JULETRE, JULEHUND & PAKKEKALENDER

Hei, og takk for alle fine kommentarer i går ❤️ Selv om jeg ikke unner andre eksamensvondt, er det alltid godt å vite at man ikke sitter i en synkende båt alene. Heldigvis er det snart juleferie, og jeg er hakket mer optimistisk i dag enn jeg var i går. Sånne små ting som å finne en engelsk artikkel som norsk lydbok… Det funker på humøret! Hehe.

I dag tenkte jeg å vise frem det ferdig pyntede juletreet vårt. Når sant skal sies så ble det pyntet i slutten av november, selv om planen var 1. desember. Men vi ble lei av å ha pynten stående i poser på gulvet, så da ble det sånn 😀

Treet er langt i fra så stappfullt som jeg hadde sett for meg, men nå kan jeg faktisk ikke bruke mer penger på julekuler. Det må rett og slett vente til det blir salg etter jul. Men bortsett fra det, så elsker jeg treet. Det er ikke pyntet etter kunstens regler, men med kjærlighet ❤️ Jeg har et sånt bilde av meg selv som fremtidig mor, som lar barna henge nøyaktig hva de vil på treet. Så da var det en fin øving for meg å pynte sammen med Gravlyset, som henger opp pynt etter magefølelsen. Det dårlige mennesket i meg skulle gjerne hatt en plan, et system. Men jeg klarte å ta meg sammen, og gjøre det til noe hyggelig i stedet. Og bare én julekule gikk i tusen knas i prosessen, haha!

I dag har jeg Penny på besøk. Jeg tror hun gleder seg til mamma og pappa kommer hjem fra Gran Canaria.  

Grinchen sjøl, som har tisset på gulvteppet mitt og spist opp øreproppene mine. Bortsett fra det er hun en søt klump, og enda søtere i nissekostymet sitt 😂

Og hallo, når vi først er litt julete…. Se hva jeg kom hjem til på søndag!

En hjemmesnekret pakkekalender fra Gravlyset 😭❤️ Mannen som i følge ham selv ofte hadde tenkt at han skulle kjøpe blomster, men ikke fikk gjort det. Så jeg ble mildt sagt overrasket. For min del kan det godt ligge grønnsaker i alle pakkene, jeg ble bare så rørt over at han i det hele tatt har tenkt tanken.

Jaja, nok god stemning for i dag. Vi må ikke glemme at det er eksamensperiode!

39 kommentarer

 1. Åååå, fytti katta!!! For et alldeles nyyydelig juletre!!! :-O Der sprengtes julehjertet mitt altså! Såååå lekkert! Eeelsker det! Masse pynt! 😀 <3 Og, så utrolig fint gjort av Gravlyset!!! Oh, Lord! For en mann! Godt å höre at du er ved litt bedre mot! God klem!

  1. Takk snille Beate ❤️❤️ Håper alt er bra med deg! Stor klem

 2. Hvor er julekuler fra? Veldig fint tre 🎄🎀

  Så hyggelig overraskelse 😊 plus i boka før gravlyset og han kan fint lære opp andre kjærester til å gjøre det samme 😅

  1. De fleste julekulene er fra Hageland ❤️ Hehe, ja, det var pluss i boka hans det!

 3. For et nydelig pyntet tre ❤️ Hvor er de fine, rød sløyfene fra?

  1. Takk ❤️ Sløyfene er fra en butikk som heter Palma Store 😊

 4. Så fint juletreet deres ble!😍 Hvor er de røde sløyfene fra? 😊

  1. De er fra Palma Store, en interiørbutikk her i Tønsberg! 😊

 5. Herreguuuud for et fint juletre! Dette var skikkelig julestemning 🎄 Og så fineste Penny da 😍

  1. Tusen takk, veldig fornøyd med treet ❤️ Penny hilser!

 6. Det er det peneste juletreet jeg noen gang har sett!

  1. Er det sant!! ❤️❤️❤️

 7. Omg! Huvor er sløyfene fra?

  1. Palma Store, en butikk i Tønsberg ❤️

 8. Så fint juletre du har pyntet!🌲🌲⭐️⭐️Tenkte pynte vårt til helgen.greit å pynte det i god tid før jul så vi får ha det stående en stund.da blir det jo skikkelig julestemning!!⭐️⭐️🙏❤️

  1. Ja, julen blir kort hvis man venter til lille julaften – som alltid har vært tradisjonen hjemme hos meg i barndommen. Koselig å lage sine egne tradisjoner 😍 Klem til deg!

 9. Pakkekalender med grønnsaker! 😂 Åå Ida, du er den beste! ❤️

  1. ❤️❤️❤️

 10. SÅ fint! Fineste treet jeg har sett på lenge. Hvooor har du kjøpt pynten?? Kulene, bilene og sløyfene?

  1. Takk! 😍 Kulene er stort sett fra Hageland, bilene husker jeg ikke for de er fra i fjor, og sløyfene er fra Palma Store – en butikk her i Tønsberg. Klem!

   1. Bilene er fra søstrene grene=)

 11. Hvor er sløyfene på treet fra? 😍😁

  1. En butikk i Tønsberg som heter Palma 😄❤️

 12. Juletreet er rett og slett nydelig👌🏻🤩. Og for en hyggelig overraskelse, jeg måtte skaffe kalender selv🙄. Herlig bilde av Penny, så ikke helt fornøyd ut med nissekostymet, men det vokser nok på henne😃. Lykke til med eksamen, krysser fingrene for deg🤞🏻 Klem

  1. Nisselua likte hun ikke, men drakten var visst helt grei! Haha. Og tusen takk for det, Jenni 😀 Klem til deg!

 13. Så flott tre 🎄 Hvor er det fra? 🎅

  1. Det er fra Hageland 🙂

 14. Dån for et lekkert tre!!!Tips: de selger digre kurver til å sette treet oppi på Slettvoll.. :).

  1. Ah, takk for tips 😀

 15. Så fin pakkekalender!

  1. Jaa 😍

 16. Haha, Penny må være den søteste😍

  1. ❤️❤️

 17. Så fint et tre. Hvor har du kjøpt treet? 🙂 Jeg trenger virkelig et nytt tre til neste år ser jeg. Mitt var så stusselig i forhold til ditt.

  1. Jeg har kjøpt det hos Hageland 😀 <3

 18. Hvor er nøtteknekkeren fra??:D

  1. Hageland 😀

 19. Elisabeth L

  Ååå så utrolig fint juletre og koselig ned julekalender <3 lagde du en til han? I såfall hadde det vært skikkelig stas med tips til pakkekalender for gutter, føler jeg kjøper det samme hvert år 😂 🙂

  1. Nei, jeg gjorde ikke det. Men har lyst neste år, så da kan jeg komme med tips 😀 Spørs om jeg klarer å være noe særlig mer kreativ enn deg da, hehe!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.