OVERRASKENDE SKUFFET

MEG FØR JEG HELLER KAFFEN MIN OVER ALI FRA LOVE ISLAND 👋🏼

Jeg beklager på forhånd, men nå blir det litt Love Island-prat 😭😂 Hadde aldri sett for meg at jeg skulle vie spalteplass til en så tullete serie, men nå er jeg så langt inne i det at det er for sent å snu. Du som ser på: Hva i helvete skjedde denne uken?! Mie og Ali, ikke mitt favorittpar, men desidert det mest forelskede paret der inne. For meg virket det som om de var 2 centimeter fra å bli kjærester, men at de ville prøve seg på utsiden først. Så kommer det inn en ny jente, og Ali blir forelsket i henne på 24 timer?! Kommer han til å bytte ut Mie på søndag? Uansett hva han velger, så gruer jeg meg sånn til at Mie kommer tilbake til huset og oppdager hva som har skjedd. Nesten så jeg kan kjenne det fysiske ubehaget 💔

Så vil noen kanskje si: Hallo, det er Love Island, dette må man godta. Jeg syns likevel han gjorde ting i feil rekkefølge, og dermed er en drittsekk. Det eneste rettferdige er å si i fra til Mie først, for så å utforske kjemien videre med hun andre – som tydeligvis spiller en eller annen fnisete, hypersensuell karakter. Det jeg håper skjer nå: Ali velger Mie, og Mie ditcher ham. Eller: Ali velger hun nye, og hun nye blir lei av ham om en uke. Takk for meg. 

Dette har vært en rævva uke på bloggen, jeg har rett og slett ikke hatt det så greit. Men det får også være greit nok ganger. Nå er jeg klar for en fin helg med positive vibber og masse kjærlighet. Gravlyset og jeg skal på kjærestetur – til en bitteliten hytte langt ute i skogen. Spent på om vi har tilgang til et vanlig toalett, det tror jeg faktisk ikke. Men men. Med joggis, rødvin og grillmat i sekken, skal det nok bli hyggelig uansett 😅

Vi snakkes igjen på søndag, ønsker deg en kjempefin helg ❤️❤️

47 kommentarer

 1. «Klem til den som måtte trenge det ✨» som du skrev på tirsdag, traff meg veldig. Så: klem til deg, hørtes ut som du trengte det ❤️ 🙂 god helg!

  1. ❤️❤️❤️ Tusen takk, Ingvild. Håper du har det bra! Klem til deg også (igjen, hehe)

 2. SÅ enig! Absolutt ikke innafor!

  1. Fysj 🙁

 3. Helt enig!! Ble så sjokkert, da inntrykket av Ali var så bra.
  MEN godt han fikk vist seg fra sin sanne side så tidlig, da han tydeligvis er typen til å være utro

  1. Ja, det der var faktisk utroskap i mine øyne. Men jeg syns han har virket kontrollerende hele veien, bare synd for Mie at det måtte ende slik! </3

 4. Du måååå se love Island UK! forrige sesong var så bra!

  1. Hører folk sier så!! Må prøve å finne plass til den i livet mitt, hehe <3

   1. Åh, apropos Love Island- du burde virkelig se UK-versjonen, 2019!! Altså, det kan nesten ikke sammenlignes med den norske, 100 ganger bedre! Du kommer ikke til å angre, lover😅

   2. Må få sett skjønner jeg!

 5. Sååå enig med deg ang Ali. Fikk helt sjokk selv, satt og måpte til tv skjermen da han inviterte hun nye over i sengen (som han forøvrig deler med Mie) og de startet å kysse! Forstår ikke hvordan det går ann å være sååå forelsket, oppslukt og dedikert til en person som han sier han er med Mie, og så skal det så lite til for å bli interessert i en annen og gjøre det han gjorde. Det henger ikke helt på greip! Er sykt spent på søndagen!
  Kos dere masse på kjærestetur:) <3

  1. Jeg vet, da klarer jeg ikke å tro på at han er så innmari forelsket i Mie. Hadde respektert det om han sa i fra til Mie FØRST, om at han var interessert i å teste kjemien med en annen. Det er tross alt et sånt program. Men å teste først, bak ryggen hennes. Jeg blir kvaalm! Varme tanker til Mie <3 Og tusen takk for det!! God helg og klem til deg

 6. Hvor er kåpen fra? ☺️

  1. Merket heter Norr <3

 7. PREACH!!!!! helt enig med deg!! og hvaaa skjedde med alt han sa om at hvis Mie kommer inn med en annen eller har utforsket noe med en annen så får han helt avsmak?? har hatt litt uggen følelse om Ali fra start av, hmmm, blir spennende å se hva som skjer på søndag

