VLOG: SANNHETEN OM GRAVLYSET

Hva heter han? Hva jobber han med? Hvordan møttes vi? Spørsmål jeg har fått sikkert tusen ganger de to siste årene. Og her er endelig svarene, sannheten om mannen bak dekknavnet Gravlyset. Hehe. Tenk at alt startet med en mail i jobbsammenheng, det er helt sjukt å tenke på. Jeg brukte til og med en måned på å svare.

Enough said! Kos deg med videoen, som ble en slags Q/A ❤️ Husk å endre på avspillingsinnstillinger så du får god kvalitet!

Så, hva syns du. Kler han navnet sitt?

Blir kjempeglad for all feedback, enten det handler om denne videoen eller om det er noe du ønsker å se i neste video 🙏🏼 Bare ikke be meg om å slutte, for etter at denne videoen ble laget har jeg til og med kjøpt meg mikrofon for å få bedre lyd 😂

126 kommentarer

 1. Vloggene med dere to skuffer aldri – dine videoer er de eneste jeg ler høyt av 😀 Eeeeelsker redigeringen schempemasse!! Og fikk forøvrig litt hakeslepp da jeg leste noen av kommentarene over – jeg har også SKIKKELIG hatt følelsen av at Dennis heter Kristian! Mindfuck deluxe her nå, må jo omstille :p

  1. Ida Wulff

   Hahaha 😀 Morsomt hvordan noen bare ser ut som en navn! Shemperart!

 2. Kristine

  Jeg er ikke en person som pleier å le høut, men dette var gøy! Fantastisk, Ida! Spørsmål til Dennis; har han vært i Halden før? Mtp at han er fra Frstad, mener jeg 🙂 Hilsen haldenser.

  1. Ida Wulff

   Det har han 😀

 3. Jeg pendler også fra Vestfold. Hver gang jeg ser typen din tenker jeg «Der var Gravlyset», og det kommer nok aldri til å endre seg😂

  1. Ida Wulff

   Bra, hehe 😂❤️

 4. Hahah 😂 jeg trodde seriøst gravlyset jobbet i byggebransjen som snekker av en eller annen grunn. Løper rundt med hjelm, briller og vernesko. Nå må jeg glemme at jeg så denne videoen og fortsette å leve i min egen boble.

  1. Ida Wulff

   Hahah😂❤️ livet er best i bobla 🥂

 5. Foretrekker absolutt lengre videoer, så ikke stress med å korte ned 🤞🏽😍

  1. Ida Wulff

   😀👍🏼

 6. Caroline

  Haha dette gir ikke mening for meg, Gravlyset har alltid i mitt hodet hett Marius😂😂

  1. Ida Wulff

   Haha 😀

 7. Martine

  Jeg er fortsatt overbevist om at han heter Stian. Lukter jug her! Haha!

  1. Ida Wulff

   Haha 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.