefri og internett-fri. Bål, rødvin og stillhet ❤️ 

Flere som liker denne sure søtsaken? 🍋

En pølse på veien 🌭🌭

Fremme 💭

Når mannen i ditt liv er en strong independent woman 🤚🏼

Her kunne jeg gjerne blitt fridd til, hvis jeg ikke hadde ring på fingeren fra før.

Intet filter 👀

Flørter med trærne 🤭

En helt perfekt date 💖

Denne mandagen skal brukes til trening, jobb og rengjøring. Hvor skal man starte! Noen ganger er det en forbannelse å kunne velge helt selv, hehe…

31 kommentarer

 1. Hei Ida, jeg bare lurte på om du har fargen/fargekoden på soverom veggene? Den er så fin

  1. Vi har KALK 10341 🙂

 2. Å, herregud så utrolig nyyydelig og koselig! Åhhhh! Perfekt getaway da eller? Eh, ja! 😀 Ohhh, shit, Love Island scenarioet ble som jeg trodde…bahhh! Stakkers Mie! Er jækla spent på om han klarer å bli forelska i Arania nå da, haha! Huff! Happy mandag, fine deg! God klem til en ekte goding! <3

  1. Han klarte visst ikke bli forelsket i Mie! Er det ikke typisk…. Hehe. Håper du har en fin mandagskveld <3 <3

 3. Fyyy, så nydelig du er uten sminke😫 Nesten dårlig gjort!

  1. Veldig hyggelig, men falske vipper og spraytan hjelper litt da ;p <3

 4. Hei, hvilken hytte hadde dere leid?

  1. Dristig 🙂 Ville gått for Kronen hvis den var ledig.

 5. Hei Ida. Hvor er skoene dine fra, altså modell?

  1. De er fra Salomon, vet dessverre ikke modell!

 6. Hei! Jeg syntes du sminker deg så fint, kunne du ha lagd en guide til hvordan du sminker huden og øynene?❤️

  1. Ønsket er notert 💖

 7. Så koselig det ser ut! Er dette en utleiehytte eller noen dere kjenner sin? Uansett vil dere kanskje ikke dele perlen med mange ukjente 😉 Ligger den i Vestfold? Er selv derfra og på utkikk etter fine utleiehytter 🙂

  1. Det er Mikrohyttene i Kragerø! 😀 Utleiehytte.

 8. Jeg ELSKER de gule leppene, men har hatt en operasjon som gjør at jeg ikke tåler de noe mer 😭 Har du høøøørt noe så forferdelig!?!?! Haha

  1. Ååå nei, så trist!! 🙁 Jeg skal trøstespise noen sure lepper for deg, RIP </3

 9. Hei Ida! Du er helt nydelig sminkefri, fin glød og brun(!!). Hva gjør du for å holde på fargen/opprettholde den/jukse den frem gjennom vinteren? <3<3

  1. Hei Sara <3 Jeg er slave av hudpleie, både morgen og kveld. Og spraytanner av og til, her har jeg brukt Jetsetsun! Klem

 10. Hvor er denne fine hytta?? Ser helt fantastisk ut😍😍

  Klem Maria

  1. Dette er Mikrohyttene i Kragerø! <3 Klem til deg

 11. hvis dette er huden din 100 % sminkefri, vil jeg gjerne ha et innlegg om hvilken hudpleie du bruker og dine favoritter! <3

  1. Jeg har på meg falske vipper og spraytan da 😅 men hudpleien min kan du uansett lese om her! https://www.idawulff.no/2019/09/15/min-hudpleierutine/ 💖

 12. Ååå det så magisk ut! Og du ser så lykkelig ut <3 Stor klem til deg!

  1. Stor klem tilbake 💖💖😽

 13. Åhhh, jeg fikk SÅ lyst på pølseeee!!! Haha! Klem! <3

  1. HAHA, pølse er digg <3

 14. Hei, Ida!
  Jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år og synes du er en veldig morsom og oppegående dame. Jeg så på et innlegg for noe dager siden at noen spurte hva du tenker om å ha reklamert for piller for hår/hud osv. når det har kommet fram at de ikke fungerer. Jeg er veldig interessert i å høre dine tanker rundt dette, da jeg vanligvis synes du er veldig reflektert. Håper du kan svare ordentligere på dette enn du gjorde på den forrige kommentaren.

  1. Hei Tora! Send meg gjerne der hvor det står at «ingenting fungerer», så jeg får lest det før jeg svarer på det 😊 jeg skriver aldri om noe som ikke gir meg resultater, og når det feks gjelder kollagen så finnes det også forsking på feltet. Idahewulff@gmail.com hvis du vil sende meg noe!

   1. Du er faktisk den eneste jeg føler jeg stole på når det kommer skjønnhet/hudpleie/tilskudd, og ja, alt i den kategorien! Du kommer ikke med gummibears den ene måneden, betakaroten den neste, og kollagen den neste o.s.v, så jeg har STOR tiltro til deg! Det viser at du er svært nøye med hva du vil bruke selv, OG, anbefale til oss lesere! Yeeeah! Love it! Klem! <3

 15. Hei Ida åssen smører du spraytan på ryggen? har du prøvd tanrevel?

  1. Jeg har ikke prøvd tanrevel. Hvis jeg skal ha spraytan på ryggen så må jeg ha hjelp av noen. Men det stresser jeg ikke med om vinteren! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.