FREDAGSSTEMNING UTEN GRENSER

i🌸🌸🌸

Hvis du var i tvil: Det er FREDAG! Muligens min favorittdag. Denne bamsebumsen startet dagen med en ellevill spraytan-seanse, og det ble både høylytt og hissig inne på badet. Men brunfargen er på plass og smerten er glemt, så nå går jeg en glødende helg i møte. Jeg blir forhåpentligvis hakket mer nydelig når det overflødige er dusjet av. Og så skal jeg vurdere å spandere litt farge på hendene mine også… 😂 Jeg prøver å få så lite sol som mulig denne sommeren, så da får det bli som det blir.

Jeg er fortsatt i morgenkåpe – mest pågrunn av spraytanen egentlig. Svinger meg på kjøkkenet, hører på musikk og forbereder til vi får gjester i kveld. Et av våre favorittpar kommer på grillings, og det gir meg en boblende sommerfølelse i hele kroppen. Første grillings i nytt hjem! På høyttaleren ruller sanger jeg hørte på den sommeren jeg begynte å holde på med Gravlyset. Får nesten følelsen av å være nyforelsket igjen, haha.

Dagens soundtrack er altså som følger: 
Nights With You – MØ
Wild Thoughts – Rihanna, DJ Khaled & Bryson Tiller
Alene – Arif 
Følsom – Vinz & Unge Ferrari 
Thunder – Imagine Dragons
Appreciaton – Terror Jr
Fuck They – Sofi Tukker
Feel it Still – Portugal. The Man 
Get Some – Ghosted, Kamille 

Godt og blandet der, altså 🤓 Uansett veldig gøy at Spotify lager mimrelister for meg. Jeg utelukket én sang her, og det er Ikke snakk til meg med Merone. Den hørte jeg flaut mye på den perioden. Singel kvinne i opprør? 

Nå skal jeg kle på meg, støvsuge leiligheten med mitt nye trådløse mirakel, og så skal jeg sykle en tur til polet og fylle opp sykkelkurven min. Håper du får en nydelig start på helgen du også 🥂💕

33 kommentarer

 1. Leiligheten ser lekker ut😍 trenger litt råd ang utemøbler. Ville du gått rotting eller typ strammer typer som aluminium?

  1. Takk <3 Jeg var åpen for begge deler denne gangen, men samboer var fast bestemt på at det skulle ha et mer lunt uttrykk. Derfor gikk vi for rotting – eller kunstrotting, da. Men jeg syns begge deler kan være kjempefint, så der er jeg nok ikke så mye til hjelp :O Men sjekk ut Home&Cottage og IKEA <3

   1. Tusen takk ❤️ Synes det er kjempevanskelig selv, er jo så mye fint😄

 2. Hei, Ida! Du inspirerer meg masse med innlegg som dette😊 Jeg lurer på om du har noen tips for å få med samboeren på å holde det ryddig hjemme?😅

  1. Hei på deg 😀 Oi, nei, der har jeg heldigvis sluppet billig unna. Men hva med å legge alt rotet hans på sengeplassen hans? Hvis det ikke nytter å si i fra altså, hehe. Legg det på senga hans hver eneste dag, sånn at det ikke er noe hyggelig å krype til sengs. Hilsen ondskapsfull

 3. Hvilken spraytan bruker du?😀☀️

  1. Mange forskjellige! Clarins, Biotherm, Dove, Vita Liberata, Jetset sun for å nevne noen. Her har jeg Jetset Sun på beina <3

   1. Er jetset sun enkel å spraye på? Har du noen tips til en nybegynner på spray selvbruning? 🙂

   2. Aldri enkelt å spraye seg selv, nei. Tips er å smøre knær, føtter, albuer og fingre med fuktighetskrem, siden man gjerne er litt tørr der 👍🏻

 4. Hvor er morgenkåpen fra? 🙂 Ser skikkelig god ut!

  1. Den er fra Gant, gå ned en størrelse hvis du bestiller på nett <3

 5. Er det fargen Kalk du har i stuen? Si ja, vær så snill…. :-). Byttet nemlig til denne fargen i min egen leilighet som er ferdig bygget om halvannet år, men vet jo egentlig ikke helt hvordan fargen ser ut!

  1. Ja, det stemmer 😀 Da syns jeg du har valgt rett farge! Den forandrer seg utroolig mye etter lys da – se forskjellen på stua og soverommet (som er rommet jeg står i på bildene). Jeg syns den er aller finest med masse lys, men absolutt fin i mer dempet belysning også 😀 Lykke til ny leilighet <3

 6. Så fantastisk fint du har fått det hjemme😍 Får lyst til å bytte ut alt jeg har her hjemme🙈
  Kan jeg spørre hvor det lyse teppet i stuen er fra?😘

  1. Tuusen takk 😀 <3 Teppet er fra Massimo!

 7. Åpenbart at vi forelsket oss på samme tidspunkt, fordi den spillelisten gir meg også en nyforelskafølelse!

  1. Hehe, så morsomt 😀❤️❤️

 8. Hvilket stoff fra Slettvoll har du på sofaen/stolene?😊 Fint!

  1. Stoffet heter Blake 💛

 9. Leiligheten ser helt nydelig ut så langt! Gleder meg til du viser mer. Og halloo takhøyden(!!), så liten og snerten der du står. Ha en fin helg!

  1. Tusen takk, trives veldig godt her så langt 💛 fin helg til deg også 😍

 10. Hei! Hvor er den hvite lampen jeg skimter i bakgrunnen fra? God helg 🙂

  1. Lampefot fra light&living, skjerm fra Home&Cottage 💛

 11. hvor er dørene fra? 🙂

  1. Tror de er laget til leiligheten

 12. Hvorfor prøver du å få så lite sol som mulig? 🙂

  1. Fordi jeg ikke vil skade huden min, og i tillegg skal ta laser på leggene til høsten 😊

 13. Hvorfor prøver du å få så lite sol som mulig? 🙂

 14. Åå, trådløs støvsuger. Det har stått på ønskelisten min lenge 😀 Skal kjøpe det denne uken, men står mellom to modeller. Kan jeg spørre hvilken dere gikk for siden du er fornøyd?:)

  1. En fra Dyson som het noe med absolute 💛

 15. Hei! Kva type golv er dette? PS. Du strålar!!

  1. Dette er accoya-tre. og takk! 💛

 16. Bruker du selvbruning i ansiktet også? Isåfall, hvilken?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.