EN MORGENGRETTEN STUDENT

Frisk, norsk og blid ungdom på vei til skolen i dag! Neida. Dette var ikke i dag. I dag våknet jeg før alarmen ringte 5.30, og ble liggende i senga og drikke kaffe i en time mens jeg stilte spørsmål ved alt i livet. Kanskje jeg bare skal slutte på skolen, dumpe kjæresten, skru av telefonen, fly til Bali og bli der? Bli vegetarianer, gjøre yoga og skrive bøker under en palme? Adoptere en hjemløs hund, filosofere og bade? Det var en deilig tanke. Men kanskje mest fordi jeg visste at jeg snart måtte gå til bussen, og at jeg skulle på skolen uten å ha gjort «leksene» mine. I kombinasjon med ekstrem morgengrettenhet, var det ikke vanskelig å ønske seg et annet liv. Men jeg kom meg avgårde til slutt. Med fett hår, rottesveis og toeggede øyenbryn. At det var hull i strømpebuksa og at jeg kunne trengt en omgang av klesrullen, fant jeg ikke ut før jeg satt på busstoppet. Sånn blir det når man prioriterer å ligge og furte om morgenen. Jeg tror ikke jeg følte livsglede før jeg stod i en kiosk på skolen, og oppdaget at de solgte både snus og vin. Herregud! Bare å hive en muntlig eksamen etter meg nå, for denne skolen har alt jeg trenger.

Livet som morgengretten er ikke alltid lett! Jeg kvikner heldigvis til når klokka nærmer seg ti. Ser litt lysere på ting, og aksepterer livet mitt som det er, hehe. Men gurimalla, så sliten jeg blir i hodet av å være på skolen. Nesten så hjernen knirker i takt med at magen romler. Jeg må innrømme at jeg føler meg veldig heldig som ikke må sitte stille på en stol og lytte fra 8 til 4 hver eneste dag… Treningsmotivasjonen er på topp når jeg sitter der på pinnestolen og klør meg i huet. Og så daler den på bussen på vei hjem, og plutselig er alt som står i hodet på meg: MAT. 

Så nå har jeg spist mat, og lagt meg på sofaen – flat som en padde. Trøttheten begynner å ta meg, men jeg skal i hvertfall klare å holde meg våken til Gravlyset kommer hjem. Så håper jeg at treningsøkten hans har slått ham fullstendig ut, sånn at han også syns det er en god idé å legge seg i senga og sovne til Charterfeber 😂❤️

Nå skal hjemmet ryddes kjapt og skolesekken tømmes så den er klar for en ny dag i morgen. Vi snakkes igjen snaaart ❣️

20 kommentarer

 1. Å Ida… Takk for at du fortsatt deler tankene dine med meg og alle andre. :)))))

  1. ❤️❤️

 2. Hvor er ryggsekken fra?:)

  1. Rains 😊

 3. Begynte på master nr. to, mens jeg fortsatt holder på med nummer en… Det anbefales ikke (allerede i september- hva har jeg gjort🤷🏼‍♀️😅). Takk for at du viser de ærlige sidene også!

  1. Du er gæren!! Lykke til ❤️

   1. Takk, og i like måte!!❤️

 4. Hahaha, der beskrev du like så godt min dag.

  1. 😄😅

 5. Hvor er buksen fra?🤩

  1. Levis 😊

 6. Hestehale, er det rottesveis for deg?

  1. Nei. Les de første setningene

 7. Du formulerer deg alltid så fantastisk bra! Får nesten litt dårlig samvittighet av å ligge her å glise til hvor godt du ordlegger deg om hvor kjipt du hadde det :p

  1. Haha, glis så mye du vil! ❤️❤️

 8. Du skriver så utrolig bra Ida!!

  1. Så hyggelig, tusen takk❤️

 9. Hei

  Lurte på hvor ryggsekken din er fra?

  1. Rains 😄

 10. Hvilken modell er levisbuksen? Den var skikkelig fin😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.