EN HÅRETE RUMPEHISTORIE

Rhodos, 1 månded siden

Jeg ligger på en solseng. På magen. Gjør sjeldent det, får så lett nye føflekker på ryggen. Men akkurat nå føles det for godt til å la være. Varmen som vanligvis gjør meg sur, gjør meg rolig og trøtt. Jeg kjenner at jeg synker, balanserer mellom søvn og det virkelige liv. Fornuften får meg til å stikke armen ned i strandveska. Jeg griper etter solkremen, og signaliserer til Gravlyset at han må komme og smøre baksiden av sin kravstore dronning. Han sukker tungt, men reiser seg og kommer mot meg. Setter en kvart rumpe på min solseng, og starter på ryggen. Mer solkrem, det er jo helt tørt når du smører. Han klemmer ut halve tuben, og jeg velger å ikke ta den kampen. Vet du hva den koster-kampen.

Etter ryggen, er det rumpa som står for tur. Jeg drar bikinitrusa langt opp i de mørkeste kroker, og tenker at Gravlyset sikkert syns at det er et hyggelig syn. Han har gitt meg mange rumpe-komplimenter etter at jeg begynte å trene med PT.

Rumpesmøringen er i gang, men stopper brått opp. Kanskje han tar et bilde med hjernen sin, er det ikke sånt menn gjør? Tanken blir avbrutt av at det kjennes ut som om noen stikker meg på rumpa med en skarp nål.

Au! Hva var det?! 

Gravlyset ler, og jeg kjenner et nytt stikk.

Du har tre svarte hår på rumpa. Eller vent. Syv! 

Den stikkende følelsen er gravlyset som prøver å nappe hår fra rumpa mi, og gnisten i forholdet mitt er offisielt slukket. Jeg har snart klart to år uten å prompe, og så ligger jeg faen meg her med skjegg på rumpa. Jeg stivner til. Setter meg brått opp, og sier at: Det har jeg IKKE! Er du sikker? Hva mener du? Jeg tror ikke det altså. 

Jo, du har det. Få se igjen, sier han.

Jeg knyter bikinitoppen på plass, og kjenner at munnen min snurper seg sammen. Bak solbrillene setter jeg drapsblikket i ham, før jeg tramper ut i vannet for å få litt alenetid. Han kommer etter.

Hallo, det gjør jo ingenting. Det er sikkert helt normalt for jenter og, sier den snille mannen som ikke forstår at livet mitt er over. Hva gjør vi nå?! Spør jeg, som om vi har oppdaget noe stort og grusomt som kommer til å forandre forholdet vårt for alltid. Jeg kan jo nappe dem ut for deg? 

Glem det. Du skal aldri kikke på rumpa mi igjen. Det er sikkert mange flere hår der som jeg aldri har oppdaget.

Jeg spruter vann, han spruter tilbake. Så ler vi. Når man trodde det ikke var mulig å bli en bedre match – så har vi jaggu hårete rumper begge to.

Snipp snapp snute, så var det eventyret ute. Helt til i dag. I dag hadde jeg min første time noensinne hos en hudlege som brukte hårfjerningslaser på meg. For hår på rumpeballene skal jeg pokker ikke ha. Og ja, jeg er feminist jeg også, selv om jeg valgte å gjøre noe med det. Feminisme er ikke å la alt håret på kroppen vokse bananas, selv om det virker som om enkelte er av den oppfatning. For så å kjefte på alle som ikke er enige. Men nok om det, og over til grunnen til at jeg i det hele tatt deler dette flaue opplegget: Hudlegen sa at det er mer enn normalt at også jenter har hår på/i rumpa. I en alder av 28, var jeg faktisk ikke klar over det. Hvorfor? Fordi det er noe folk ikke snakker om. Så hvis det kommer en vakker dag, hvor kjæresten din lugger deg i rumpeballa: Fortvil ikke, det er sånn vi er skapt 🖤

Bikinilinja og armhulene røyk forresten også. Kan jeg få komme med et lite råd til alle der ute som vurderer permanent hårfjerning? Ikke fjern alt. Jeg lover: Èn vakker dag har alle lyst til å ha hår på tissen igjen. Da er det kjipt å se ut som en ribba kalkun.

XOXO forfengelig feminist 🙊

57 kommentarer

 1. Haha ler meg ihjel, du er bare fantastisk Ida! 😀

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️❤️

  2. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 2. Hehehe, du er herlig altså! ☺️ og alltid like flott! Hvor er kjolen din fra? 😍

 3. Haha, fantastisk! 😂 Jeg lo høyt! Takk for at du skriver så bra og morsomt om helt normale ting. Digger deg 😄

  1. Ida Wulff

   Takk til deg og 😽🙏🏼

 4. Hehehe, du er herlig altså! ☺️ og alltid like flott! Hvor er kjolen din fra? 😍

  1. Ida Wulff

   Den er fra ByTimo 💛

 5. Kan jeg spørre hvor den fine kjolen din er fra?
  Du skriver så innmari godt, sitter her og ler for meg selv. Innleggene dine er dagens høydepunkt 😀

  1. Ida Wulff

   Tusen takk! ❤️ kjolen er fra ByTimo 😄

 6. Karoline

  Hvor er kjolen fra? Helt nydelig! 😍

  1. Ida Wulff

   Det er en gammel ørn fra ByTimo✨

 7. jeg elsker deg

  1. Ida Wulff

   ❤️❤️❤️

 8. Så fin kjole, hvor er den fra?😊

  1. Ida Wulff

   ByTimo 😘

 9. Du er så herlig! Ler så jeg griner av alle historiene dine. Kjenner meg så igjen i det du skriver. 😂 Keep up the good work.

