GODT&BLANDET-TIPS

God dag, god dag 💕 Da er jeg ferdig med min andre biopsi, og selv om det gikk bra så håper jeg det blir lenge til neste gang. Det som hjalp meg gjennom mens jeg lå der og beit meg selv i tommelen, (helt unødvendig, for det er ikke vondt) var alle kommentarene jeg fikk i går. Dere som har tatt dere sammen og bestilt time til celleprøve pågrunn av noe jeg har skrevet. Og dere som bestilte time hos gynekologen etter innlegget mitt i går. Det er jo nesten ikke til å tro! Men jeg blir så glad. Mest på deres vegne, selvfølgelig.

Nå tenkte jeg rett og slett å komme med litt godt og blandede tips. Si i fra hvis du ønsker at dette skal være en fast spalte her på bloggen!

❤️ En morsom Instagram-konto: @Ufinnsta. Jeg ler så jeg griner av denne kontoen. Vi har vel alle prøvd å selge/kjøpe noe på Finn.no en gang, og møtt på folk som ikke eier folkeskikk? Denne kontoen er full av det 😂

❤️ En fin sang: Break My Broken Heart – Winona Oak (Er det bare meg eller er det såå vanskelig å finne ny, bra musikk om dagen? Føler jeg drukner i tropiske rytmer og feststemte keyboard!)

❤️ Et godt tilbud: Ok, det kommer to. Meny og Spar har 10-kroners marked nå! Og har du et Mastercard fra DNB, får du 20% på alt hos Power til og med lørdag 17. august. Husk at du må betale med Mastercardet, og husk å ikke bruke penger du ikke har! 💰

❤️ Et produkt jeg bruker mye om dagen: Anti-Humidity Spray fra Oribe skal beskytte mot fuktighet, slik at håret ikke kruser seg. Meen, jeg bruker den nå aller mest for den fantastiske duften og for volum🙌🏻 Et par ganger om dagen slenger jeg hodet opp ned og gir håret en deilig spray. Så vidt jeg vet får man kun kjøpt Oribe i frisørsalonger som fører merket. 

❤️ En digg serie: Euphoria på HBO! Jeg har bladd forbi den mange ganger fordi jeg syns det så ut som en alt for fargerik ungdomsserie. Men! Den er et kunstverk av en serie. Både i farger og følelser. Gleder meg til sesong 2 kommer 😍

❤️ En nyttig app: Mattilbud 🙏🏼 Jeg har begynt å sjekke den hver mandag, og holder utkikk etter gode tilbud på varer jeg uansett skal kjøpe. Blir spesielt gira når det er tilbud på toalettpapir og tørkerull, haha! Da er det bare å hive seg i bilen og fylle opp bagasjerommet. Her er litt av kjøkkenboden min, forresten. Målet er at den skal se ut som en liten butikk etterhvert 😂

❤️ En quote jeg har lagret:

Jeg trekker tilbake den ironiske distansen jeg alltid har hatt til quotes… Hehe. Håper du fikk et tips som kan gjøre dagen din bittelitt bedre! Nå skal jeg  lufte Penny, og så skal jeg faktisk ut og kjøpe bursdagsgave til Gravlyset. Vi har bursdag i september begge to, men jeg vil heller være tidlig ute. Ønsker deg en fin dag videre 😽

36 kommentarer

 1. Kathrine

  Elsket dette innlegget <3 Du er så inspirerende!

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3 Så hyggelig!

 2. Ufinnsta er noe av det beste jeg vet! Eller verste, kanskje. Å lese disse dialogene høyt er nøkkelen til ukontrollert latterkrampe og grining, uten garanti for at man klarer å lese ferdig 😂

  1. Ida Wulff

   Hahaha, ja, jeg ler såå høyt!

 3. Bra gjennomført i dag! 👏Digget dette innlegget! More of this! 🤩 Og super skjønn qote! Digger deg, Ida!
  Klem ❤️

  1. Ida Wulff

   Du er go ❤️❤️ Klem til deg!

 4. Hei, et lite tips tilbake! Klagde på det samme angående musikk, og det å oppdage ny musikk som man liker. Ble anbefalt å teste magicplaylist.co, der skriver du inn en sang du liker spesielt godt også anbefaler den ut i fra det. Ikke testet ordentlig selv enda, men kanskje det er verdt å teste ut? Likte innleggget!

  1. Ida Wulff

   Ooh, så kult 😀 Det må jeg sjekke ut, takk for tips!

