DET ER NESTEN IKKE TIL Å TRO

Jeg opprettet denne bloggen dagen før jeg fylte 16 år. Det er 13 år siden i dag. Mitt første blogginnlegg inneholdt et bilde av meg selv som baby, og noen setninger om at jeg gledet meg til å fylle 17. Tenk at det skulle forme det neste tiåret av livet mitt – og mer enn det. Det var absolutt ikke planen, det norske folk visste jo så vidt hva blogg var. Meg selv inkludert, jeg delte mine innerste tanker og styggeste bilder på løpende bånd. På den ene siden er jeg så glad for at det ble som det ble, og ville aldri byttet livet mitt bort. På den andre siden er jeg dødens nysgjerrig på hvordan livet mitt ville sett ut, hvis jeg ikke hadde begynt å skrive på denne bloggen. Hvis jeg bare hadde behandlet den som den skoleoppgaven den var. Ferdigstilt designet, fått karakteren og gått videre i livet. Hvem hadde jeg vært? Jeg klarer ikke engang å gjette meg frem til noe. Hadde jeg blitt i Tønsberg, holdt sammen med barndomskjæresten og hatt fire barn? Hadde jeg sluppet alt etter videregående, reist jorda rundt og blitt en kimono-kledd yoga-entusiast? Hadde jeg skaffet meg en kontorjobb, fått vondt i nakken, gått på NAV og spist biffsnadder fra Jafs fire ganger i uken? Hadde jeg meldt meg på Paradise Hotel? Kanskje jeg hadde tatt journalistutdannelsen som jeg tenkte på, og jobbet i lokalavisen. Ikke at det spiller noen rolle, men jeg lurer likevel. Lurer på hvilket liv jeg hadde valgt om ingen så, leste, hørte, kommenterte og likte.

I anledning denne 13-årsdagen har jeg gravd litt i arkivet, og funnet frem noen gamle headere som jeg har hatt her på bloggen. Herregud! Favoritten må være den hvor det står What you see is not always what you get. Joggis fra Juicy, fake lommebok fra Chanel, Burberry-skjerf og en ironisk distanse som er desperat etter å skinne gjennom. Eller hva med det kortklipte håret på bildet under? Jeg lot de 200 leserne mine bestemme om jeg skulle klippe meg kort, og de stemte selvfølgelig JA alle sammen. Det kommer jeg aldri til å tilgi 😂 De to øverste bildene er tatt i fotostudio på skolen, og jeg husker at jeg elsket dem… 

Denne mimringen kostet meg all tiden jeg hadde før PT-time, så nå skal jeg hive meg rundt som en rakett og sykle avgårde. Men fortell meg gjerne om du husker noen av disse fantastiske headerne! Gratulerer med dagen til bloggen, og tusen takk til deg som har holdt ut med meg i alle disse årene ❤️❤️❤️

50 kommentarer

 1. Husker bloggnavnet ditt var Ida Wulff – We need to concentrate on more than meets the eye, var vel rundt 2008-2009. Shit, jeg har lest bloggen din lenge!

  1. Haha, jaa! Klart man må ha litt dype lyrics i headeren sin 👏🏼

 2. Husker tilogmed caffelatte.blogg.no 😂

  1. Hahaha, gurimalla. VGS-eleven som akkurat hadde oppdaget den fancy kaffedrikken, stor stas 😂

 3. Åååå, så artig det var å se igjen dette! 😀 Så utrolig bra at du startet og fortsatte med denne bloggen! For meg er du den absolutt artigste bloggeren ever! Og du har absolutt litt av alt jeg ser etter i en blogg! Alt fra tull og töys, seriöst, overfladisk, mat, trening og masse klokt! Så gratulerer med 13 år! Wiiiii! Love it! Gleder meg til fortsattelsen! Digger, digger, digger deg! Stor klem! <3

  1. Åååå, nå ble jeg glad! Tusen takk Beate ❤️❤️❤️ Stor klem til deg også!

 4. Unn Kristin

  Jeg husker alle!! Haha! Gratulerer med dagen til bloggen, endelig tenåring 😀

  1. Tenåring, tenk det! 😂 Tusen takk ❤️❤️

 5. Liker at kaffekoppen er tilbake i headeren 😂

  1. Haha! Kullsvart kaffe som gjelder nå 😀

 6. Jeg begynte å lese da du skrev café latte-bloggen! Herregud, hvor lenge siden må det være?!

  1. 10 år + !! Koselig at du har fulgt meg så lenge <3

 7. Jeg husker spesielt den nede til høyre, for det var på den tida jeg begynte å lese bloggen din fast (tidlig 2010, kanskje?). Mener å huske at det var en vindmaskin på den fotoshooten?? 😀

  1. Hahaha, ja det stemmer <3 Kommet seg til Oslo og fått litt badass styling der!

 8. Åå, dette var gøy! Husker 4-5 av de headerne dine. Føles ikke ut som det er såå lenge siden, men det er vel kanskje det. Hvilket år er den med blondekjolen fra? 🙂

  1. Trooor det er rundt 2012 <3

 9. Jeg har lest bloggen din heelt siden starten 😂 jeg gikk på melsom på landbruk og var vell noen stikk til oss der, om jeg ikke husker helt feil 😂 kan ikke skjønne at det er så mange år siden, hjelp!!

