SLIK STARTER JEG HVER DAG

Inneholder reklame for Oslo Skin Lab

GOD MORGEN ☕️

Etter at vi la om livsstilen vår her hjemme, ser morningene litt annerledes ut. Jeg har nemlig ikke pleid å spise frokost, fordi jeg ikke føler på sult før utpå formiddagen. Men nå har jeg funnet ut at kroppen og hodet mitt faktisk fungerer bedre hvis jeg får i meg en fresh frokost før dagen starter, så det har jeg begynt å ta på alvor.

Men når man ikke har lyst på mat, er det ikke bare å kaste i seg en tørr brødskive. Neida… Her må det dulles, styres og gjøres apetittelig – og sunt, så klart 😉

DEN FASTE FROKOSTEN BESTÅR AV: 

 🌱 Kaffe med kollagenpulver fra Oslo Skin Lab

🌱 Vegansk yoghurt med granola, blåbær, kiwi, en dæsj honning og en klatt peanøttsmør.

🌱 Vann + vitaminer, som ikke er avbildet her

💚 Noen tips: Kjøp økologisk og plantebasert når det lar seg gjøre. Og skrell kiwien med potetskrelleren, så du kutter vekk minst mulig. Putt kollagenpulveret i kaffekoppen før kaffen, da vil du ikke merke at den er der.

Nam nam, dette burde du prøve, hvis du er en frokost-hater sånn som meg 😄 Nå har jeg spist dette i snart en måned, så det kan jo være at jeg gjør noen justeringer snart.

Kollagenpulveret har jeg selvfølgelig fortsatt med inn i det nye året også. Nytt er det at Gravlyset også har begynt å ta det. Han har alltid «stjålet» andre vitaminer av meg, men ikke vist interesse for kollagenpulveret. Det forandret seg da vi la om kostholdet, og begynte å tilbe Berit Nordstrand. Han bare: Duu…? Det kollagenpulveret ditt? Haha 😂 Alt man må dele når man havner i et forhold…

Uansett: Kollagenproduksjonen i kroppen vår svekkes med alderen, og synker gradvis når vi nærmer oss 30 år. Og det er da linjer og rynker begynner å dukke opp. Å få i seg kollagen kan være bra for flere områder, blant annet hår, hud og negler. Folk er forskjellige og opplever nok forskjellig effekt. Personlig har jeg oppnådd mindre rynkedybde (les om det her), hud som føles mykere på kroppen, og såpass sterke negler at jeg har sluttet å bruke akryl og gelénegler. Anbefaler deg å lese Oslo Skin Lab sine studier her. De har gjort studier på at The Solution (kollagenpulveret deres) kan redusere og forebygge linjer, rynker og cellulitter. Sistnevnte har jeg ikke merket noe til selv – ærlighet varer lengst!

Hvis du vil starte det nye året med Oslo Skin Lab sitt kollagenpulver i kaffen, vannet eller maten din (ja, du kan blande det i hva som helst, det smaker ingenting) så skal du få et kjempegodt tilbud på det: 60% rabatt på din første bestilling, og deretter 30% rabatt på de neste leveringene etter det. 

Du kan bestille HER ❤️

PS. Når du bestiller blir du automatisk abonnent. Du kan si opp når som helst, hvis du ikke ønsker å fortsette å ta kollagenpulveret. 

26 kommentarer

 1. Hvilken yoghurt og granola bruker du?:) prøver å venne meg til frokost selv..

  1. Ida Wulff

   Yokos fra Berit Nordstrand, granola fra Bare Bra 💕

 2. Pernilla

  Hei!
  Tror du det vil gjøre huden bedre på en som er tidlig i 20-årene? 😄

  1. Ida Wulff

   Tror du fint kan vente til slutten av 20-årene med å ta kollagenpulver 😊❤️

 3. Angående kollagen så tenkte jeg bare å informere om at det er veldig mangelfull dokumentasjon på effekten av kollagen, og det som finnes tilsier at det ikke har noen effekt, og at det faktisk kan fungere mot sin hensikt hvis eldre spiser det. Litt mer informasjon her:
  https://www.ntfe.no/i/2018/2/tfe-2018-02b-1523

  Når det skal sies er det ikke farlig for unge og friske personer å ta kollagen, egentlig bare unødvendig å bruke penger på, og det finnes ingen quickfix for huden som man kan gjennomføre, utenom kirurgi eller lignende da. Når det kommer til å gjøre det beste mulige for huden sin, så kommer man langt med mye vann, nok grønnsaker og et generelt sunt kosthold!

