MAN FLU & JULEFORBEREDELSER

Tre dager igjen til julaften, og alt jeg mangler å handle er vin, en premie til den som finner mandelen og noen tørre kaker som ingen kommer til å spise uansett. Julegavene ligger under treet, i alle verdens farger, mønster og fasonger. Spiskammerset er fylt til randen av poteter, klementiner og godis. Gjesterommet er redd opp til svigerfamilien. Så nå gjenstår det egentlig bare å senke skuldrene og være en blid og julete person på innsiden også. Julaften får gå som det går – det blir sikkert gøy og hyggelig uansett om vi har glemt noe vesentlig eller fucker opp litt på kjøkkenet. I verste fall så får vi jo noe å le av i lang tid etterpå. HEHE. 

Frøken surkål. Som faktisk aldri har smakt surkål før! Å handle inn til julefeiring var en ny erfaring for parforholdet. To mennesker med hver sine tradisjoner og særheter. Der den ene mener at noe er nok i massevis, har den andre noia for at man aldri kan få nok. Jeg sperret øynene opp da jeg fant en hvetekake i vogna. Det har jeg aldri hørt om, men min kjære mente at det er et must å kjøpe til jul. Jeg vil dog gi oss terningkast 6 på handleturen. Ingen krangling, bare noen lange tenkepauser. Og nå holder det vel med bilder av meg som er sliten i matbutikken?!

En liten hilsen fra den gjøken her. For en en måneds tid siden tok jeg influensavaksinen, og inviterte selvfølgelig Gravlyset til å være med. Men han hadde andre ting å bruke tid og 500 kroner på, og stod pent over. Gjett hvem som har fått så jæv-elig influensa!! Gravlyset sjøl. Han har vært ubrukelig i flere dager, jeg har nesten vært litt redd for at julaften hang i en tynn tråd. Men nå er han endelig på bedringens vei, og det ser ut til å bli bra til selve kvelden. Så er det bare å krysse fingrene for at vaksinen min er til å stole på, og at ikke jeg faller om på lille julaften. Det hadde vært noe. For å se noe positivt i det hele: Vi har avtalt en influensavaksine-date neste år. Man lærer så lenge man lever!

Det ble en liten jule-update fra meg. Bortsett fra juleforberedelsene så har jeg det ikke spesielt travelt. Jeg har bare tidenes skrivesperre. Det kan virke som om man flu og juleforberedelser har drept kreativiteten min fullstendig. Men ingen grunn til bekymring. Kjenner jeg meg selv rett, så blåser det over av seg selv ❤️

Er du klar til jul? Eller løper du fremdeles gråtende og svettende rundt i butikkene? 

36 kommentarer

 1. Altså, det juletreet er det fineste jeg noengang har sett! 😍🎄🙌🏼

  1. Neimen takk, så hyggelig <3 Håper du får en fin jul! Klem

 2. Hvor er dunjakken din fra? 🙂

  1. Den er fra Ubr 🙂

 3. Vi får satse på at Gravlyset blir frisk, og er » fit for fight» til selveste julaften da 🙂
  Jeg har selv vært sengeliggende med feber, tett nese, og sår hals siden tirsdag, og håper virkelig jeg blir frisk til den 24!
  Alt jeg orker i disse dager er kun å sove, spise/ drikke og snyte nesa…

  Ha en fin juleferie 🙂

 4. Åhhhh, jeg sprekker snart av julestemning!!! Og det treet topper alt! Sååå vakkert! 🙏 Huff, stakkars gravlyset! Haha! Oj, har du ikke smakt surkål??? What??? 😳 jeg MÅ ha både surkål OG rødkål til ribba! Mmmm! Kos dere godinger! Klem! ❤️

 5. Nydelig tre! God jul!

 6. Så utrolig fint juletre! Hvor er soldaten fra? Ønsker deg og dine en riktig god jul, og ikke minst: god bedring til Gravelys.:)

