FULL AVSLAPNING OG NAKNE MENNESKER

i🧡🧡🧡

Så langt har vi en helt nydelig ferie. Avslappende, samtidig innholdsrik. Vi løper, går, padler kajakk, drikker vin, leser bok, går fra restaurant til restaurant, prøver nye matretter. Og vi svetter – herregud, som vi svetter. Så jeg dropper sminken, og har som regel håret i en dott. Det går så fort å gjøre seg klar! Kanskje litt solpudder hvis trynet er heldig, og så drar vi bare. Det er kanskje normalen for noen, men ikke for meg. Jeg pleier å sparkle og fikse helt til jeg er fornøyd, og helt til Gravlyset puster oppgitt og begynner å bevege seg utålmodig rundt i rommet.

Jeg har til og med glemt å si hvor jeg er – feriemodus level 10. Vi er tilbake i Rovinj, Kroatia. Men denne gangen kommer det jo ingen tips, så kanskje det ikke spiller noen rolle. På ferie pleier jeg å ta et sted mellom 900-3000 bilder. Ja, jeg har sjekket. Hittil denne ferien har jeg tatt 98, og mesteparten kommer nok aldri til å se dagens lys. Og nå skal jeg slutte å mase om denne feriete ferien – men det er bare så nytt for meg, hehe.

Over til noe mindre hyggelig: Nakne mennesker! Nakne fremmede mennesker. Vi ser generelt mange nakne mennesker her i Rovinj, og nudister har jeg ingen problemer med. De ligger der og glinser på klippene når vi padler forbi, og jeg dasker Gravlyset med åren av og til for å signalisere at han må trekke til seg øynene. Bortsett fra det: Helt uproblematisk. Men… For et par dager siden bestemte vi oss for å boltre oss i hotellets spa. Deilig, tenkte vi. Helt til vi oppdaget at det var et par som hadde misforstått. Det var nemlig ikke lov til å ha på seg badetøy i et par av saunaene – men disse to turtelduene kastet badetøyet for godt. Spradet rundt i spaet med fullt innsyn inn i hver sprekk, krik og krok. Og så var det noe med måten det ble gjort på. De hoppet i boblebadet, og hun satt seg oppå ham for å kline litt. Da vi gikk forbi litt senere, satt damen bøyd på en merkelig måte i boblebadet, og du skal være født under en stein for å ikke skjønne at hun satt og koste seg med de harde strålene, sikkert både foran og bak. Det ble så kvalmt at vi bare måtte pakke sammen sakene og takke for oss. Det var noe forstyrrende med å se mennesker på alder med foreldrene sine holde på sånn. Hva med å ta forspillet på eget hotellrom, og ikke i hotellets spa?! Grøss…

Klarte ikke å spare det til et paraply-innlegg, måtte få det ut 😂

I dag har vi sovet lenge – i hvertfall til å være på ferie. Så nå skal vi helle i oss en kopp kaffe, før vi begir oss ut på løpetur. Og så skal vi ta ferge inn til gamlebyen og teste et lunsjsted.

Det er en uendelig deilig følelse å kose seg så innmari her, og samtidig glede seg til å komme hjem til livet sitt 🧡

19 kommentarer

 1. Sykt fin kjole!! Hvor er den fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   ByTimo <3

 2. Sykt fin kjole!! Hvor er den fra?

  1. Ida Wulff

   ByTimo 💕

 3. Mitt Rovinj-tips til deg; drikk vin fra produsenten Kabola 😉 en liten produsent, så tror man bare man får tak i disse edle dråper i Istria.
  (PS: ikke godkjenn denne kommentaren – vi kan jo ikke drive med alkoholreklame – bare nyt!)

  1. Ida Wulff

   😄👏🏼

 4. For en nydelig kjole! Hvor er den fra?

  1. ByTimo

 5. Hahaha FYYYYYYYYSJ, mennesker altså..

  1. Ida Wulff

   Uff ja😫

 6. Hei hvilket solpudder bruker du her? Så fint

  1. Ida Wulff

   Glo minerals 😊

  2. Ida Wulff

   Glo Minerals <3

 7. Åh.. anbefaler å spise på Tutto Bene 🙂 men alltid fullt der, ring dagen før og bestill bord. Ellers kan dere jo teste ut lunsjen på det nye fancy Grand Park hotellet, bare det å gå inn der og se var en opplevelse i arkitektur og interiør. Lunsj eller middag på hotel Monte Mulini er også utrolig godt, og ikke så dyrt som det høres ut som.

  1. Ida Wulff

   Takk for tips <3

 8. HAHAH noen mennesker er noe for seg selv

  1. Ida Wulff

   Virkelig 😅

 9. kristine

  Er i Rovinj selv nå. Hotell Katarina. Fantstisk sted!

  1. Ida Wulff

   Kos deg 😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.