PARAPLYER PÅ SENGEKANTEN

God kveld ❤️ Jeg har vært ute på middagsdate, og deretter spilt en heftig runde Ligretto som jeg vant. Skikkelig kose-torsdag! Men nå trenger vi litt negativitet her inne, så da kjører jeg på med noen paraplyer som jeg har spart opp siden forrige runde:

☔️ Ex on the Beach. Fy søren, jeg blir i dårlig humør av å se på det! Men jeg klarer ikke å la være likevel. Jeg blir anspent i hele kroppen, av å sitte og se på hvor vonde og ufølsomme noen av disse menneskene er mot hverandre. Guttene spesielt, noen av dem fremstår rett og slett som psykopater. Det er bruk og kast over hele linja. Og det verste er at de sikkert gir et ganske korrekt bilde av hvordan det er å date i 2019 – i hvertfall i storbyene. Nei, Ex on the Beach får meg ikke til å savne singellivet.

☔️ Når folk (Gravlyset) setter oppvask i vasken. SERIØST? Oppvask skal stå på benken, så man kan bruke vasken til å skylle av. Jeg tror faktisk dette er det største problemet vi har i forholdet vårt akkurat nå.

☔️ Folk som bare slenger bildørene sine opp på trange parkeringsplasser! Så jævlig irriterende og unødvendig, spesielt når min lille bil har så innmari uflaks. På én måned har vi hatt bilen på verksted to ganger, vi har leiebil as we speak. Tror snart jeg må gå til innkjøp av fendere til bilen.

☔️ Når butikkene setter tilbudsvarer ved inngangen til butikken. Det gjør at gamlingene med handlevogn går fra sneglefart til full stans, og det blir kø for å komme seg gjennom svingporten. Butikkdesign på sitt verste!

☔️ Pushups. Og da snakker jeg ikke om undertøy, men om trening. Før sommerferien var det en av mine favorittøvelser å gjøre når jeg var hos PT. Så hadde vi en litt for lang sommerferie, og jeg kom tilbake med armer sterke som spaghetti. Hvordan går det å forfalle så mye på så kort tid?! Jeg har akkurat begynt å komme meg tilbake til de vektene vi avsluttet med før sommerferien, men pushups er helt ødelagt for meg. Dumme kropp.

☔️ Bare et lite forslag. Når vi skal på teater og den slags… Skal vi la være å tupere håret vårt så stort som mulig? Og hvis vi er av typen som  spraye på oss en sveis som ligner Empire State Building, skal vi kanskje vurdere å ikke sitte på første rad? Og kanskje droppe litt av den tunge Chanel-parfymen fra 1814 i samme slengen? Spør for en venn.

☔️ Å være en voksen venninnegjeng som skal finne en dato som passer for alle. Klin umulig, og nesten litt komisk å være med på. 

Du vet hva du må gjøre hvis noe har irritert deg i det siste! Fortell meg om det i kommentarfeltet 😍 Det er godt å få det ut, og jeg elsker å høre…

57 kommentarer

 1. Når du egentlig er i rute, men så møter to kjørende naboer på hverandre og blir sittende og snakke, selv om du står bak de med bilen.

  1. Ida Wulff

   Går ikke an, legg deg på hornet!

 2. Haha, ler så jeg griner, tupert hår for the win! 😅

  Tror ikke det finnes noe i hele verden som irriterer meg mer enn folk som står stille og blokkerer på venstresiden i rulletrapper, blir stressa bare av å tenke på det. Mister livsgnisten i løpet av det som føles som èn time, for å komme seg ned èn etasje! Det må seriøst være en genfeil altså. Ekstremt mange som gjør det òg, helt uforståelig, aaaah.

  1. Ida Wulff

   Haha, det frustrerer meg også!!

 3. Paraplyen om teater.. haha! Irritasjoner på toget…Jeg er gravid(begynner å bli ganske tydelig nå) men.reiser folk seg…neida! Virker som folk er blinde…iallefall mannfolk;) De som reiser med ryggsekk…altså ta av deg sekken når vi står som sild i tønne på toget og om du MÅ ha sekken på ryggen ikke beveg deg! Ååå så irriterende…

  1. Ida Wulff

   I feel you! Folk er så jævlig frekke.

