JULETRE, JULEHUND & PAKKEKALENDER

Hei, og takk for alle fine kommentarer i går ❤️ Selv om jeg ikke unner andre eksamensvondt, er det alltid godt å vite at man ikke sitter i en synkende båt alene. Heldigvis er det snart juleferie, og jeg er hakket mer optimistisk i dag enn jeg var i går. Sånne små ting som å finne en engelsk artikkel som norsk lydbok… Det funker på humøret! Hehe.

I dag tenkte jeg å vise frem det ferdig pyntede juletreet vårt. Når sant skal sies så ble det pyntet i slutten av november, selv om planen var 1. desember. Men vi ble lei av å ha pynten stående i poser på gulvet, så da ble det sånn 😀

Treet er langt i fra så stappfullt som jeg hadde sett for meg, men nå kan jeg faktisk ikke bruke mer penger på julekuler. Det må rett og slett vente til det blir salg etter jul. Men bortsett fra det, så elsker jeg treet. Det er ikke pyntet etter kunstens regler, men med kjærlighet ❤️ Jeg har et sånt bilde av meg selv som fremtidig mor, som lar barna henge nøyaktig hva de vil på treet. Så da var det en fin øving for meg å pynte sammen med Gravlyset, som henger opp pynt etter magefølelsen. Det dårlige mennesket i meg skulle gjerne hatt en plan, et system. Men jeg klarte å ta meg sammen, og gjøre det til noe hyggelig i stedet. Og bare én julekule gikk i tusen knas i prosessen, haha!

I dag har jeg Penny på besøk. Jeg tror hun gleder seg til mamma og pappa kommer hjem fra Gran Canaria.  

Grinchen sjøl, som har tisset på gulvteppet mitt og spist opp øreproppene mine. Bortsett fra det er hun en søt klump, og enda søtere i nissekostymet sitt 😂

Og hallo, når vi først er litt julete…. Se hva jeg kom hjem til på søndag!

En hjemmesnekret pakkekalender fra Gravlyset 😭❤️ Mannen som i følge ham selv ofte hadde tenkt at han skulle kjøpe blomster, men ikke fikk gjort det. Så jeg ble mildt sagt overrasket. For min del kan det godt ligge grønnsaker i alle pakkene, jeg ble bare så rørt over at han i det hele tatt har tenkt tanken.

Jaja, nok god stemning for i dag. Vi må ikke glemme at det er eksamensperiode!

39 kommentarer

 1. Åååå, fytti katta!!! For et alldeles nyyydelig juletre!!! :-O Der sprengtes julehjertet mitt altså! Såååå lekkert! Eeelsker det! Masse pynt! 😀 <3 Og, så utrolig fint gjort av Gravlyset!!! Oh, Lord! For en mann! Godt å höre at du er ved litt bedre mot! God klem!

  1. Ida Wulff

   Takk snille Beate ❤️❤️ Håper alt er bra med deg! Stor klem

 2. Benedicte

  Hvor er julekuler fra? Veldig fint tre 🎄🎀

  Så hyggelig overraskelse 😊 plus i boka før gravlyset og han kan fint lære opp andre kjærester til å gjøre det samme 😅

  1. Ida Wulff

   De fleste julekulene er fra Hageland ❤️ Hehe, ja, det var pluss i boka hans det!

 3. For et nydelig pyntet tre ❤️ Hvor er de fine, rød sløyfene fra?

  1. Ida Wulff

   Takk ❤️ Sløyfene er fra en butikk som heter Palma Store 😊

 4. Så fint juletreet deres ble!😍 Hvor er de røde sløyfene fra? 😊

  1. Ida Wulff

   De er fra Palma Store, en interiørbutikk her i Tønsberg! 😊

 5. Christine

  Herreguuuud for et fint juletre! Dette var skikkelig julestemning 🎄 Og så fineste Penny da 😍

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, veldig fornøyd med treet ❤️ Penny hilser!

 6. Det er det peneste juletreet jeg noen gang har sett!

  1. Ida Wulff

   Er det sant!! ❤️❤️❤️

 7. Omg! Huvor er sløyfene fra?

  1. Ida Wulff

   Palma Store, en butikk i Tønsberg ❤️

 8. Så fint juletre du har pyntet!🌲🌲⭐️⭐️Tenkte pynte vårt til helgen.greit å pynte det i god tid før jul så vi får ha det stående en stund.da blir det jo skikkelig julestemning!!⭐️⭐️🙏❤️

  1. Ida Wulff

   Ja, julen blir kort hvis man venter til lille julaften – som alltid har vært tradisjonen hjemme hos meg i barndommen. Koselig å lage sine egne tradisjoner 😍 Klem til deg!

 9. Pakkekalender med grønnsaker! 😂 Åå Ida, du er den beste! ❤️

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️❤️

 10. Caroline

  SÅ fint! Fineste treet jeg har sett på lenge. Hvooor har du kjøpt pynten?? Kulene, bilene og sløyfene?

  1. Ida Wulff

   Takk! 😍 Kulene er stort sett fra Hageland, bilene husker jeg ikke for de er fra i fjor, og sløyfene er fra Palma Store – en butikk her i Tønsberg. Klem!

   1. Andrea

    Bilene er fra søstrene grene=)

 11. Hvor er sløyfene på treet fra? 😍😁

  1. Ida Wulff

   En butikk i Tønsberg som heter Palma 😄❤️

 12. Juletreet er rett og slett nydelig👌🏻🤩. Og for en hyggelig overraskelse, jeg måtte skaffe kalender selv🙄. Herlig bilde av Penny, så ikke helt fornøyd ut med nissekostymet, men det vokser nok på henne😃. Lykke til med eksamen, krysser fingrene for deg🤞🏻 Klem

  1. Ida Wulff

   Nisselua likte hun ikke, men drakten var visst helt grei! Haha. Og tusen takk for det, Jenni 😀 Klem til deg!

 13. Rebecca

  Så flott tre 🎄 Hvor er det fra? 🎅

  1. Ida Wulff

   Det er fra Hageland 🙂

 14. Cathrin

  Dån for et lekkert tre!!!Tips: de selger digre kurver til å sette treet oppi på Slettvoll.. :).

  1. Ida Wulff

   Ah, takk for tips 😀

 15. Så fin pakkekalender!

  1. Ida Wulff

   Jaa 😍

 16. Haha, Penny må være den søteste😍

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️

 17. Så fint et tre. Hvor har du kjøpt treet? 🙂 Jeg trenger virkelig et nytt tre til neste år ser jeg. Mitt var så stusselig i forhold til ditt.

  1. Ida Wulff

   Jeg har kjøpt det hos Hageland 😀 <3

 18. Hvor er nøtteknekkeren fra??:D

  1. Ida Wulff

   Hageland 😀

 19. Elisabeth L

  Ååå så utrolig fint juletre og koselig ned julekalender <3 lagde du en til han? I såfall hadde det vært skikkelig stas med tips til pakkekalender for gutter, føler jeg kjøper det samme hvert år 😂 🙂

  1. Ida Wulff

   Nei, jeg gjorde ikke det. Men har lyst neste år, så da kan jeg komme med tips 😀 Spørs om jeg klarer å være noe særlig mer kreativ enn deg da, hehe!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.