VELKOMMEN TIL KJØKKENET

Deler av innlegget er reklame for Oslo Skin Lab: 65% rabatt på første pakke her 💛

Jeg må innrømme at jeg syns det er litt «vanskelig» å vise frem uferdige rom i leiligheten. Det er liksom mest gøy å presentere det ferdige resultatet! Men for andre, så er det kanskje mer underholdende å se prosessen? Jeg syns i hvertfall det selv, når det gjelder andres hjem. Så her kommer noen bilder av vårt ganske så nakne kjøkken. Vi har fylt opp kjøkkenskap og fått på plass bord og stoler. Men det er egentlig det 😄

Målet er selvfølgelig at kjøkkenet skal bli et superkoselig sted å henge. Vi har vært litt frem og tilbake på om vi skal flytte spisestua helt inntil veggen slik at vi får plass til en kjøkkenøy. Men vi får se. Nye stoltrekk er bestilt – hvis du har IKEA-møbler kan du pimpe dem opp på Bemz.com, tidenes tips. Og så lurer vi på å ha en spisesofa inntil veggen, i stedet for å ha stoler hele veien. Lamper og kunst på veggene mangler. Og selvfølgelig litt stæsj på kjøkkenbenken. Kanskje et gulvteppe også? Og gardiner – har man det på kjøkkenet?

Kjøkkenet er fra Svane, stolene fra IKEA, spisebordet og vitrineskapet fra Slettvoll. Den sorte kjøkkentrappen er også fra IKEA, den er helt nødvendig hvis jeg skal rekke opp i kjøkkenskapene. Uten den rekker jeg nemlig bare opp i første hylle 😂

Jeg har forresten angret på sort kjøkken en haug av ganger. Men nå er jeg i en periode hvor jeg syns det er helt topp. Det får liksom frem takhøyden på en fin måte, og er mye mer «ruvende» i virkeligheten. Et lyst kjøkken ville nok ikke hatt samme effekt. Spisebordet er forresten 220 cm langt- jeg innså at det så litt lite ut på bildene, men der får vi skvist sammen 10 pers på en skikkelig god dag 😀

Hva tenker du, ville du gått for øy på dette kjøkkenet? Og har man gardiner på et kjøkken? Spørsmålene er mange, hehe. 

Kjøkkenet er vel et fint sted å gi et tilbud på kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab. Det første jeg gjør hver morgen, er jo nettopp å trampe ut hit og lage meg en kopp kaffe som jeg blander pulveret i. Noen ganger tar jeg det i vann også, bytter litt på.

Nå får du 65% rabatt på din første leveranse fra Oslo Skin Lab hvis du bestiller gjennom denne linken. Deretter får du 30% rabatt på de neste leveringene. 

Etter at jeg fikk så gode resultater på hudanalysen, har jeg ikke glemt å drikke pulveret en eneste gang. Hvis du ikke fikk med deg hva som skjedde med rynkedybden min, kan du lese det her. En så stor forbedring hadde jeg faktisk ikke forventet. Og som en bonus fikk jeg mykere hud flere steder på kroppen. Bye bye krokodillehud!

Jeg er blitt fortalt at UV-stråler er med på å bryte ned kollagenet i huden, så sommeren er ikke et dumt tidspunkt å starte på 💋

Nå skal jeg komme meg ut av morgenkåpa, for vi skal ut og spise med et vennpar før konsert med Highasakite. Det er ikke ofte jeg gleder meg til konserter, men denne tror jeg blir gåsehud! 🙌🏼

Ønsker deg en nydelig kveld ❤️

88 kommentarer

 1. Absolutt stort JAA til kjøkkenøy. Det er både veldig sosialt, spesielt når dere har gjester, men det gir dere også en hel del mer benkeplass. Dere vil garantert ikke angre 😀 Flytt, som du sier, bord mot veggen og gå for en spisesofa! Det gir dere bedre plass til øya.

  Om dere ønsker gardiner, tror jeg plisegardiner hadde gjort seg her. Gjerne de som dere kan dra opp og ned begge veier. Dersom det blir vanskelig (ser ut som skyvedører), tror jeg også at gardiner som går hele veien opp til taket, hadde vært veldig fint!

  Uansett, nydelig kjøkken! Passet flott med den fargen! 😀

 2. Hei! Kjempefint kjøkken! Vi har bestilt litt likt frå Svane. Lurte på eit par ting, har de spottar i overskapa? Kor høgt er det under taket?

  1. Ida Wulff

   Ja, det er spotter under overskapene – men vet ikke om det er det på alle Svane-kjøkken 🙂 Takhøyden er 2,85!

 3. Ja til kjøkkenøy om dere har plass! Og digger plissegardiner. Kan jeg spørre hva slags tørkerullholder dere har?

  1. Ida Wulff

   Tørkerullen har jeg kjøpt hos Lunehjem.no <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.