 4. Folk som ikke bruker ringeklokka på sykkel og sparkesykkel! Hva skjer med å komme i hundre og helvete og sneie en stakkars fotgjenger? Hva hvis jeg ved en tilfeldighet hadde trådd 5 cm til siden i det de passerte? Det kan godt hende de ikke er glad i livet, men det skal ikke gå ut over meg🤯

  1. Ida Wulff

   Så sant!! 😳

 5. Mellomlagring. Når enn sett ting som skal i oppvaskmaskina på kjøkkenbenken over eller i vasken. Sett det rett inn så er enn ferdig med det!

  1. Ida Wulff

   Enig!!! Tøm oppvaskmaskinen hvis den er full. Men hvis ikke, så er benken bedre enn vasken 😅😬

 6. – Folk som ikke overholder vikeplikten, og så kikker stygt på MEG når jeg må stå på bremsen. – Folk som plystrer i offentligheten. – Og de som presser seg fram med albuene og hele pakka, gjerne i køen på matbutikken, – selv om de skal ha tre ganger så mye som deg.
  – Folk som prøver å gjøre narr av at du har en sunn livsstil. Det er da ingen som driver sånn mot de som drikker Cola og spiser godteri midt i uka?
  Ja.. mye som irriterer meg i dag, merker jeg 😆

  1. Ida Wulff

   Åh tror du ikke folk gjør narr av at folk er sunne fordi det plager dem at de ikke er det selv? Det tror jeg! Men veldig enig med paraplyene dine 😄

 7. Dette er favoritt innleggene mine. Vet ikke hva det er med å høre andre klage som er så underholdene, men jeg liker det!

  1. Ida Wulff

   Hehe ❤️🎉

 8. Når gjester som er på besøk låner toalettet, og ikke tar ned begge dolokk før de skyller ned. Det finnes lokk for en grunn, sånn at bakterier ikke skal fly rundt i rommet. Gjemmer tannbørstene! Blir litt ertet når jeg forteller andre om dette, virker ikke som noen andre deler samme bekymring…

  1. Ida Wulff

   Enig med deg 😅 men har tannbørste i skuff, ikke fremme!

  2. ER SÅ ENIG, æsj æsj. skal sies at mannen må sitte på do når han er hjemme hos meg, kanskje ekstremt for noen, med det driter jeg i, og han synes det er greit, t.o.m «litt chill faktisk» for å sitere han. Han bor med 2 andre gutter, noe jeg må forholde meg til når jeg er der, noe jeg prøver å gjøre så sjeldent jeg kan :’) La meg bare nevne at tørkehåndkle for hender er 2 cm unna doen hjemme hos de som de aldri tar ned dolokket for heller… krise…. helt krise faktisk… fikk typen til å flytte tannbørste glasset inn i hylla bak speilet, et lite vinn for meg.

 9. Henriette

  😂😂😂 du er best!

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️❤️

 10. Den parfymen i teateret er jeg så syykt enig i.
  For noen år siden var jeg på musical i London. Og forran meg satt det ei dame som sikkert hadde et helt parfymeri på seg. Fikk ikke med meg hele forestillingen for å si det sånn…

  1. Ida Wulff

   Uff, det gjør så vondt i nesa!!

 11. Ha, ha, U make my day! Synes bloggen din er så festlig, det vil si du er morsom. Du skriver godt, er reflektert og skjønn. Ha e fin dag!
  Anne
  Med det samme jeg er her: håper du vil si noe om «brynjobben» din: kan man f.eks. tatovere og samtidig beholde det meste av sine bryn? Mangler litt her og der, men vil ikke barbere bort det jeg har. (Spør sikkert dumt her ….) Er du fornøyd og vil du anbefale det? Så lei av å tegne/fylle inn mine egne …

  1. Ida Wulff

   Så hyggelig å høre, tusen takk ❤️❤️ man skal helst ikke fjerne noe av sine egne bryn!! Permanent makeup er perfekt hvis man mangler litt her og der, da blir resultatet veldig naturlig 😘 ta kontakt med Solvår Hegge på Invisibli. Jeg gikk til henne for 7 år siden, og turte ikke gå noe annet sted denne gangen. Klem!

