EN TOUR PÅ SOVEROMMET

Reklame: Sengen er fra Carpe Diem Beds Swedish Luxury

HEI FRA SENGEKANTEN ✨

Det tok sin tid, men nå er soverommet vårt endelig ferdig. 95% ferdig, hvis jeg skal være helt ærlig, hehe. Vi mangler en taklampe og to speil som skal henge over nattbordene. Men ellers er det meste på plass! To lag med gardiner, vegghengte nattbord, ny TV på veggen, skjenk, nattbordslamper med leselys. Og sengen har du sett før hvis du leser fast. Verdens beste seng fra Carpe Diem Beds. Og da mener jeg virkelig verdens beste, for den har tatt nattesøvnen min til nye høyder. Jeg har aldri vært typen som sovner når hodet treffer puta, men det gjør jeg som regel etter at vi fikk denne sengen i hus ❤️ Dessuten kan den heves og senkes ved hjelp av fjernkontroll, noe som gjør den til verdens beste Netflix-venn. Vil tro den blir et ganske chill sted å ligge i ni måneder når jeg blir gravid også. Ligge med bjelle og bestille mat fra Gravlyset 😂

Men JA, et lite bildedryss fra soverommet! Mitt favorittrom i leiligheten. 

Det er mulig vi kommer til å fôre gardinene etterhvert. Om sommeren står morgensola rett i fleisen på oss her vi ligger. Men akkurat nå er det ikke noe problem, så vi prøver uten først. Og TV på soverommet?! Det skulle vi overhodet ikke ha, men hallo. Det er for digg. Og selv om jeg ikke eier viljestyrken, så har jeg heldigvis funnet meg en mann som ikke er helt frisk. Han klarer å skru av etter én episode, uansett hvor spennende det er. Så da ble det ny TV på soverommet. Jeg har forresten aldri likt orkidéer, men det forandret seg i går. 

Sengen fra Carpe Diem er trukket i stoff fra Designers Guild, i fargen Zaragoza Steel. Gir den perfekte hotellstemningen, spør du meg. Kanskje ikke så rart, når Carpe Diem sine senger faktisk står på en rekke hoteller rundt omkring i verden. Se den lange listen over hoteller her.

Modellen vi har heter Vindö. Som nevnt har den en fjernkontroll som kan heve/senke både ben og overkropp. I tillegg har den massasje (som jeg heller vil kalle vibrasjoner) og nattlys under sengen. En skikkelig luksus-seng som vi kommer til å ha i mange, mange år. Carpe Diem Beds har 9 sengemodeller, du kan se alle her.

Hvis du også drømmer om en seng fra Carpe Diem Beds, finner du en liste over forhandlere her.

Nå er jeg spent, hva syns du om soverommet? 🤗

56 kommentarer

 1. Skikkelig hotellfølelse! 👍🏻 hvor er lampene fra? Genialt med leselyset!

  1. Ida Wulff

   Ja, var ikke det praktisk 😍 De er fra Light&Living! Klem

 2. Så syyykt fint soverom. Jeg elsker alt!😍 Hvor er de fine telysene fra? Og sengetøyet? Vil vel helst vite hvor alt er fra, for sånt soverom vil jeg også ha😂

  1. Ida Wulff

   Tusen takk 😍🙏🏼 telysholderne er fra Slettvoll, sengeteppet fra Slettvoll, sengetøy fra HM Home. Klem!

 3. Henriette

  Kjempefint soverom!! Elsker stilen din, Ida <3 lurer, hvor har du fått tak i de «pølse-putene», hvis du skjønner hva jeg mener? 😅

  1. Ida Wulff

   Tusen takk! ❤️ Ja, det heter faktisk pølseputer, haha 😀 Både innerpute og trekk er kjøpt hos Bohus, de har dem i beige og grå.

 4. Så jäkla nyyydelig, Ida! Wow, wow, wow! Ha en strålende kveld godinger! Klem! <3

  1. Ida Wulff

   Tusen takk Beate ❤️❤️ Håper du har hatt en kjempefin helg! Klem til deg ☺️

 5. Wow så lekkert!!
  Hvor er konsollbordet under tv-en fra? 😍

  1. Ida Wulff

   Takk 😍🙏🏼💕 det er fra Home Factory!

 6. Christine

  Nydelig, nydelig, nydelig. Like lekkert som resten av leiligheten 😻

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, Christine 💕

 7. Helt utrolig lekkert!!!! 😍

  1. Ida Wulff

   Tusen takk! ❤️🙏🏼🙏🏼

 8. Nydelig! Du har virkelig fått til hotellstilen på en perfekt måte. Ville gjerne hatt det helt likt selv, og gjerne med en bjelle og et gravlys også, hehe 🙂

  1. Ida Wulff

   Tusen takk! Haha, ja jeg må få skaffet meg en sånn bjelle 😂😂🙏🏼

 9. Kjempe fint 😍 hvor er putene i sengen, sengeteppet og nattbordslampene fra?

  1. Ida Wulff

   Pølseputene er fra Bohus, sengeteppet fra Slettvoll, nattbordslamper fra Light&Living 😘