  1. Ida Wulff

   Takk, så hyggelig å høre ❤️❤️❤️

 10. Jeg døøør! <3 love you!

  1. Ida Wulff

   Haha😅❤️❤️ love love!

 11. E.L.S.K.

  1. Ida Wulff

   ❤️🙏🏼

 12. Hahaha! Du skriver så bra!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, Ingunn 💛

 13. Ingvild

  🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻👏🏻

  1. Ida Wulff

   😃❤️

 14. Dette er noe jeg har lurt på å gjøre selv. Egentlig mest barten (de litt for mørke duna over leppa som jeg endelig tør å spøke med men omkom nesten da et crush en gang kommenterte «Hæ, har du hitler-bart?» …er jo så vondt å nappe midt på så ja visst fader hadde jeg vel litt hitler bart der jeg satt og prøvde å flotte meg som den fjortisen jeg var. Digresjon slutt). Så: kunne du tenkte de å enten ha en q&a om dette, eller å komme med bittelitt info som er lurt å vite når man vurderer det på bart/bikinilinje/armhuler/rumpa? 🙂

  1. Ida Wulff

   Haha, jeg ler! Selv om det sikkert ikke var en stas kommentar å få som fjortis! ❤️ klart jeg kan dele erfaringer når jeg er litt lengre i prosessen 😽

  2. Hedda: hahahah, jeg ler så jeg griner! Men det er ikke vondt ment 🙂

   1. Jeg ler sjæl og, så le med 😂😄😄

 15. Jannicke

  Ofte smiler jeg for meg selv når jeg leser bloggen din, denne gangen lo jeg høyt!! 😂

  1. Ida Wulff

   Haha! Glad for å kunne bidra med litt latter 💛💛

 16. Haha, du skriver så bra. Selv har jeg et litt avslappet forhold til det. Syntes det er kavete å shave hele tiden, og kanskje spesielt i rumpen… Må være veldig flink og disiplinert for å få ALT i hvertfall! Så da får heller kjæresten tåle litt, haha.

  1. Ida Wulff

   Det er søren meg mye jobb å være forfengelig feminist, haha 🤓

 17. Haha, omg🙈😁
  Håper du følger opp med et innlegg om funker! Du må vel ha flere behandlinger først ?

  1. Ida Wulff

   Må muligens ha mange, det er umulig å fastslå antall 😊

 18. Fantastisk. Ler meg ihjel, og har gjort det fra caffelatte.blogg sine dager ❤

  1. Ida Wulff

   Det er så hyggelig! Og så lenge! ❤️🙏🏼

 19. Hahahah åfy! 😂 Ler meg ihjel. Du må skrive bok en dag!!! 💛

  1. Ida Wulff

   Håper jeg får ut fingeren en vakker dag 💛💪🏻

 20. Karoline

  Takk for at du deler! Du skriver så bra 🙏🏼

  1. Ida Wulff

   Tusen takk❤️❤️

 21. Karoline

  Fint at du deler 👍🏻 Jeg synes det er rart at noen fremdeles ikke vet at mennesker har hår overalt. Selvom det varierer i tykkelse og farge så har alle hår overalt.

  1. Ida Wulff

   <3

 22. Er veldig interessert i å ta laser på bikinilinja men hører så mye forskjellig om det. Er jo ganske dyrt så må være verdt det. Kan du gi noe tips?

  1. Ida Wulff

   Det kan jeg gjøre når jeg har mer erfaring med det 🙂

 23. Hei skjønne, gode deg!❤️HAHA!!! Så jævlig gøy dette var å lese! 😂 sikkert normalt dette! Vi får jo ikke sett oss selv skikkelig sånn på rumpa så… Du er god ass! (Eller ikke god, neida😂) Rååå er det rette ordet tror jeg!
  Stor klem❤️

  1. Ida Wulff

   Haha, ler ❤️ har liksom aldri stått med speil og studert min egen rumpe nei 😂 på avstand har alt sett helt greit ut… klem tilbake!

 24. Marianne

  Hahah ååh dette er nydelig! Du skriver så bra!! Jeg forguder dette innlegget

  1. Ida Wulff

   😀 <3

 25. Dette er det beste jeg har lest! 😂

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 26. Hahaha! Fantastisk at du deler. I vennekretsen min er vi helt åpne om det. Samtlige har oppdaga hår både i og på rumpa 🙈

  1. Ida Wulff

   Får se om mine venner åpner opp om rumpa si etter dette innlegget! Haha <3

 27. Elsker at du delte dette!

  1. Ida Wulff

   😀 <3

 28. Kunne du oppdatert angående din erfaring med laser? Funker det? finnes så lite delte erfaringer ang det på nett 🌳

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.