  1. Han er fra Hageland 🎄God jul til deg også ❤️

 7. Haha, må si jeg kjenner meg igjen i Gravlyset der: Jeg tok heller ikke influensavaksinen i år, og gjett hvem som ligger rett ut med 39 i feber tre dager før jul? 🙈 Neste år, neste år…

  1. God bedring 😭❤️❤️

 8. Et tips: Ikke Toro surkål på julaften! Hjemmelaget surkål kjære venner, det klarer dere! 😃

  1. Ingen interesse for hjemmelaget surkål 😅😅😅

 9. Det billige X-tra tyttebærsyltetøyet smaker ikke godt akkurat ….

  1. Gravlysets verk. Jeg har aldri smakt tyttebærsyltetøy!

 10. Jeg trodde jeg var ferdig… så viste det seg at jeg har gjort den episke feilen å glemme å kjøpe pensko til den (1)5 år gamle prinsessen i huset.. ☄️⚡️💥 så da er det bare å kjøre ned til byen, finne en kjempeliten parkeringsplass og gå slalom mellom julestressa mennesker frem til h&m.. 🥵

  1. Stress stress! Kjøpesenter i disse dager er ikke hyggelig 😅 god jul til deg 🎄❤️

 11. Helt amazing juletre 🤩 Ha en riktig fin jul og et godt nytt år! 🥳

  1. Takk det samme! ❤️🎄

 12. God bedring ønskes til Gravlyset. Jeg er syk på dag nummer 4 selv, og det kunne ikke kommet på et dårligere tidspunkt. Heldigvis ikke influensa på meg da, men jeg savner det å kunne smake og lukte maten 🙁 Håper det er på plass før julaften. Ha en god jul 🙂

  1. God bedring og god jul ❤️

 13. Skal også feire jul hjemme hos oss for første gang. Er i rute nå men har vært en hektisk bitte lille julaften. Skal lage sjokoladeboller og pakke inn siste gavene seinere i kveld. Treet er snart klart og bordet er nesten ferdig dekket. Mangler litt granbar til pynt.

  Ønsker deg en riktig god jul

  1. Lykke til med din første jul! Blir sikkert kjempebra ❤️🙌🏻

 14. God jul Ida❤ koselig å lese. Det ble akkurat slutt med kjæresten min, så dette blir litt av ei jul. Ta vare på hverandre❤

  1. Er det sant 😔 håper deg går bra med deg til tross for det ❤️ stor klem til deg!!

   1. <3 <3 <3

 15. God bedring til gravlyset 🙂 god jul!

 16. For et fint juletre! Hvor er sløyfene fra?

  1. Palma 🙂

 17. Tok influensavaksinen for første gang i år og har nå ligget rett ut i en uke. Heldigvis på bedringens vei nå. Aldri mer vaksine på meg. Men altså det juletreet deres er helt amazing🤩😍. Lykke til med siste juleforberedelsene og God jul til både deg og den syke. Juleklem fra Jenni

 18. Jeg tenkte umiddelbart da jeg så handlebildet hvor du holder surkålpakka sånn midt på kroppen; «nå kommer en kommentar om sur fi**e el.l»😅😅 Hmm, det er kanskje ikke lov å si?!
  Uansett, håper du får en strålende julefeiring, Ida 🎅⛄🎄🎁 At Kristi.. jeg mener Dennis blir frisk, og at dere nailer jul hos dere. Jeg er overbevist om akkurat det😊 Vi skal også ha første jul hos oss, og jeg er per nå meget (for?) avslappet. Som du sier; det blir bra uansett😅 God jul🤶

 19. For et nydelig tre, og så flott pyntet 😍
  Ønsker dere lykke til og en god jul!

 20. Hvorfor kaller du Dennis for gravlyset?

 21. Hvor er sølvlenken på juletreet fra? Så fin!

  1. Hageland 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.