DENNE TYPE DATE NIGHT

DATE NIGHT ❤️

Jeg syns det er veldig koselig med dates som innebærer hvit duk, fem retter og vin . Men favoritten er likevel datenights av den typen vi hadde i går. Lave skuldre, kino, popcorn, Nintendo og ut å spise. Det er da vi er best! Når vi ikke prøver å være sofistikerte i det hele tatt. Som jeg nevnte i går, skulle vi se Joker på kino. Og jeg er så glad jeg ikke hørte på den ene anmelderen! Jeg syns det var en veldig bra film, og den gjorde at vi begge fikk lyst til å se alle Batman-filmene. Så spørs om ikke fredagskvelden blir dedikert til Batman, hehe. Og selv om det er fiction, så var Joker en fin påminnelse om å være snille mot hverandre. Det er de som ikke har noe å tape og som faller helt utenfor samfunnet, som kan bli farlige. Men jeg skal ikke spoile mer av filmen, for den er absolutt verdt å se. 

Ellers må jeg innrømme at den husmor-streiken ikke ble noe av. Jeg ble bitt av basillen da jeg vasket mitt eget bad, og fortsatte like gjerne med Gravlyset sitt. Kanskje det bare var morgengrettenheten som ga seg etterhvert 😂 Å skulle straffe noen med å ha det skittent og rotete er en dårlig idé, det går jo mer ut over meg som er så mye hjemme. Så jeg får finne andre måter å markere meg på, helt til han lærer seg å sette pris på mine huslige bidrag.

Nå skal jeg hive meg rundt, hoppe i tightsen og sykle til PT-time. Det føles ikke helt forjævlig i dag, jeg gleder meg faktisk litt. Det er få ting som gjør meg i bedre humør enn å trene. Ironisk når jeg hater å trene. Ha en fin dag ❤️

7 kommentarer

 1. Victoria

  Lurer på hvem anmeldelse du har lest? Jeg har bare lest at den har fått terningkast 6☺️

 2. Hvor er genseren din fra?:)

  1. Ida Wulff

   Ella & Il 🙂

 3. Anniken

  Har du og Gravlyset ulike bad? Eller leste jeg det heelt feil?

  1. Ida Wulff

   Ja, vi har hvert vårt bad 🙂

 4. Ida, jeg trenger tips til Nintendo-spill! Ha en fin dag <3

  1. Ida Wulff

   Jeg har bare mario kart men kjøpte Mario Party i dag 😀💕

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.