SKOLESTART & HVERDAGSDEPPA

HEI PÅ EN FREDAG 💛

Hverdagen traff meg i fleisen som en stank. Nesten som forventet. Ikke fordi den er travel eller full av kjipe ting, men fordi den er.. Ensom, tiltaksløs, kjedelig og diffus. Da Gravlyset dro tilbake på jobb, satt jeg og så i veggen. Lurte på hva i alle dager jeg skulle gjøre. Vaske klær? Tørke støv? Sminke meg til han kommer hjem fra jobb? For et meningsløst liv.

Min hverdag har ikke startet enda. Det er over en uke til skolestart. PT-timene har ikke startet opp igjen, fordi jeg pådro meg en senebetennelse på ferie (selvdiagnostisert, jeg er jo blogger). Og etterhvert fylles kalenderdagene med jobb også. Så jeg regner med at livet snart vil føles givende og normalt igjen, akkurat nå føler jeg meg bare som den bomsen som ruller rundt i joggedress mens andre er i full gang med livet sitt 😅

Og JA, jeg har bestemt meg for å fortsette med studiene. Nå starter jeg opp på andreåret på masteren (jeg tar den over fire år), og skal ha to fag dette semesteret. Introduksjon til samfunnsvitenskapelig forskningsmetode og Innovasjon i samfunnsperspektiv. Høres ikke det gøy ut? 🤓 Jeg var så nær å gi opp forrige semester, fordi jeg som vanlig lar eksamensperioden spise meg levende. Selv om jeg forstår at det ikke er noe poeng, og at jeg trygt kan gi litt mer f. Så jeg må virkelig gå inn for å ikke bry meg så mye. Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å måtte kjempe for en C, men nå har jeg lært at en C også kan føles helt fantastisk. Og akseptert at jeg er den typen som lar faget modne på meg etter eksamen. Hva jeg sitter igjen med av læring og utvikling er jo egentlig det viktigste. Ikke hva karakteren sier. 

Nå skal jeg straks avgårde til legen og ta B12-sprøyta mi. Det er alt for lenge siden sist, og jeg mistenker at det er en av grunnene til at jeg føler meg litt nede. Det i kombinasjon med hverdagen, sukkeravhengighet og treningsmangel. Tøft liv 😂

Som jeg lengter etter godfølelsen i kroppen! Men den kommer vel snart tilbake ❤️

Jeg skriver forresten på en svar på ukens spørsmål. Så hvis du har noe du lurer på eller vil ha et litt mer utfyllende svar på: Hit me i kommentarfeltet 👇🏽

53 kommentarer

 1. Tror du Gravlyset kommer til å jobbe i Oslo «for alltid»?

 2. Hvor er settet du har på deg fra?😍

 3. Hvor er settet fra? 😍

 4. Hva tenker du om barn nå som stor leilighet med ekstra soverom er på plass?

 5. Hvilke farger har dere på veggene i deres nye leilighet?

 6. I feel you! Har fortsatt fri, så du er ikke alene der! 😉 Ta det litt steg for steg, så det ikke blir PANG! 😉 Flott å starte på med gode treningsrutiner nå i begynnelsen kanskje? YEEEI! DO IT! Heier på deg!
  Stor kjem til deg georgeus! <3

  1. Jaaa i gang med treningen nå, er så støl atte HJELP, haha 😀 Ønsker deg en fin dag <3

 7. Hvilken rase er Penny?

 8. Kan du fortelle litt mer om det å havne ut av treningsrutinger ol. når man får kjæreste og hva det var som gjorde at du tok tak i det?
  Spør fordi du har snakket så fint og åpent om et tema jeg ikke syntes andre snakker noe særlig om.