 12. Det er så trist at småguttene som ser på Ex on the beach lærer seg å behandle jenter som de gjør der! Det virker jo så greit og normalt der inne 😩

  1. Ida Wulff

   I know! Hvis jenta forteller hva hun vil ha i sengen: Dump henne!! Finn deg en som bare gjør som du vil..

  2. Tusen takk Ida! <3

 13. Kjenner meg sååå igjen det med voksen venninnegjeng og finne passen dato. Vi måtte sette av en dato 2 mnd i forveien for å få til en jentekveld som passa alle sammen!! hahaha

  1. Ida Wulff

   Haha, er ikke barebare!

 14. Jeg bor i hybel i Bergen, akkurat nå så er det full renovering på to hus rett ved siden av meg, og arbeiderene begynner før klokken 7! Det er ikke innafor. I dag var den ene dagen jeg startet sent på skolen, kunne sove til 11, gleder meg hele uka….boom 06:45 er de i gang med det som høres ut som tredje verdenskrig. Orker ikke mer, uheldigvis skrevet under på ett års leiekontrakt😩😩

  1. Ida Wulff

   Åh, denne føler jeg 100%! Det er SÅ frustrerende :O

 15. Åpent kontorlandskap!!! 😭 er så heldig at jeg har blitt plassert ved siden av en som peller seg i nesa, og kliner «funnet» sitt på stolen sin. Har også hørt han prompe..
  Alle lyder jeg ikke kan kontrollere irriterer meg også grenseløst, spesielt når jeg prøver å jobbe.
  Hadde også to jenter foran meg (med tidenes ducklips 🐤) på flyet her for litt siden. De stinket ned hele flyet, og jeg holdt seriøst på å kaste opp hele veien.. heldigvis ikke lengst flyturen, hvis det hadde vært en lang tur hadde jeg bedt om å få bytte plass. Hensynsløse mennesker 😩

  1. Ida Wulff

   Gråååter på dine vegne ang kontorplassen!!!

 16. Oppvask skal på benken! Vår største uenighet også. Er så ekkelt med tallerkner og glass med litt matrester som det blir vann på. Orker ikke.

  1. Ida Wulff

   Takk for forståelsen!! Klikker for meg!

 17. Parfymekorker! Hvorfor skal de helst være større enn selve parmyen?! De tar jo halve håndbagasjen😩

  1. Ida Wulff

   Irritasjoner i detaljene! Jeg liker det – OG er forsåvidt enig 😀

 18. Hei!
  Jeg mener at du hadde en sak hvor du reklamerte for hotellrom til kr 599 i hele Europa, stemmer ikke det? Hvor var det og hva var koden? Eller er tilbudet over?

  1. Ida Wulff

   Ja, tilbudet varer til i morgen 🙂 Link i bioen min på Instagram @idawulff.no

 19. Håper ikke neste paraply blir; folk som spør om en ting under et innlegg, som handler om noe annet. For denne frøkna har veldig lyst å vite hvor den fine kåpen din er fra? 😍

  En paraply med verdens verste versting; når det åpnes ei ny kasse på butikken, og den som står bakerst i den opprinnelige køa går fremst i den nye! Ååh, altså.

  1. Ida Wulff

   Haha, no worries! <3 Den er fra et merke som heter Norr, jeg kjøpte den i fjor men så den på Nelly. Så prøv der!

 20. Så fin kåpe! Hvor er den fra?☺️

  1. Ida Wulff

   Norr 😀

 21. Ler meg skakk!! Jeg får helt kløe av de som samler seg et helt fotballag av smågodt fra skåla, FØR den har blitt sendt rundt én gang eller to. Som om vi ikke er flere som kan ha lyst på noen av de 11 bitene vedkommende har samlet på låret sitt, armlenet på sofaen etc. Spesielt når det i tillegg sveipes rundt med en pekefinger for å liksom ikke ta på alle. Fungerer jævlig dårlig.