  1. Haha ååå! Jeg ble innkalt til rektors kontor fordi jeg disset landbrukselevene her på bloggen 😫😂❤️

 10. Gratulerer! Jeg husker de fleste headerne! Kan faktisk nesten ikke huske å ikke ha lest bloggen din.. Må innom hver dag 🙂

  1. Hurra, det er så hyggelig ❤️❤️❤️

 11. Haha! Shit! Tenkt at jeg satt i åttende klasse og skrev inn http://www.caffelatte.blogg.no på skolepcen på datarommet(!!!) og syntes du var DØDSKUL. Det synes jeg forsåvidt enda. Det er nå ca 11 år siden 😂🤷‍♀️

  1. Det er så viiilt!! Men veldig glad for det da 😍😍

 12. Håper du er litt stolt av meg, som kjenner igjen ALLE disse headerene <3 SHIT, 13 år liksom! Det var jo du som var Norges Bloggdronning, alle andre har slengt seg på bare

  1. Sååå stolt! ❤️❤️❤️ Hehe! Koselig at du har fulgt meg SÅ lenge!

 13. Åh. Jeg husker den tiden man kunne lure seg høyt opp på topplisten ved å åpne sin egen blogg latterlig mange ganger etter hverandre. Husker jeg havnet på 1.plass, du rykket ned til 2. Vaaar så stolt, lå over selveste(!) Ida Wulff. enda jeg hadde stått for jukset selv… Liker fortsatt bloggen din veldig godt!

  1. Haha 😂 Hva het bloggen din?! Og takk, så hyggelig ❤️

 14. Har lest bloggen din siden du startet <3

  1. Yey 😍❤️❤️

 15. Hugsa alle headerane, og eg seie berre: lat det bli miiiinst 13 år til!! 😀 😀

  1. ❤️❤️❤️

 16. Du er så lik Christina Aguilera på det nederste bildet til høyre..
  Har du noen gang hørt at du ligner på henne på enkelte bilder før? Det er et kompliment 😉

  1. Hehe ja det har jeg hørt!

 17. Gratulerer med bursdag og bloggbursdag 😃🥳 har lest bloggen din siden du het caffelatte og jeg husker alle headerne! Favoritten må vel være den i blondekjolen, uten at jeg vet helt hvorfor. Gøy å se litt tilbake i tid 😄

  1. Så koselig ❤️ Hehe, husker jeg var fornøyd med den selv også!

 18. Husker jeg synes du virket sååå overlegen, men så måtte jeg liksom lese bloggen likevel. Vendepunktet ble da du vlogget fra morgenkåpa, og da forsto jeg hvor søt og genuint ekte du var. Og jeg håpet skikkelig på å bli venn med deg…. Hihi 🙂

  1. Haha! ❤️ den vloggen skulle jeg gjerne sett 😱😹

 19. Gratulerer med bloggileum! Jeg har lest bloggen din siden den het caffelatte, så husker de fleste av headerne 😂 Din var faktisk den første jeg begynte å lese, og jeg titter fortsatt innom jevnlig. Vil gi deg kred for at du har klart å holde på den fine stemmen/stilen din i bloggverdenen og at du etter så mange år føles like ekte, morsom og genuin som før. Det er det – etter min mening – ingen andre som har klart like bra som deg! Heia deg, og gå for nye 13 år 👊🏻

  1. Tusen takk, snille du ❤️ det er veldig, veldig hyggelig å høre 😭

 20. Du var den aller første bloggeren jeg begynte å lese når du blogget under caffe latte. Hjelpes, er det sååå mange år siden 😅 Jeg kjenner igjen alle headerne. Keep up the good work 👏👏👏 Elsker måten du skriver på.
  Klem fra «gammel» dame på 32 🙈😘

  1. Så hyggelig å høre <3 <3 Hehe, klem til deg gamlemor!

 21. Herregud, jeg husker alle <3 Tror jeg oppdaget bloggen din når jeg gikk siste året på VGS, så 10-11 år siden. Vi er jevngamle, så jeg følte ofte at jeg kunne relatere til det du skrev. Føler det ofte ennå, så jeg henger fremdeles på her 😉

 22. Åhh, Caffelatte tror jeg var den første bloggen jeg leste fast – og her leser jeg jevnlig fremdeles. Du holder på interessen, noe få andre greier, med å være ærlig, ufiltrert, passe «bloggete» og ofte relaterbar! Ida, du er queen, og hurra for bursdag for blogg og deg! ❤️

  1. Så koselig at du fremdeles er her. Tusen takk for det! <3

 23. Herregud, jeg husker alle 😂🙈

  1. 😍😍😍

 24. Haha! Dette bringer frem minner, særlig de to øverste headerne. Har lest bloggen din siden den spede begynnelse, og headerne dine var alltid goals! Husker jeg tok bilder og prøvde å lage lignende i photoshop selv. Feilet stort sett maksimalt, og min tid med blogg ble altså kort. Ikke så rart, i grunnen, men fant heldigvis ut at jeg hadde andre karriereaspirasjoner jeg kunne jage.

  1. Haha åååå jeg ler 😂😂❤️❤️

 25. Gratulere så mye med overstått bloggbursdag! Jeg mener å huske alle bortsett fra den legendariske «what you see is not always what you get»- noe jeg forøvrig syntes er ganske bemerkelsesverdig. Amazing!

  1. Hahaha, jo takk! 😂❤️

 26. Åååhh, jeg husker alle! 😀 Caffelatte var tider. Spesielt godt husker jeg nok headeren nederst til høyre. Der husker jeg at jeg tenkte at du så så veldig kul ut (misforstå meg rett, det er du også!), haha! Gøy å se!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.