VLOG: EN UFERDIG HOUSE TOUR

God søndag ❤️

Her kommer en aldri så liten vlog fra heimen! Som nevnt er vi ikke ferdig med å stæsje opp, men jeg tenkte det kunne være gøy å se før det blir helt ferdig også. Beklager mitt svingende humør, dette ble filmet dagen etter mitt lille sykehusopphold, og jeg orket egentlig ikke å stå oppreist 😂 Enjooy!

Etter at vi var ferdig med å filme, innså jeg at vi har filmet med dårligst mulig kvalitet. Typisk! Men man lærer så lenge man lever, og da har jeg i hvertfall lært dét til neste gang. Blir kjempeglad hvis du vil abonnere på kanalen min 😀

Resten av søndagen er satt av til hjemmekos og fotball. Det er ikke EM, VM eller Champions Leauge som jeg først prøvde å gjette meg til – det er Premier League, og dét kan vi jo ikke gå glipp av 👊🏼

70 kommentarer

 1. Kjempefin leilighet 🙂

  1. Ida Wulff

   Tusen takk💕

 2. Hvilken farge har dere på veggene og hvor er sofaen fra? Dere har det kjempefint! 🙂

  1. Ida Wulff

   Vi har kalk på veggene og sofaen er fra Slettvoll. Tusen takk ❤️

 3. Nå MÅ vi jo bare få vite hvorfor dere har vært deres bad??

  1. Ida Wulff

   Hmm, hvorfor ikke, når leiligheten har to bad? 😬

   1. Det må jo være drømmen å ha vært sitt bad? Det tenker i hvert fall jeg da 😉

   2. Ida Wulff

    E9 😄👏🏼

 4. Kristin

  Ææ, hvor er sengegavlen fra? Så inspo å se på🙌🏼

  1. Ida Wulff

   Sengegavlen er fra Carpe Diem Beds som jeg har et samarbeid med ❤️

 5. Så gøy å se!! Har hørt så mye om leiligheten at endelig fikk eg tilfredstillt nyskjerrigheten min!:D
  Takk for titten!! Kjempefin leilighet og superfin blir den<3

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, snille Mona! ❤️🙏🏼

 6. Neste gang må du bytte ut lipglossen med en faktisk pekestokk 💕🤣 nydelig leilighet!

  1. Ida Wulff

   Hahah, gjett om jeg skal kjøpe meg en pekestokk 😂❤️ så kan jeg piske gravlyset med den i samme slengen!

 7. Fantastisk fin leilighet! Jeg lurer veldig på hvor gulvteppet i stua deres er fra!?

  1. Ida Wulff

   Takk! 💕 tror merket heter Massimo, det er kjøpt hos Lune Hjem. Men for å være helt ærlig: styr unna bambusteppe, det røyter!

 8. Super fint! Hvor har dere bestilt speilet dere nevner at dere skal ha i gangen?

  1. Ida Wulff

   Takk 😀💕 Det har vi bestilt fra en glassmester!

   1. Er det mulig å få navnet eventuelt nettsiden?

   2. Ida Wulff

    Jeg har ikke nettside, bare navn/Mail og nummer. Vet ikke om jeg skal legge det ut her, men mail meg på Idahewulff@gmail.com så skal jeg selvfølgelig dele det med deg 😄

 9. Therese

  Altså I love you, haha. Så gøy video, og ikke minst nydelig leilighet!
  Hvor er skjørtet ditt fra? Utrolig nok vanskelig å finne fine basic-skjørt (synes jeg) ❣️

  1. Ida Wulff

   Taaakk, så hyggelig! 💕 og ja, helt enig angående skjørt! Dette er et ullskjørt fra Ella&Il. Kjøpt på Boutique L her i Tønsberg, men får det nok mange steder hvis du søker. Koster litt til å være et basic skjørt, men til gjengjeld kan det brukes hver dag til alle anledninger 👏🏼😍

 10. Hei, hvor stor er leiligheten deres?

  1. Ida Wulff

   Cirka 100!

 11. Kristina

  Veldig gøy å se fra leiligheten, lekker! Kunne vitrineskap vært en del av «TV veggen» feks? Skjørtet var veldig fint, hvordan er det i størrelsen? Håper du er i grei form etter sykehuset!