  1. Jeg har også hatt en litt uggen følelse, men nå er jeg helt sikker! Mie må finne seg en annen.

 8. Hahaha, eg trudde heller aldri eg kom til å ta meg tid til å kommentere blogginnlegg om Love Island, men her er vi 😂 Eg har i 3 veker sakte, men sikkert, fått sansen for norske Love Island, men etter gårsdagen tar eg tilbake alt eg har sagt om at det er kjedelig. Angrer nesten litt på at eg har sagt det også, for har veldig vondt av Mie akkurat no. Håper eg får streamet Sumo fra Sri Lanka på søndag, haha!

  1. Æææ, det håper jeg også! Hvis ikke får du si i fra om jeg skal filme en snutt og sende til deg, hehe. God tur til Sri Lanka <3 <3

 9. Jaaa! Ohhh, my! Det gikk litt over styr det der med Ali altså!!! Hvis han velger Mie, tror jeg ikke hun vil ha han. Så derfor velger han kanskje å «safe» på hun andre som jeg ikke husker navnet på! Blir wired uansett dette ass…
  Kos dere masse i helgen godinger! Freddas klem! ❤️

  1. Jeg vet nå hvem han velger….. Så folk får si i fra hvis de vil vite! Hehe. God helg til deg, Beate ❤️❤️ Klem!

 10. Vet du hvem han velger? Hvordan? Herregud jeg vil vite!!!

  1. SPOILER ALERT: Jeg har hørt at moren til Mie har skrevet på en Facebook-gruppe at Mie ikke blir valgt…

 11. Hæ, tuller du, Ida? Hvordan vet hun det, har Mie kommet hjem eller kontaktet henne?

  1. Aner ikke, kanskje hun har ringt hjem ❤️

 12. Haha, elsker at du blogger om love island! Og ENIG, for en rau Ali er

  1. 😫😢

 13. Lurer på om du har noen kommentar til disse pillene du har «tatt» og anbefalt til leserne dine. Nå er det endelig bekreftet at det bare er tull.

  1. Det stemmer jo ikke.

   1. Hva mener du ikke stemmer Ida? Det beste er jo om du kommer med en kommentar 🙂

 14. Stakkars, stakkars Mie! Fy søren, kan ikke tenke meg noe verre😢

  Jeg håper virkelig hun får bli der, og at det kommer inn den hunken! Og at det går rett vest med Ali og fnisebærta, så kan Ali smake sin egen medisin🤬

  Er ikke typen til egentlig å engasjere meg, men det her syns jeg var så hjerterått.. huff!

 15. Så enig med deg! Jeg får så vondt av Mie. Jeg følger moren til Mie på instgram, og i går kveld la hun ut et bilde også sto det under «Mobilisering er viktig, selvom Mie ikke blir valgt, så stem på Mie». Så virker jo som Mie ikke blir valgt..? Men trodde at de inne i villaen ikke fikk ha noe kontakt med familien, så veldig usikker på hvordan hun kunne vite det

 16. åååååå jeg vet! Jeg chattet med noen venninner under gårsdagens episode, og det gikk varmt på tastene kan du si. Et par ting jeg har å si om dette:
  1. Ali sa at det hadde vært «smakløst» om Mie kom inn med noen andre, da det var meget respektløst for deres forhold. Han er med andre ord dobbeltmoral i levende person – gratulerer.
  2. Jeg håper Mie innser hvor dust han er når hun får vite om det som har skjedd. Antar hun ikke er gira på han etter det uansett, selv om han evt. skulle velge henne. Slik jeg ser det er forholdet deres over uansett – supert Ali.
  3. Han kan umulig ha vært hodestups forelsket, slik han påsto til både oss seere og Mie selv. Fikk så enormt vondt av klippingen hvor det gikk fra usikre Mie som snakket om at han ikke kunne ha sagt at han hadde slike følelser dersom det ikke var ekte, til Ali på storflørtern og klinern med ny dame.

  Jeg syns også det er helt sjukt at jeg engasjerer meg så mye i dette, og faktisk gidder å skrive denne kommentaren (haha), men noen folk ass!

