HYGGESTEMNING PÅ GJESTEROMMET

Reklame for Desenio: Rabattkode WULFF30 (gyldig 3.-5. september)

GJESTEROMMET 🌾

Gjesterommet er et av de få rommene i leiligheten som faktisk er ganske ferdig ferdig. Resten mangler både møbler og pynt, men gjester… Dem er vi klare for! Hehe. Jeg liker å ha gjesterommet klart, så der skal sengen alltid være oppredd. Må innrømme at jeg legger meg inn der selv noen ganger, når jeg vil ha helt fred til å skrive, for eksempel. Da er det ikke alltid lett å ha en mann rundt seg. Som puster og eksisterer 😂 Fargene på gjesterommet er rolige og behagelige, jeg får litt sommerhuset i Danmark-følelse der inne. Og så er det meste gjenbruk fra tidligere! Seng, sengegavl, vase, strå, lampe, dyner og puter er med oss fra forrige hjem. Det er egentlig bare gardiner (som må legges opp og strykes) og bilder på veggene som er nytt her inne.

Bildene er selvfølgelig fra Desenio, som jeg alltid bestiller postere fra. Denne gangen valgte jeg noe som er litt annerledes i stilen enn jeg har gjort tidligere. I den forrige leiligheten kjøpte jeg gjerne fotokunst, posters med tekst og sterke farger. Her vil jeg ha det litt roligere, og litt mer abstrakt. Det er gøy å kunne gjøre så mye forandring for en så rimelig penge. Dette rommet kan jo fort få et helt nytt uttrykk hvis jeg bytter ut posterne og for eksempel sengetøyet! 

Jeg har vært så heldig og få en rabattkode av Desenio, som jeg kan gi ut her på bloggen. Og til venninnene mine… De spør meg nemlig aldri om jeg har hårpiller eller en mascara til overs. Neida, det er rabattkode fra Desenio som gjelder, hehe ❤️

Rabattkoden er «WULFF30», og gir 30% rabatt på postere hos Desenio. Koden er gyldig 3.-5. september, så det er bare å hive seg rundt og se om du finner noe du kan henge på veggen! Eller sette på en skjenken, som blir neste Desenio-prosjekt hjemme hos meg.

Rabattkoden funker ikke på handpicked/collaboration/personlige posters og rammer. Når det er sagt, så anbefaler jeg å sjekke ut rammene likevel. Liker dem mye bedre enn vanlige glassrammer. De er nemlig i pleksiglass, så de er lettere og tåler mer. Hvis du syns det blir for mange postere å velge mellom, anbefaler jeg virkelig å teste ut Desenio sin eksempel bygge-vegg. Den har hjulpet meg hver gang! Da kan man liksom se litt mer for seg hvordan forskjellige postere vil se ut sammen.

Så, noter deg rabattkoden WULFF30 og ha en nydelig dag videre 🤗

41 kommentarer

 1. Så koselig der inne! Hva heter fargen på veggen?:)

  1. Kalk 😀💕

 2. Flott rom! Hva slags str har du på bildene dine ? 🙂

  1. Takk 😀 Jeg har 50 x 70!

 3. Hei! Hvor er gardinene og gardinskinnene dine fra?

  1. Gardinene er fra Ellos og skinnene er fra en interiørbutikk som heter Poulsson <3

 4. Så fantastisk fin leiligheten deres blir! Hvordan gulv er det?☺️

 5. Hvor er gardinene fra? Og hvilken farge er de? Jeg vil male soverommet mitt i akkuratt samme farge som du har men da trenger jeg samme gardiner også 😂

 6. Hvor er gardinene fra? Søker meg i hjel på nettet etter noe lignende, men får ikke noe særlig med treff.

  1. Ellos 🙂

 7. Hvor er de fine gardinene dine fra? 🙂

  1. De er fra Ellos :*

 8. Wow! Så lekkert 😀 Skikkelig hotellfølelse!
  Kan jeg spørre hvor gardinene er fra (de tykke)?

  1. Takk 😀 Gardinene er faktisk fra Ellos <3

 9. Hei.
  Ser du skriver at fargen heter Kalk, men lurer på hvilket merke det er? Den var veldig fin! 😍

  1. Jeg vet ikke nøyaktig hvilken maling som er brukt, men det er snakk om Jotun sin kalk 😀

 10. Hvor er gardinene i fra? 😅

  1. Ellos 🙂

 11. De gardinene var helt sjuke! Er det merket mimou eller hva?

  1. Stemmer 😊

 12. Uff.. Får litt utslett av Desenio.. er det lov å si 🙈 Men nydelig rom!!

  1. Neeei, hvorfor det! ☹️😲 De har jo så mye fint!!❤️

 13. Hei, kan du legge ved link til de nydelige gardinene?

 14. For et herlig rom – nydelige farger. Rett og slett beroligende, her vil jeg flytte inn😆. Kommenterer ikke så ofte, men får med meg hvert innlegg du skriver og storkoser meg hver gang du legger ut noe nytt. Måten du skriver på er så fengende og levende, virkelig god er du. Klem

  1. Takk snille, det var hyggelig å høre <3 <3 Klem til deg!

 15. Er det dobbel skinne på gardinstangen? Hvor har du isåfall kjøpt den?

  1. Nei, har hengt to skinner parallelt 😊 men vet at Kid har doble, de var bare ikke lange nok og jeg orket ikke å skjøte og sage.

 16. Har selv jotun sin kalk på soveromsveggen. Fineste fargen! Er så fornøyd!

  1. Enig 😍

 17. Er det Wales og Skir fra mimou dere har? lekkert, har vurdert å bestille de selv.

  1. Vet dessverre ikke hva de heter, kun at de er fra Mimou 🙂

 18. Hvor er lampen i hjørnet fra?😍

  1. Designbelysning.no 🙂

 19. Hvor er lampa fra? 🙂

  1. Designbelysning.no 🙂

 20. Hvor er lampen i hjørnet fra?😍

  1. Designbelysning.no 🙂

 21. Er gardinene hvite, grå eller beige?

 22. Hei, hvilken farge og type gulv har du på soverommet og i leiligheten ellers? Jeg holder på med tilvalg på min nye leilighet, og vurderer fargen kalk i hele leiligheten, men da må jeg muligens velge en annen farge på gulvet enn matt hvit eik. Jeg er virkelig ikke flink på fargevalg, så nå setter jeg min lit til inspirasjon fra dine valg! 😄💗

  1. 1-stavs eikeparkett i fargen «Eik Shadow Grey» står det i papirene 😄 lykke til med tilvalgene og ny leilighet! Kalk er en super farge ❤️

   1. Tusen takk for svar! 😊🌸

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.