  1. Ida Wulff

   Ja, kanskje det 😊 vurderer å få bygget en helvegg med hyller/speil/plass til tv, men må se an hva det koster. Skjørtet er helt normalt i str! 💕

 12. Så fint!! 🙂 Hvorfor vil du ha nye gardiner?

  1. Ida Wulff

   Fargen passer ikke og de er for korte i bredden til at jeg kan ha mange nok rynker (?) på dem 😗

 13. Hvor er den fine blusen din fra?

  1. Ida Wulff

   Ella&Il 🥰

 14. Så fin leilighet! Har dere vurdert å droppe spisesofa og heller ha benkeskap på den siden? Da får du både oppbevaring og benkeplass, samtidig som du har god plass til spisebord i midten? Du kan jo fortsatt henge opp bilder og friske opp med planter 😊

  1. Ida Wulff

   Nei, den tanken har vi ikke vært innom faktisk! Men det er ikke en dum idé 😅

 15. Wow for en leilighet!!😍 Vi flytter inn i vårt nybygg om 6 uker bare, shit som jeg gleder meg!! Men FOR en inspoleilighet dere har samtidig som det er hjemmekoselig allerede, hvis du skjønner. Men spørsmål, hvor har dere fått tak i innredning til «kjøkken»-boden (om jeg kan kalle det det?) og hvor er lysene i taket ved vinduet i stuen?? 😄

  1. Ida Wulff

   Ååå, så gøy! 😍 det er en fin tid når det nærmer seg såpass! Innredningen i kjøkkenboden er fra Elfa. Det finner du på mange byggforretninger, og det er ofte på 40%. Eller i hvertfall en eller annen rabatt. Veldig kjekt system! Vi kjøpte vårt på Maxbo. Lysstripene i taket fulgte med leiligheten, og jeg aner dessverre ikke hvor de er fra. Masse lykke til med nybygget 👏🏼

 16. Anonymn

  Det var skikkelig fint og veldig gøy å se leiligheten i sammenheng. Elsket spiskammerset ditt og gleder meg enormt mye til å se organiseringen din.

  Jeg har faktisk medfølelse med hvorfor du ble irritert, for kjæresten din var ganske utålmodig og dårlig til å filme. Spesielt om dette bare var take 2. Haha, elsker det.

  Men jeg tror ikke du fullførte setningen du begynte på. Hvor skulle dere ha (det andre) speilet i stua?

  Hvor er forresten sidebordene og lampene fra og hva heter sidebordsmodulen? Jeg syntes det er så vanskelig å finne fine sidebord, men du har jo litt bedre plass på sidene av soffaen din.

  Konsollbordet ditt var forresten veldig fint og passet godt til tvbenken. Det blir spennende å se hvilken løsning du går for på tvveggen i stua. Egentlig en ganske vanskelig vegg til venstre for tvbenken å innrede syntes jeg.

  1. Ida Wulff

   Haha! Skal bringe det videre 😭 speil skal være på begge veggene som inneholder oppbevaringsbod 😊 sidebordene heter Anthony og er fra Slettvoll. Lampene kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med da jeg ikke finner den lengre, men skjermene er fra Home&Cottage.

 17. Hvor er teppet i gangen fra? 😀 Nydelig! Fin leilighet 🙂

  1. Ida Wulff

   Det er egentlig et uteteppe som skal være på terrassen, men det er fra Kremmerhuset 🥰

 18. Hei, hvor er den fine gullvasen på gjeste rommet i fra?

  1. Ida Wulff

   Hei 😊 den er mange år gammel, men den er fra Day 💕

 19. Veronica

  Er du ganske lav, eller er det bare vanvittig høyt under taket? (Ikke frekt ment, altså!)
  Når du stod foran døra til soverommet så det ut som døra var typ tre meter høy😂

  1. Ida Wulff

   Haha😂 nei, det er faktisk nesten 3 meter under taket 👍🏼

 20. Hei vet du hva skjørt modellen fra Ella&ii heter?

  1. Ida Wulff

   Ganske sikker på at det er modellen som heter Triny 😊

 21. Wow, for en lekker leilighet 😍 Flytter gjerne inn der! Åå, dere er så gøye, ja takk til flere vlogs av dere begge 🤩

  1. Ida Wulff

   Så koselig, tusen takk!! ❤️❤️ flere vlogger kommer! 😀

 22. Hei Ida, takk for en koselig blogg😊 Jeg skal flytte til Tønsberg, og lurer på om det er mulig for deg å si noe om hvilke områder i og rundt Tønsberg som er fine å bo i (eventuelt hvilke steder man bør «styre unna»)? Har bil, og er ikke så glad i fest og bråk🤓