  Hilsen Helene

  1. Tenkte på det samme. Studerer dette her, og det er mye kritikk rettet mot de som foretar denne forskningen. Den omtales som objektiv, men det er mye som skurrer dersom man ser på det med kritiske og faktiske, objektive øyne. Kjemisk sett er kollagen proteiner som brytes ned til aminosyrer, på lik linje med vanlig mat. For å si det veldig forenklet.

   Dog, føler man at det funker og drar nytte av det, så er det jo ikke skadelig.

 4. Du er min favorittblogger, den første jeg begynte å lese fast og jeg berømmer deg for innleggene dine om HPV-vaksinen og #sjekkdeg. Men jeg blir så matt når du reklamerer for sånt fjas som dette og andre kosttilskudd 😩 Jeg skjønner at det er annonser du lever av, men det må finnes bedre ting å annonsere for enn dette som absolutt alle med et helt normalt kosthold ikke har bruk for? Veit du takker nei til mange samarbeid og det er nettopp derfor jeg ikke forstår hvorfor kosttilskudd kommer gjennom nåløyet hos deg. Det er bare tull!

  1. Ida Wulff

   Hei! Det er veldig hyggelig, takk 💖 men jeg syns virkelig ikke dette er fjas, jeg vet at jeg har fått de resultatene jeg har fått. Jeg har testet kosttilskudd i lange baaaner som jeg aldri ville reklamert for, feks skin repair, piller som skal øke forbrenningen ++. Men dette står jeg for, og kommer også til å bruke den dagen jeg ikke lengre får det sponset 😊

 5. Takk for frokostips, det må jeg teste ut! Og gratulerer med C 😍 Så utrolig behagelig ut det settet du har på deg på første bilde, kan jeg spørre hvor det er fra? Ha en fin dag videre til deg!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk 😀 Settet er fra H&M. Fin dag til deg også <3 <3

 6. Kor har kjøpt det fine settet som du har på det på bilde? Takk for svar 🙂

  1. Ida Wulff

   H&M 🙂

 7. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt bestikket ditt…

  1. Ida Wulff

   Det er fra Kremmerhuset 😊

 8. Hei Ida. Virker som du driver skjult reklame for Berit Nordstrand. Nevnt henne flere ganger i det siste, og bilder av yoghurten i dette innlegget. Ser stadig kommentarer om «hvor er ditt og datt fra!» og selvfølgelig er første kommentaren her om det. Jeg tror du har skrevet den selv og at du driver skjult markedsføring.
  Du er smartere enn de fleste andre bloggere, men jeg gjennomskuer deg her altså.

  1. Ida Wulff

   HAHA, skulle gjerne vært sponset av Berit Nordstrand, koster skjorta 😂 god bedring med attituden din!

 9. Hei Ida 🙂 Hvilken størrelse har du den trini fake fur jacket Ella & ill i? Jeg prøvde å bestille den på nett, men de er utsolgt i størrelse M 🙁 Er den helt vanlig i størrelsen?:) Takk for svar 🙂

  1. Ida Wulff

   Jeg har M, opplever at den er vanlig i str 💖

 10. Hei Ida 🙂 Hvilken størrelse har du den trini fake fur jacket fra Ella & ill i? Jeg prøvde å bestille den på nett, men de er utsolgt i størrelse M 🙁 Er den helt vanlig i størrelsen?:) Takk for svar 🙂

 11. Kan du ikke skrive litt mer om livsstilsendringen deres? 😊 Syntes det er både spennende og inspirerende å lese om ✨

  1. Uff, nei takk! Med all respekt til deg Ida, men livsstilsendringer og kosthold er vel det jeg ønsker minst av, middagstips er supert, men der stopper det for min del 😄 her er det min historikk med spiseforstyrrelse som kicker inn, så mulig flertallet av leserne dine er uenige med meg, og ønsker mer om livsstil og kosthold 😊

   1. Ida Wulff

    Dont you worry ❤️❤️❤️ ville aldri funnet på å dele noe som har med vekt/slanking/kroppsfokus å gjøre. Nå vet jeg ikke nok om hva som trigger, men jeg har ikke planer om å dele noe annet enn tips til god (og sunn) mat. Please si i fra til meg hvis du noen gang føler at jeg går over en grense, vil da ikke miste deg som leser LH 😌

 12. Svaret ditt til LH her, nok et bevis på at du er en 1er i denne influencer verden😉😍🙌👏

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 13. Hei, hvor er skålene deres fra? Veldig fine!

  1. Ida Wulff

   Sinnerup, en butikk i Danmark 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.