NOEN DEILIGE SERIETIPS TIL HELGEN

God fredag! 💖 Jeg er så glad for at det er fredag!!! Tre utropstegn, bare la meg. I går hadde jeg min første skoledag i 2020, og nå skal jeg straks komme meg avgårde til uni igjen. Tror ikke jeg skal si så mye mer om det, nå skal jeg bare komme meg gjennom ved å glede meg til helg 🙆🏼 Noen som skal ligge rett ut og se på serier i helgen? I såfall har jeg noen gode tips. Det er så mye bra på TV for tiden! Og som vi alle vet: TV-serier er et ypperlig alternativ til å å lese pensum.

Her er noen av seriene jeg er hektet på akkurat nå:

🖤 Truth Be Told er en utrolig spennende serie som sirkler rundt et drap som skjedde i et nabolag for mange år siden. Den unge nabogutten ble dømt som voksen og havnet i fengsel, muligens med god hjelp fra journalisten Poppy Parnell. Mange år senere (nåtid) blir hun plutselig usikker på skyldspørsmålet, og starter en true crime-pod hvor hun jakter på sannheten om hva som egentlig skjedde. Hele sesongen ligger på Apple TV+. Must see!

🖤 The Morning Show er en av de bedre seriene jeg har sett på lenge, med blant annet Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carall i hovedrollene. En dramaserie som tar for seg en stor «Me too»-skandale på et TV-sett. Du kan se hele sesongen på Apple TV+.

🖤 Messiah. I Syria overbeviser en ung mann om at han har klart å stanse IS-krigerne. Er han sendt av Gud? Eller er han en svindler, terrorist? Jeg må innrømme at jeg veksler mellom å like og mislike denne serien, men jeg gleder meg til å se den ferdig og finne ut hva greia er. Du kan se serien på Netflix.

🖤 22. Juli. En ny serie på NRK som viser den forferdelige dagen i flere lag og nyanser. Vi følger menneskene som befant seg i gaten da bomben gikk av. Journalistene. Politiet. Traumeavdelingen på sykehuset. Campinggjestene som ofret livet sitt for å redde liv. Denne er så vond å se på, man samtidig et terningkast 6. Du kan følge serien på NRK.

Håper det var noe du ikke hadde sett på denne lista! Og husk at jeg har anbefalt serier i mange år, du finner alle anbefalingene mine i denne kategorien.

Med ønske om en FIN dag 😽

19 kommentarer

 1. The Morning Show = EEEELSK❤️❤️❤️ Asssaaa gi meg sesong 2 NÅ! God helg🥰

  1. Eller hva!! Den var virkelig fantastisk. God helg ❤️❤️

 2. Hei Ida! Ikke relevant til innlegget, eller jo kanskje, for jeg ønsker meg et nytt kosesett å kunne ligge rett ut i å se på serier. Kunne du linka til det du har på deg i forrige innlegg? Synes H&M er helt umulig å lete gjennom både på nett og i butikk 🙈 Håper skoledagen gikk bra og at du får en superfin helg 😁

  1. Har ikke link, kjøpt i butikk 🥰 god helg til deg også!

   1. Er det linken i kommentaren under? Synes ditt ser mer beige/brunt ut, ikke ribbestrikket og ikke sleng på buksa 🙈

  2. Ingrid Victoria

   https://m2.hm.com/m/no_no/productpage.0783517003.html

   Mener det er dette settet☺️Finnes i sett m shorts også. Er du hm medlem er det fri frakt over 299

 3. The morning show er helt fantastisk bra, ja! Beste jeg har sett på lenge!

 4. Takk for serietips!! Har to tips tilbake (hvis du ikke allerede har sett de) – When You See Us på Netflix og Chernobyl på HBO! Anbefales på det sterkeste! God helg til deg 🙂

 5. Du må se Dont fuck with cats. Absurd dokumentar!

  1. Så den!!! WHAT the fuck :O

 6. Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre 😅 men kan jeg spørre hvilken størrelse du har på den svarte potten du har ifra slettvoll med den orkideen oppi😀? Vanskelig å bedømme høyden utifra bildet men var perfekt høyde 😀😀

 7. ok jeg tror du vil like the unbelivable på netflix. Det er en true crime story om voldtekt på 8 episoder. Jeg så hele serien på en dag og brukte sikkert flere timer etterpå for å lese om historien. NB! Ganske grafisk serie, så greit å tenke over om man vil se den dersom man f.eks har lignende erfaringer <3

 8. Kan du fikse rabattkode på Eleniandchris hudpleien du bruker? 🤩

  1. Skal prøve på det <3

   1. Jej! Det hadde vært supert 🤩 er på jakt etter god hudpleie!

 9. Ikke akkurat filmtema, men mulig det kommer ny rabattkode på shellac starter kit fra Depend igjen i nærmeste fremtid, kanskje? 🙃🙃🙃🙃

  1. Det er usannsynlig, dessverre <3

 10. Anbefaler å se heksejakt på sumo. Alle episodene ligger ikke ute enda, så hvis du liker å se alt i et jafs burde du vente noen uker. Serien er basert på Tønne-saken på tidlig 2000-tallet, hvor en norsk finansperson og politiker får et advokatfirma til å hvitvaske penger for han. En kvinne i advokatfirmaet finner ut av dette, og tar det opp med ledelsen. I stedet for å få en slutt på dette, blir kvinnen utsatt for et enormt press fra firmaet.

  Anbefaler også en dansk action thriller på Viaplay; Journal64. Helt rå!!

  1. Har begynt på Heksejakt, men ante ikke at det var en sann historie! Stakkars dame.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.