DET BEGYNNER Å TA FORM

EN COZY KROK I STUA ✨

Møbler har begynt å fylle leiligheten, og det er så gøy! Vi fikk en stor leveranse her i går, og jeg begynte å blø neseblod fordi jeg ble så stressa 😂 Tenk om ingenting passer! Turte nesten ikke å se før alt hadde kommet på plass. Jeg vet ikke hvorfor jeg var så redd, vi har jo fått god hjelp til å måle og tegne opp denne gangen. Det gjorde vi ikke i forrige hjem, og endte opp med en sofa som fylte hele stua vår. Men nå passet alt, og jeg er 100% fornøyd med stoffene i tillegg. Det er en skikkelig deilig følelse, jeg er så lei av å bomme.

Sittemøblene i stua vår er nå bygd opp som en hestesko. Sofa på langveggen, to stoler på høyre side og en divan på venstre side. Sofaen og stolene er i samme stoff, mens divanen er mye lysere. Og så fortsetter vi med sort tre, det passer fint når leiligheten er så lys som den er.

Alt av interiørvarer mangler, så det føles merkelig tomt til tross for alle møblene. Men tepper, puter, lamper, lys og pynt kommer liksom litt i andre rekke. Det skal jeg klare å leve med, ellers tror jeg Gravlyset hopper i havet og blir under vann 😅

Morsomt hvordan fargen på stoffet endrer seg etter lys. Noen ganger ser det grått ut, andre ganger brunt. Fasiten er vel egentlig at det er en varm mørk grå, mens divanen er i en varm lys grå.

I dag fikk jeg forresten internett! Så nå er jeg tilbake for fullt, etter noen dager med huet i flytteesker. Jeg er langt i fra ferdig,  men nå er alt i hvertfall flyttet over til den nye leiligheten, og her kan ting skje i vårt tempo.

Ellers: I dag flytter mamma, pappa og Penny inn også, og blir dermed våre nye naboer. De skal ha en identisk (men speilvendt) leilighet i en annen etasje enn oss – vi sørget selvfølgelig for å kjøpe lengst mulig unna dem, hehe. Men fy søren så koselig det blir! Nevnte jeg at jeg kan vinke til mormor og morfar fra den ene terrassen? De bor i nabobygget. Så nå har jeg det som plommen i egget, med familie på alle kanter ❤️

Nå skal jeg bli kjent med den nye kombimaskinen min, skittentøyskurven har eksplodert og blitt til et helt skittentøys-rom… Vi snakkes snart, jeg gleder meg til å vise frem mer!

36 kommentarer

 1. hvor er sofaen fra? ser sykt bra ut 🙂

  1. Ida Wulff

   Slettvoll, modellen heter Elliot 😊

 2. Hvor er stolene fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   Slettvoll, de heter East 💕

 3. Hvor er møblene fra? 😍

  1. Ida Wulff

   Slettvoll 💛

 4. Utrulig fint! Kor e stolene og sofaen frå? Slettvoll? 🙂

  1. Ida Wulff

   Takk 😀🙏🏼 Ja, det stemmer

 5. Henriette

  Lekkert! Hvor mang kvm er leiligheten deres? 😊

  1. Ida Wulff

   98 (tror jeg) + 18 fordelt på terrassene 😽

 6. Elliotsofaen venter jeg også på! 😃 gleder meg! Den er så fin!

  1. Ida Wulff

   Ja, den er kjenpefin, gled deg 😀💛

 7. Kristina

  Dette blir bra Ida! Og elsk på dørene, fin detalj!

  1. Ida Wulff

   Dørene er såå fine og høye 😍😍 så det gir absolutt litt særpreg!

 8. Koster sofaen 50 000 kr? + Puffene? Herregud, det er sykt dyrt! Selv kjøpte jeg en brukt sofa (som var renset) til 3000 kr. Synes du det er verdt pengene?