  1. Ida Wulff

   Hei 😀 Så hyggelig at du skal flytte til Tønsberg. Jeg vet veldig lite om områdene i Tønsberg bortsett fra de hvor jeg selv har bodd. Vokste opp på Eik = liker IKKE. Sentrum likte jeg å bo, men det er myye bråk og fest der, spesielt om sommeren. Veldig glad i Teie på Nøtterøy-siden, hvor jeg har flyttet nå. Lykke til <3

 23. Sååå fin leilighet! Kommer til å bli helt nydelig når den blir ferdig dekorert ☺️ Kan jeg få spørre hvor det svarte skapet i gangen er fra?

  1. Ida Wulff

   Tusen takk 😀 <3 Det er garderobe levert av Svane kjøkken!

 24. cathrine

  Sykt fin leilighet!❤️ Ps: trodde først dere hadde verdens lengste gang til jeg skjønte det var i bygget og ikke inne i leiligheten 😂🤦🏽‍♀️

  1. Ida Wulff

   Haha, I wish!

 25. Veldig fin leilighet. Det tar seg tid å bo seg inn. Jeg har bodd i huset mitt i 4 år, og har enda ikke klart å bestemme meg for farge på veggene i stua/kjøkkenet. Ting tar tid 😉 Fargen som dere har, er et mulig tips, så jeg skal sjekke ut den. Det er jo så utrolig mange å velge mellom!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk! 😀 Hehe, ja, folk sier så. Jeg blir så utålmodig! Fargen vår heter Kalk <3

 26. Hei hvor er den fine svarte skjenken fra? Den som står ved den veggen hvor dere skal ha speil på hele veggen

  1. Ida Wulff

   Six bond street😊

 27. Så himla gøy at du tar med «dårlige takes»! Digger at du er litt uhøytidelig:)

  1. Ida Wulff

   😀 <3

 28. Veldig gjennomført og lekker leilighet 😍 kan jeg spørre hvor teppet på soverommet er fra?

  1. Ida Wulff

   Det er fra Carpe Diem Beds som jeg har et samarbeid med 🥰 og tusen takk!

 29. Såå utrolig fin leilighet!! Hvor er garderobeskapene i gang og på gjesterom fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   Svane Kjøkken – men det var fordi det var de som leverte garderober til leiligheten, du kan garantert få helt likt til en rimeligere pris et annet sted <3

 30. Dere har det kjempe fint! Vi skal snart bygge selv, så lurer veldig på hvor de fine dørene er fra og fargen på de? 😀

  1. Ida Wulff

   Aner dessverre ikke, de var standard her <3 Lykke til med bygging!

 31. Jag vet nog vad pallen är till :p

  1. Ida Wulff

   Haha!

 32. Så utrolig fint! Jeg leter SÅ etter sånne type lamper som du har på sidebordene i stuen. Men finner ikke lignende noe sted:( så lenger opp i kommentarfeltet at du ikke husket hvor de var fra. Det står ikke et sted på lampene, under eller noe sånt? 😃 elsker stilen din og kommer til å bruke mye inspirasjon fra deg når vi flytter i ny bolig i februar 😍

  1. Takk😍 Nei, det eneste jeg husker er at navnet på lampefoten er Etna. Men butikken hvor jeg kjøpte dem har sluttet å selge, så jeg klarer ikke finne på nett heller. Lampeskjermene er fra Home & Cottage 💕

 33. Hei Ida! Dere har det kjempefint!😍 Hva er dine beste tips når det kommer til farge og materialvalg? Jeg og mannen min bygger nytt, og skal snart i gang med prosessen hvor alt av gulv, fliser, kjøkken, farger etc skal bestemmes. Vi synes det er litt overveldende med alle valgmulighetene, og da vi gjerne vil ha en rød (grå/beige/sort😂) tråd gjennom alt, lurer vi litt på hvor det er lurt å starte.

  1. Hei! <3 Mitt eneste tips: Skaff profesjonell hjelp!! Det er så kjipt å velge feil – jeg er en sånn som aaalltid velger feil og angrer. Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.