 17. Herregud Ida jeg er så sykt enig med deg om Ali! Fikk faktisk fysisk vondt av å se hvordan han oppførte seg. Mie og Ali var mitt favorittpar fra starten av, helt til Ali begynte å si at han synest Mie snakket for mye om sex og var «litt mye». Hun må jo få snakke om akkurat det hun vil – og jeg synes det er så befriende om jenter også kan få snakke om sex viss de ønsker! Kvinner sin seksualitet har jo vært og er fortsatt tabubelagt. Synest egentlig det er skikkelig kontrollerende av han å si, og det gir meg litt vibes til ett sånt kvinnesyn der jenta skal være stille, holde seg i bakgrunnen og se pen ut. Ble faktisk veldig kvalm av det, og ENDA mer kvalm nå etter at han faktisk, i mine øyne også, var utro! Shiittt kjenner jeg gruer meg til søndag fordi det blir så forferdelig å se hvor lei seg Mie kommer til å bli. Hun blir jo sikkert superlei seg uansett om Ali velger henne og dropper Aranja, for han har jo allerede brutt tilliten mellom de to skikkelig. Og tenk så forferdelig det blir for Mie å fortsette å bo i villaen og se at Ali og Aranja «utforsker» det de tror de har sammen…Haha uff dette ble en lang kommentar, men kjente at jeg ble sykt investert etter torsdagens episode, og jeg har ikke hatt sjansen til å snakke med de venninnene mine som ser love island om det enda, så blir en liten rant i kommentarfeltet ditt, haha <3 God helg til deg, fine Ida!

 18. Har mislikt måten han har «håndtert» Mie siden episode 1. Og hvordan han har gått frem med Aranja viser bare hans sanne ansikt i forhold til utroskap. Han drakk jo faktisk på «jeg har aldri» utroskap spørsmålet. Og han sa jo selv han følte han var utro! Aranja virker super falsk og spiller mer på seksualitet enn feks Mie, og jeg synes det er litt ironisk at han tiltrekkes av henne når han er veldig tydelig på at Mie ikke skal være på samme måte…

  Jeg ser programmet uten å egentlig like noen av deltagerne, men jeg vet hvem jeg IKKE liker, hehe.

 19. hahaha eeeeelsker at du vier et helt innlegg til love island og alis bedritne oppførsel! Lo så godt da jeg så instaposten din i forelesning, haha!

  Men, litt nysgjerrig her – Ali og Mie var aldri mitt favorittpar heller, men lurer veeeldig på hvem du «heier» på?

  Klem i fleng fra like gira love island-seer:):):)

  1. Alt for sent svar fra meg, men nå heier jeg på Omid og Iselin tror jeg!

 20. Har slitt hele uken med å sette ord på fremtoningen til Aranja. Fnisete og hypersensuell er så utrolig treffende! Haha. Takk for den!

  1. Haha! Hyggelig å kunne hjelpe! <3

 21. Jeg ser egentlig ikke på Love Island, men var på besøk hos ei venninne på torsdag. Ble utrolig engasjert og pokker så sur på han Ali. Snakker om at det føles feil, men så gjør han det likevel? Usj og æsj. Nå må jeg jo se på i morgen…

  Og jeg sender en liten klem (eller en stor) din vei. Ikke noe fint når man føler seg litt nede, så det håper jeg snur når du forhåpentligvis får koblet av litt på hyttetur. 🙂

  1. <3 <3 <3

 22. Nå vet jeg ikke hvordan det fungerer på den norske varianten for jeg har ikke sett det, men når det er Casa Amor på UK-versjonen så kan man ikke ta det opp med partneren sin før man velger en annen. Der er det slik at dersom du ikke velger jenta fra Casa Amor så blir hun sendt hjem!

  Men enig at det er forferdelig! Synes så synd på de som blir valgt bort😭

 23. Jeg digger deg, Ida! Mitt største ønske er en podcast med deg <3

  1. Ååå koselig <3 <3

 24. Du er så utrolig fin på håret!
  Hvordan farger du/striper du det?
  Vet du hva fargekoden heter?

  1. Hei! Jeg bruker kun bleking <3

 25. Åh, så glad for at du blogger om love island! Altså.. Ingen av mine veninner følger med, og jeg hadde SÅ stort behov for å få ut frustrasjonen jeg bærer på angående Ali …Måtte tvinge mannen til å se dagens episode med meg, men til min store forbauselse; han kunne jo ikke brudd seg mindre.. Åh! Haha.. Jeg blir for engasjert..
  «Kan jeg få en klem» .. Fyff Ali er en ræv! For en dårlig person han er.
  Takk Ida, for at du er min love island venn 😅😘

  1. Koselig å ha Love Island-venner her på internett syns jeg, hehe <3 Ali er ikke helt på nett, det er tydelig at han ikke klarer å leve seg inn i Mie sine følelser. Jeg er ikke overrasket, har luktet røde flagg en stund. Men huff, det gjør vondt (for Mie) likevel 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.