 10. Sååå fint!! Må spørre hvor gardinene og teppet på guøvet er fra? Og hvilke sengetøy og teppe er det??:P

  1. Ida Wulff

   Tusen takk 😊 gardiner er sydd på mål av syerske, teppet på gulvet hører til sengen (er fra Carpe Diem Beds altså). Sengeteppet er fra Slettvoll 🖤

 11. Skikkelig, skikkelig lekkert! Hvor kommer telysestakene fra? ❤

  1. Ida Wulff

   De er fra Slettvoll ❤️

   1. Det ante meg ja 🙈 jaja, bare å bestille da! Er det de sorte dere har?

   2. Ida Wulff

    Ja, sorte <3

 12. For ett nydelig soverom! Det ser ut som et 5-stjerners hotell, her har dere all grunn til å være fornøyde 🙂 Kan jeg spør hvor potta du har orkideene oppi, er fra?
  Håper den kommende uken behandler dere bra <3

  1. Ida Wulff

   Men takk, så hyggelig! 😍 den er fra Slettvoll, tror egentlig den er ment for lys. Men jeg likte den som vase!

 13. Det så nydelig ut! 😍 Drømmesoverommet! Lurte på to ting, hvor er konsollbordet fra? Og hvor fikk du spesialbestilt lange gardiner? 😙

  1. Ida Wulff

   Takk! 💖 konsollbordet er fra Home Factory, og gardinene bestilte jeg fra en lokal syerske. Du kan maile meg på idahewulff@gmail.com hvis du vil ha kontaktinfoen hennes 😄👍🏼

 14. Hei! Såå delikat stil – skikkelig hotell følelse!
  Hvor er konsollbordet og nattbordslampen fra? 😊

  1. Ida Wulff

   Hei 😀 konsollbord er fra Home Factory og nattbordslampen er fra Light & Living! 💕

 15. Ser helt herlig ut, må nok investere i en sånn seng i fremtiden!

  1. Ida Wulff

   💖💖💖

 16. Kjempefint soverom! Har du kontakt med Kristina Andersen? Det er kanskje litt synd at dere ikke prioriterer å se hverandre mer?

  1. Ida Wulff

   Tusen takk 😊 helt enig med deg 💕

 17. Så lekkert, Grattis. Jeg har alltid vært motstander av TV på soverommet, men når det kan gjøres så knallfint tror jeg at jeg har ombestemt meg gitt😆.

  1. Ida Wulff

   Takk! 😍 hehe, og enda bedre: tv-en kan se ut som et bilde når den er skrudd av, den har et eget galleri man kan velge kunst fra! Så da er det jo eeegentlig et bilde da?

 18. Bære lækkert ✨ sier jeg bare . Du trenger ikke dra på hotel mer for du har ett femstjerners rom hjemme🧡

  1. Ida Wulff

   Sant, liker bedre å sove hjemme enn på hotell, haha ❤️

 19. Lyx lyx lyx🤩

  1. Ida Wulff

   😄✨

 20. sorte vegghengte nattbord har jeg lett etter lenge: hvor er de fra? 😊

  1. Ida Wulff

   Samme her, hehe. Merket heter Engelsson, fant dem hos en lokal møbelforretning i Larvik!

 21. Kristine

  Dette er det fineste soverommet jeg har sett

  1. Ida Wulff

   Neimen så hyggelig!! Tusen takk <3

 22. Leter og leter etter de nattbordslampene.., har du link? 😊

  1. Ida Wulff

   Du, jeg lette meg i hjel på nettet selv, fant dem ingen steder før jeg tilfeldigvis fant dem på Møbelringen. Gå innom en Møbelringen og spør om de kan bestille for deg 😀 <3 Hvis de ikke har den inne, da.

 23. Herregud, så fint! Skikkelig hotellromfølelse 😍 Kan ikke forestille meg hvor deilig det må være å legge seg i den sengen, i det rommet, med sjøen rett utenfor. For en drøm! 🙏🏼

  1. Ida Wulff

   Jaa, føler meg virkelig skikkelig heldig ❤️❤️❤️ Klem til deg!

 24. Hvor er den «potten» som orkidéene står i fra?😍

  1. Ida Wulff

   Den er fra Slettvoll 💕

 25. Kristine

  Har du vegg til vegg teppe eller er det kun et teppe dere har under sengen?

  Suuuper fint, vil gjøre om hele soverommet mitt nå!

  1. Ida Wulff

   Kun teppe 😀

 26. Du er så flink til å svare leserne dine, Ida! <3

  1. Ida Wulff

   Skulle bare mangle <3

 27. Veldig flott soverom, men jeg syns kanskje det ble litt for perfekt. At det mangler litt sjarm på en måte.. noen personlige ting eller familieklenodier hadde vært prikken over i’en! Tar sjansen på en litt kritisk kommentar siden alle andre elsker det. 😁

  1. Ida Wulff

   Det må være lov! <3 Hehe. Vi har bilder av oss på skjenken, har ikke behov for at resten av slekta stirrer på meg når jeg ligger i sengen ;p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.