 9. Har du ikke lyst til og publisere flere opskrifter? Elsker inspiration til middage og alt sådan 🙂

 10. Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver om det å studere.
  Jeg er veldig fornøyd med studie mitt på mange måter, samtidig vet hvor mange arbeidskrav, eksamner, pensumlesing osv det er å gjøre, og til tider føler jeg at det dreier seg kun om å ha hodet over vann, spesielt ved eksamenstider 🙂
  Det hjelper heller ikke på at halvåret vi nå har fremover blir mørkere, som for mange er veldig tungt. (Spesielt etter en behagelig sommer)
  Men det som hjelper på meg i hvert fall er å prøve så godt jeg kan å tenke positivt om ting og omgivelsene i livet, selv om det til tider er utfordrende, og nærmeste umulig også til tider 🙂
  Uansett, masse lykke til med studiene som starter neste uke 🙂

  1. Lykke til du også, Charlotte ❤️ bare å begynne å glede seg til juleferie 😂😂 klem!

 11. Egentlig et spørsmål du kanskje kan svare på her; hvor kjøpte du skoene? Er de i skinn? Vanlig eller sånn smal modell?Håper på svar, takk 🙂

  1. Oi, jeg har dessverre ikke peilig! Tror jeg har kjøpt dem på ferie en gang, men husker ikke mer enn det, Sorry 💕

   1. Takk likevel! Er det skinn eller stoff? Tenkte prøve finne de på nett, så blir lettere å søke. Var så fin form på de.

    🙂

   2. Ida Wulff

    Stoff 😊

 12. Så fin du er på håret!!😍❤️

  1. Takk snille ❤️❤️

 13. Hvilket kamera og linse bruker du for det meste? Hvem tar bilder av deg? Du ser alltid så fresh ut Ida!

 14. Janne-Kristin

  Du er så søt, Ida 😘
  Jeg lurer masse på selvbruningsrutinene dine. Du tok jo spraytan for en stund siden, men smører du deg selv også? Jeg har liksom det evige problemet med at jeg smører meg en kveld, sover på dynetrekk og med et dynetrekk over meg for at det ikke skal smitte av, må gjøre det natten etter også. Og fire fem, dager senere begynner det å forsvinne, og huden ser ut som den har fått et hudangrep 😂 Jeg har lyst til å være litt brun hele tiden, men slippe å måtte ligge på dynetrekk annen hver natt.
  Så, hvordan er dine rutiner? 😊👏🏻

 15. Ahhhh, som jeg elsker måten du skriver på. Jeg gleder meg til hvert eneste innlegg, og det gjør t-bane turen langt mer underholdene enn noen annen blogg (eller nettside) jeg stikker innom. Takk til deg 🙏🏼

  1. Så utrolig hyggelig å høre <3 <3

 16. Hva kan du tenke deg å jobbe som når du er ferdig?

 17. Linn Cecilie🍍

  Hvor lenge er «husdrømmen» utsatt? Eller er drømmen forandret? 🏠

  PS: må nevne hvor fin du er på håret her!! 😍😍😍

 18. Først og fremst, elsker ærligheten og humoren din😊

  Trenger noen tips til gode kafeer i byen din. Skal på langweekend hyttetur på Tjøme om 14 dgr og da er det innafor å legge dn formiddag til byen for shopping og god mat😉 vi er en gjeng med venninner og skal bare kose oss max hele helgen med forhåpentligvis båt på sjøen, bading, sykkeltur og litt hygge i byen(på dagtid😉).
  Tips gjerne om et sted som er litt utenfor det vanlige både mtp mat og atmosfære hvor man kan sitte leeenge og nyte.

 19. Jeg gleder meg til juleferie allerede. Men vi klarer det, har vi klart oss så langt inn i masteren så fikser vi resten. Heier på deg og heier på meg selv og heier på alle de andre.

  Kom gjerne med gi f***-tips når du finner ut hvordan! 😂

  1. Heia heia <3

 20. Når får vi se leiligheten? Hvor mange timer bruker du på blogging? Hva syns du om bloggere som syns de har det så travelt med blogg som jobb?

 21. Hei! Jeg skal også begynne på master deltid over fire år og lurer på om du har noen gode tips før skolestart? 🤓

 22. Hei.
  Hva slags varme har dere i den nye leiligheten? Vannbåren, varmepumpe eller peis?

 23. 1. Hvis du kunne endre 3 ting med Norge, hva ville du endret? Hvorfor?