 5. Ja takk til fast spalte 💕 Elsker måten du skriver på, morsom og inspirerende på en og samme tid!

  1. Ida Wulff

   SÅ hyggelig å høre, tusen tusen takk 😀💕

 6. Jeg heier for at du skal fortsette med «godt og blandet». Supre lifehacks/tips som kommer godt til nytte 😀 Spesielt nå når vi er i samme båt og studenter begge to (jeg tar videreutdanning og har enda ikke helt klart å innse at jeg har mye mindre å rutte med i forhold til for et år siden når jeg hadde en gjennomsnittlig lønn og ikke «inntekt» fra lånekassen)… Jeg er ikke flink til å legge igjen kommentarer, men jeg vil gi deg ekstra skryt for at du er et godt forbilde og spesielt for at du fronter et tema som viktigheten av å ta celleprøve. Det varmer et sykepleier-hjerte.

  Klem

  1. Ida Wulff

   Takk Lise, og klem til deg 💕

 7. Ja takk til at dette blir fast spalte på bloggen! 🙂 Altså.. kjøkkenboden din er drømmen min!! Hadde vi hatt så god plass hadde jeg også fylt opp :p Vi kjøpte en toetasjes enebolig for to år siden, og vi fjernet trappa, rev hele kjelleren og bygget en fireroms som vi leier ut. Med andre ord blir det lite oppbevaringsplass og mye penger, hehe! Funker veldig fint når man er «tidlig» i livet da 😉 Selv om jeg gjerne skulle hatt litt ekstra plass til et stort dopapirlager, haha!

  1. Ida Wulff

   Så kjekt med enhet til å leie ut 😀 Da blir det sikkert en heftig kjøkkenbod på deg i fremtiden! Klem

 8. Jeg er organiseringsmenneske og får seriøst tilfredsstilt min OCD av boden din. Show me more!!

  1. Ida Wulff

   Will do ❤️

 9. Signe Jamtveit

  Jeg har bestilt time idag! Snart 26 år og aldri noen sinne vært hos gynekolog. Gruer meg! Men må man så må man. Takk for et ekstra push!

  1. Ida Wulff

   Lykke til 😀❤️ Det kommer til å gå så bra!

 10. Elsker dette!!

  1. Ida Wulff

   ❤️😀😀

 11. Takk for sangtips, nydelig stemme!😍 Ufinnsta er bare gull, det er du og btw 🙌 god helg

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️❤️ Håper du har hatt en fin helg!

 12. Hahah, trodde først det sto «En quote jeg har laget» 😂 bare hææ

  1. Ida Wulff

   Hahaha, nei det skal jeg ikke skryte på meg 😂

 13. En morsom film «Long shot»!

  1. Ida Wulff

   Takk for tips 😀

 14. Therese B

  Elsk på dette innlegget!!

  1. Ida Wulff

   😀❤️

 15. Ut av ren nysgjerrighet, hva legger du i «(alt for) fargerik ungdomsserie»?

  1. Ida Wulff

   At handlingen ikke er realistisk.

 16. Helt herlig innlegg! <3
  Lurer forresten på om du kan svare på dette: om man får påvist grove celleforandringer og man da tar biopsi, er det fortsatt bare et "kanskje" om du trenger konisering da? Har tidligere fått inntrykk av at man får konisering ved Cin 2 og 3 for å være på den sikre siden, men det er kanskje fortsatt ikke sikkert da? Vet du isåfall hvorfor?
  Klem <3

  1. Ida Wulff

   Hei 😊 jeg tror man tar biopsien for å sjekke om mistanken om grove celleforandringer stemmer. Og hvis den gjør det så blir men sendt videre til konisering. Tror jeg, da! Klem til deg ❤️

   1. Virker som at det er sånn det fungerer ja, tusen takk for svar! 😊 var hos gynekologen i går for ny celleprøve etter påvist HPV og celleforandringer i fjor, og jeg spurte henne hvor lang tid det tar cirka å få svar på en biopsi (hvis jeg må ta det), og hun sa at det tok rundt en måned… tar det virkelig så lang tid? :/ fikk du beskjed om det samme? uff, all den ventingen altså, gjør stresset så mye verre 🙈

   2. Ida Wulff

    Jeg fikk beskjed 7-8 dager etter. Men da ringte de, så hadde nok tatt litt lengre tid hvis de skulle sende meg brevet ❤️ Håper du får raskt og positivt svar!

 17. Hei, takk for fint innlegg! Skal til biopsi imorgen, og gruer meg helt sinnsykt! Tusen takk for at du har skrevet om det – hjelper å ikke føle seg helt alene ❤️

  1. Ida Wulff

   Jeg er med deg i spiriten ❤️❤️❤️ masse lykke til og stor klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.