MITT GLAMORØSE LIV

POSTKORT FRA BRYGGA I TØNSBERG ☀️

Det skjedde noe håpløst i går. Jeg stod i en klesbutikk og hadde akkurat lagt kuppet mitt på disken, da jeg kjente en stikkende følelse i neseveggen, og smaken av blod langt bak i halsen. Å nei! Jeg blør neseblod! Jeg er typen som ikke liker å gjøre noe ut av meg i det offentlige rom, og burde kanskje delt problemet mitt med mennesket bak kassa i håp om å få et stykke papir, men jeg turte ikke. Så jeg tiltet hodet forsiktig bakover, og stod med nesa i sky mens klærne mine ble brettet  saaakte og pent sammen. Deretter ble det lagt i silkepapir, som igjen fikk klistremerke med butikkens logo. Faen så lang tid det tar. Og her står jeg med nesa i sky, til tross for at jeg har handlet på salg. Folk skulle bare visst at jeg står og svelger blodklumper. Så ble det min tur til å dunke PIN-koden inn, nå med hodet så langt bak at det  ha sett unaturlig ut. Flaks at jeg har hatt den samme koden siden jeg fikk mitt første bankkort, trenger ikke å se tallene. Jeg hører lyden av godkjent. Bunten med silkepapir ble lagt saakte opp i en flott papirpose, som deretter ble knyttet igjen med sløyfe. Ha en nydelig dag videre! Ja, takk skal du faen meg ha, foreløpig går det strålende, tenkte jeg ute av stand til å prate, og skviste heller øynene sammen i forsøk på å forme et hjertevarmt smil. Så løp jeg avgårde, med bakhodet på ryggen. Opp mot kjøpesenteret, forbi 3-4 mennesker som jeg kanskje burde sagt hei til, fant et toalett og låste meg inn. Og så satt jeg der på gulvet og blødde i tre kvarter. MITT GLAMORØSE LIV, end of story 😂

Så nå har jeg fått en ny frykt i livet mitt, og det er å begynne å blø neseblod på upassende steder. Jaja, det kunne vært verre. Jeg kunne blødd ned en hvit, dyr kjole i prøverommet som jeg ikke skulle kjøpe. 

Nå begynner faktisk sommerferie-følelsen å innta kroppen min. Jeg har ingenting jeg  gjøre, sett bort i fra at jeg har et nytt hjem hvor det alltids er noe som kan gjøres. Kjøpes. Skrus opp. Bestilles. Purres på. Skolen er stengt, PT’en er på ferie, jeg har ikke et gram arbeid å gjøre før i slutten av juli. Så jeg slapper av, lunsjer ute, shopper og går på kafé, mens jeg venter på at vi skal dra avgårde på roadtrip. Selv om jeg kommer til å savne senga (og egentlig leiligheten generelt), så gleder jeg meg til å reise bort i noen dager og få litt nye impulser. Fikk så mange fine Stavanger-tips i kommentarfeltet at jeg har lagt inn en ekstra natt der. Så tusen takk, hehe ❤️ Er jo grenser for hvor mange ganger man kan rekke å spise middag på 24 timer.

Nå skal jeg ut og lunsje og kjøpe en bursdagsgave, ha en fin dag så lenge 😍

14 kommentarer

 1. Kjolen fra? 😊 Neseblod er jævlig!!

  1. Ida Wulff

   Det er t shirt og skjørt fra Ella & il 😀

 2. Du skriver så utrolig bra, og fikk meg til å le ordentlig! Ha en fin uke 🙂

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, Marte <3 <3 Og det samme til deg 😀

 3. Mest spent på hva du kjøpte? 😉

 4. Så fint sett, hvor er det fra?😍 God sommer til dere og kos dere på roadtrip💕

  1. Ida Wulff

   Det er fra Ella & il 💕 tusen takk, god sommer til deg også 😍

 5. Hvor er t-skjorta fra?

 6. Hvor er t-skjorta fra?

  1. Ida Wulff

   Ella & il 😀

 7. Ser jeg riktig? Spiser du salat på restaurant?😱 Sjokkerende etter paraply-utsagnet😂

  1. Ida Wulff

   Nei 😂 det er en focaccia!! ❤️

 8. Du har så utrolig flott brunfarge nå! Har du tatt selftan og isåfall hvilken?😄 God sommer🌞

 9. Kan du lage en guide til hvordan du får den deilige gløden og brunfargen? Du ser helt nyyd ut om dagen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.