  2. Finnes det en Gud? Utdyp.

  3. Hva gjør du på en regnfull dag? Hva gjør du når du er alene hjemme?

 24. Hva har du lyst til å jobbe med etter studiene?

 25. Kan du legge ut mer bilder av klærne dine/ inspo? Du har så sjuuukt mye fint 😍

 26. Har du tips til fine «chille-klær»?

 27. Hvorfor melder du deg ikke som frivillig og bruker overskuddsenergien og tiden din på noe som kan gjøre andre glad (når du uansett tiltak ikke klarer å bli fornøyd selv)? Jeg vet ikke helt om du selv ser hvor banalt det ser ut utad at du klager på denne tomme hverdagen din minst en gang hver andre måned. Ta tak i det? Eller hjelper det tilstrekkelig å bare få klaget litt?
  Finn deg en god coach og kom deg ut av denne offerrollen. Den er slitsom for både deg selv og oss andre:)

  1. 😂

  2. Kanskje du burde finne deg en god coach, eventuelt melde deg som frivillig. Denne kommentaren ble litt slitsom for oss andre 🙂

 28. Blir du skremt av klimakrisen?

 29. Hei, kjære Ida!
  Eg må berre sei at det er utrulig deilig å sjå at det er andre som har gått på «master smellen». Eg starta på master i fjor høst, og eg må sei at sjølvtilliten fekk ein real smell når karakterane kom. Fra å gå fra A og B i det meste på bachelor til å slite meg til ein C, gjekk utruleg innpå meg.

  Ofte høyrer ein berre om «suksesshistoriane» der alle får A eller B, og får masteroppgåvene sine publisert i tidsskrifter i etterkant, men realiteten er at mesteparten av masterstudentar er i samme båt som deg og meg, men ingen snakker om det og det resulterer nok i at studentar føler eit enormt press.

  Forsøker heile tida å ikkje la karakterane mine definere meg, men det er nesten ein fulltidsjobb å omstille hovudet :p

  Så takk! <3

  1. Selv takk <3 <3

 30. Heeelt random men.. er du sånn som husker hvor du var når store ting skjedde? Når Diana døde, 11. september, Utøya osv?

  Hvis du måtte spise en rett til middag en hel uke.. hva ville det blitt?

  Og til frokost?

 31. Post-holiday blues er helt normalt og går over 💛

  1. 💛💛💛

 32. Har du sluttet med botox, retusjering av nesen osv?

  Hvordan er blogging som jobb nå kontra for noen år tilbake? Har du merket noe til det (økonomisk, kommentarmessig etc) at blogging er på vei nedover på popularitetsskalaen?

  Ser du for deg å «blogge til du dør» eller tenker du en annen jobb etterhvert? I så fall: hva?

  Hender det at du angrer på at du slettet deler av arkivet ditt? Tenker fra starten på bloggen osv? Det er jo ting som kunne vært artig å lese ettersom man har blitt eldre.

 33. Lag en podcast Ida!!

  1. JA<3 det burde hun!

 34. Håret ditt er nyyyydelig! Vurderer nesten å prøve å legge rettetangen på hyllen, etter 18 år (!!!!shit. Jeg skulle ikke begynt å regne på det) som junkie.

  Tips til hvordan du gikk frem for å slutte? Hehe

  1. Takk 💕🙏🏼 mitt tips er å kjøpe en Dyson Airwrap. Den er dyr, men skånsom!

 35. Hva syntes du er største forskjell fra bachelornivå til master? Med tanke på både egeninnsats og hva som kreves på eksamen. Jeg skal ta en master ved USN nå, og gruer meg.. Vi skal ha hjemmeeksamen, noe jeg aldri har hatt før og tenker jo at hjemmeeksamen i seg selv krever mye mer kunnskap enn eksamen med hjelpemidler…

 36. Hvor ofte tar du hudbehandlinger hos hudpleier? Og hva slags behandlinger gjør du? Og hvor ofte? Du har så fin hud 😄❤️

 37. Hei. Hvordan redigerer du bildene dine?

 38. Hannah Sandberg

  Bruker du kun gellack fra depend nå?

  1. Jeg har alltid gelénegler under, men ja jeg bruker kun gellack fra Depend <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.