  1. Ida Wulff

   Jeg syns det er verdt det, men har også forståelse for at andre tenker annerledes 🙂

 9. Charlotte

  Assa 😍 Så lekkert ! Hvor er dørene/karmen fra? Husker du leverandør? 😇 Sett etter sånne i evigheter. Gleder meg til å se resten, Ida! Gratulerer med innflyttingen, forresten😊

  1. Ida Wulff

   Tusen takk 😀 <3 Nei, jeg aner ikke, tror det er interiørdesigneren i bygget som har importert dem. Hun heter Governatodesign på Instagram, du kan jo prøve å høre med henne 😀 Klem til deg

 10. Åh, fy søren dette blir fint! Av det du viser nå kjenner jeg at jeg gleder meg enda mere til resten. Møblene er lekker, liker både farge, stoff og stil. Hvilke interiørdetaljer/farger skal du ha? Tenker du står rimelig fritt ifht farger og stil i leilighet og på møblene, så her har du mange muligheter for innredningen videre. Og muligheter for variasjoner også etterhvert. Kikker innom hver dag i håp om nye bilder av leilighet og møbler og interiør, så keep ’em comeing 🤗

  1. Ida Wulff

   Så hyggelig Marit 😀 ja, det kommer snart mer! Klem til deg 💛

 11. Kristoffer

  Hvor gammel er leiligheten? Eller huset dere skal bor i?

  1. Ida Wulff

   Helt nytt, vi er de første som bor her 😀

 12. At dere gidder å bruke 50.000 på en sofa + puffene. Hadde heller brukt 5000 på sofa! og resten på noe annet hyggelig. Virker som du måå ha det dyreste og «beste» og det er vel kun Slettvold som gjelder. Lol

  1. Ida Wulff

   Da syns jeg du skal bruke 5000 på sofa og resten på noe annet hyggelig 😀 lol

   1. Caroline

    Arrester heller Lene Orvik for bruk av unødvendig mye penger på dritt ting man kan kjøpe billig. Eneste jeg har sett av dyre ting på/ved Ida er noen designvesker samt møbler. Møbler man kan ha i mange år og som gir mye glede. Samme gleden man får i vesker man kan ha i mange år og som kan gå i arv. Ida, du fortjener det du har jobbet for i mange år! Du er herlig <3

 13. Emilie.

  Åå Ida, det ser nydelig ut! Gud som jeg gleder meg til å se når det er ferdig😍 men jeg lurer på om du velger å beholde nattbordene fra ikea i den nye leiligheten, eller om du har funnet noen nye? Har så lyst til å bytte ut de vi har, men usikker hva jeg vil bytte til.. Har du noen tips? Har sett på de fra slettvoll, men føler de er litt for dyre🤔😅

  1. Ida Wulff

   Taaakk😍 nattbordene fra ikea er dessverre for store ettersom vi har fått bredere seng og et gulvteppe som gjør det vanskelig med de nattbordene. Så vi lurer på å kjøpe noen som henger på vegg, eventuelt et lite sidebord på hver side 😄 nattbord er ikke barebare, lykke til på jakten!

 14. Gleder meg til fortsettelsen! Hvilken kombi-maskin har du kjøpt? Er på utkikk etter en selv 🙂

  1. Ida Wulff

   Perfectcare 800 fra Electrolux 😊 har bare rukket å bruke den et par ganger, men tror den er bra!

 15. Utrolig stilig 😍. Og by the way bruk de pengene du vil på møbler. Det er ditt hjem og dine penger. Nyt det for det blir kjempelekkert når dere er helt ferdig. Ikke bry deg om hva andre vil betale for en sofa eller ikke. Gå på Fretex de som må ønske det og la andre få nyte at de har råd til andre møbler og ting. Misunnelse er noe dritt 😜.

  1. Ida Wulff

   Takk Sandra ❤️❤️ om det er misunnelse vet jeg ikke, folk er vel bare forskjellige når det kommer til prioriteringer. Jeg har spart lenge til disse møblene, og skal være hjemme hele sommeren fordi jeg valgte å bruke pengene på dette. Det jeg dog finner merkverdig er at folk hisser seg opp over andres prioriteringer 😅 Kos deg på Kreta liksom, jeg kjøpte en skjenk til samme pris…. ✌🏼

 16. Gleder meg til å se resten 😍 Bruk pengene dine akkurat hvordan du vil! Det er du som har jobbet for de, og du som har spart 😉

 17. Så nydelig! Hvor er seng og gavl fra? Og hva heter stoffet på Elliot?:)

 18. Eline Holmen

  Hvor har du kjøpt bildet som står på gulvet ved siden av sofaen? Veldig fint!

  1. Kjøpt på salg hos Kremmerhuset <3

 19. Finden Kathrine

  Husker du hva fargen på stoffet til East-stolene heter?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.