 22. Haha! Så enig! Klarer knapt å se på Ex On The Beach, mister troa på menneskeheten..

  Mine paraplyer om dagen:
  -Folk på jobb som KUN klager og baksnakker. Skulle vi ikke bli ferdig med sånn da vi ble voksne? Orker ikke!
  – Folk som snakker i stillevogna på toget. COME ON! Her om dagen var det en fyr som snakka i telefonen om hva han skulle spise til middag. Og da jeg kikket opp, var det ingen ringere enn konduktøren selv! Hva gir du meg liksom?!
  – Meg selv hver måned jeg får lønn, og tror at jeg må bruke den opp samme dagen jeg får den. Skjerpings, Heidi!

  Sidenote: Brukte hele pendlertimen min på toget i dag på å bla meg igjennom arkivet ditt for å finne duftlyset du anbefalte istedet for Voluspa, men finner ikke. Hjelp? 😀 (Ja, mulig jeg fikk lønn i dag..)

 23. Enig med deg 😂 Spørsmål: Hvor kjøper du designerveskene dine? Er på utkikk etter en slik veske, men finner ingenting på norske sider.

  1. Ida Wulff

   Jeg har som regel kjøpt ute på reise, ikke på noen norske sider 😀

 24. ChristineB

  I disse forkjølelsestider…hvorfor kan ikke folk holde for munn og nese når de hoster og nyser i offentligheten?!?! Istedenfor å lukke øynene og bare blåse ut! Hallo! Det er vanlig allmennkunnskap! Trenger ikke være rakettforsker for å forstå at du SMITTER andre ved å la være! Etter at jeg bokstavelig talt ble hostet på i forrige uke, har jeg nå begynt å stå på bane og buss enn å sitte ovenfor folk som ikke skjønner at det er ikke fritt frem for å ose ut bakteriene dine!
  Mvh forkjølet (og sint.)

 25. Hadde en mindre hyggelig tur på teater for en stund siden hvor jenta foran meg hadde satt opp håret i en stor dott.. whyyy :(((

 26. Folk som påfører neglelakk på flyet! Altsåå, MÅ du gjøre det de få timene du flyr, og ikke før eller etter? Kan jo ikke akkurat åpne vinduet og lufte

  1. Ida Wulff

   Er det lov???

 27. Folk med langt hår som slenger det villt rundt deg! Feks når du står på bussen og hun bestemmer seg for å slenge håret sitt i trynet mitt, så det setter seg i min lip gloss! Blæ! Hun merker selvsagt ingentkng ..

  1. Ida Wulff

   Æsj!! Andres hår er det ekleste

 28. Kristiane

  Etter fire timer med forelesninger om atferdsanalyse, kom jeg på en ting som irriterer meg altfor mye med veldig mange forelesere. Kanskje du har lagt merke til det selv, hvis ikke sprru – for nå kommer du garantert til å irritere deg over det selv🙈 De som bruker «i forhold til» feil heleee tiden. Foreleseren vi hadde i timen i dag sa det 10 ganger ila 5 min. Og ja, jeg telte. Det hjelper ikke hvor mye de skryter av alle sine videreutdanninger og mastergrader når de ikke klarer å bruke det riktig😅 Eneste jeg tilslutt fokuserer på er at de sier feil!

  1. Ida Wulff

   Haha, når man først har lagt merke til det er det vanskelig å la det gå!!

 29. Kristiane

  Sorry* skulle det stå, ikke sprru

 30. Kanskje ikke helt relevant for deg riktig enda, men når tiden kommer vil jeg tro jeg vil få lest om det her og: kommentarer om størrelsen på gravide. Om det er at magen er svær, eller liten, hold det for deg selv. Det er ikke hyggelig at noen kommenterer at det ser ut som at jeg skal eksplodere når som helst, eller at det er synd på meg, fordi det er jo 2,5 måned igjen! Hvor skal dette ende… Jeg vil heller ikke tro at det er hyggelig for noen å høre at magen er sååå liten, og at de håper virkelig at babyen er frisk…

  Hilsen frustrert, gravid dame, i tredje trimester 😛

  1. Ida Wulff

   SÅ frekt! Skjønner ikke at folk tør. Og hei, masse lykke til ❤️❤️❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.