SOM Å GÅ PÅ SKYER

Reklame for Skoringen

HELLO 💛

Hadde du en fin 17. mai-feiring? Hope so! Selv var jeg veldig fornøyd med å plaske rundt i havet på selve dagen. Svært lite stress, og svært lite mennesker. Akkurat sånn jeg liker det!

Men over til sandaler, som dette innlegget skal handle om. På denne turen har jeg nemlig hatt med meg en liten samling med nye sandaler fra Skoringen, som jeg er stolt ambassadør for. De er bio-sandaler fra merket B&CO, og for å ta det litt tekniske først: Bio-sandalen er kjent for å ha myk og støtabsorberende såle med memory-funksjon, som gir en god luftsirkulasjon og sørger for anti-fukt og bakteriell beskyttelse.

Med egne ord: Å gå i disse sandalene er som å gå på skyer! Kanskje en liten overdrivelse? La meg prøve igjen: Det er i hvertfall som å gå i sandaler som har puter på innsiden. Så mye og gode! Jeg har hatt flere par med lignende sandaler fra et annet merke, men de er steinharde i forhold. Og så har de kostet opp til tre ganger så mye.

Bio-sandalene er rimelige i pris, og slår de fleste sandaler når det kommer til komfort. 

MINE ABSOLUTTE FAVORITTER 🐾

Bio-sandalene kommer i mange forskjellige farger, og i flere modeller. De to på bildet over er mine absolutte favoritter. Paret til venstre har jeg kanskje brukt aller mest, jeg digger at de krysser over foten og selvfølgelig leo-mønsteret. Paret til høyre er også en vinner, lyserosa med gullspenne. Nevnte jeg at de er helt sykt myke å ha på foten?!

Og forresten: Min erfaring er at de er helt normale i størrelsen, så man trygt handle på nett hvis man ikke vil gå i butikk 😀

Her har jeg på meg de rosa med gullspenne. Veldig fine til hvitt og beige, som er «mine farger» om sommeren.

Da gjenstår det å se om jeg kommer til å ha noe annet på beina resten av sommeren, haha. Jeg er veldig dårlig til å velge noe annet enn komfortabelt skotøy. Om jeg skal på stranda, ut og spise eller på byen. Men disse sandalene er heldigvis fine i tillegg, så da blir man liksom ikke stanset i døra når man skal inn på en restaurant.

Hvis du klikker deg inn HER kan du se alle bio-sandalene hos Skoringen. Du kan også kjøpe på nett, og hvis man vil returnere kan man velge om man vil sende tilbake eller levere i en av Skoringen sine fyiske butikker. Enklere enn det blir det ikke 💛

Er du ikke komfortabel med å kjøpe sko på nett, kan du se en oversikt over hvor du finner Skoringen rundt omkring i landet HER 😀

41 kommentarer

 1. Andersen

  Skulle kjøpe men tok ikke vipps eller Klarna så da ble det ikke noe 🤔

  1. Ida Wulff

   Skal ta tilbakemeldingen din videre, enig i at det er veldig kjekt å kunne sjekke ut med de betalingsløsningene 😀

 2. Rikke Olsen

  Hei! Hvor redigerer du bildene dine? Spesielt det øverste av deg i den sorte kjolen var så fint. Spurt flere bloggere med lignende og de gidder ikke svare!! Litt irriterende 😅 ha en fin ferie videre 🎈🥂🥳

  1. Ida Wulff

   Hei 😊 Jeg bruker Lightroom! Program man laster ned og må betale for. Tusen takk ❤️

 3. Martine

  Herregud så fin den sorte/mørkeblå kjolen var! hvor er den fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   Den er sort, fra HM 😽

 4. Line :)

  Heter de rosa Lavendel? 🙂

  1. Ida Wulff

   Damesandal rosa heter de! 😊

   1. Anonym

    Takk <3

   2. Jeg kjøpte de rosa, og omg, så digge sandaler!!! Og så søte, takk for reklamen 😀

   3. Ida Wulff

    Yey 😀 Så bra du likte dem, de er virkelig gode <3 <3

 5. Hei😊 hvor er kjolen fra?

  1. Ida Wulff

   Den er fra HM 😊

 6. Fin!🌸
  Hvor er den hvite skjorta evt. kjolen fra?

  1. Ida Wulff

   Det er en oldie fra Seafolly 😊💕

 7. Benedicte

  Hvor er den svarte kjolen fra? Og den hvite skjorta? Såå fine☺️

  1. Ida Wulff

   Kjole fra H&M, skjorte fra Seafolly 😘

 8. Hvor er den svarte kjolen fra?

  1. Ida Wulff

   HM 😊

 9. Hei
  Rhodos ser jo helt fantastisk ut, har også alltid trodd at det var et sånn parti sted,
  Har bestilt meg 2 uker til gran canaria nå , lurer også om du har vært der , jeg skal bo i mogan , er det å anbefalle?
  Men skal reise en tur til Rhodos en gang og ser jeg 😀

  1. Ida Wulff

   Hei! Mogan er det fineste stedet på GC etter min mening, så du får kose deg masse 😀💕

 10. Caroline

  Du har helt fantastisk fin hud!! Hva bruker du på den?

 11. Hvor lenge kan du traske i dem? 🙂

  1. Ida Wulff

   Jeg går med dem hele dagen :*

 12. Hei! Så koselig ferien ser ut, har selv vært i Rhodos mange ganger 🙂 Du ser helt strålende ut, kan jeg spørre hvilken størrelse du har i den sorte kjolen? Er ganske lik som deg, og vipper ofte mellom S og M. Kos deg masse videre på ferie!

  1. Ida Wulff

   Hei 😀 Tusen takk, så hyggelig! Jeg husker ikke om størrelsen er tall eller bokstav, men enten 38 eller M!

 13. Heii:)) så fine sko. Kjøpte akkurat de i leomønster. Gleder meg!

  1. Ida Wulff

   Håper du blir fornøyd <3 <3

 14. Hei! 🙂

  Mener å huske at du viste til noen andre sko fra skoringen også, men de var med hæl og kom i ulike farger. Husker du hva modellen heter? 🙂

  1. Ida Wulff

   Hei 😀 Ja, det stemmer. Her er direktelink: https://www.skoringen.no/bco-damesandal-hvid-1.aspx?ref_gr=115335
   <3

 15. Wow, så fin kjole! Så pen du er!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk, snille du <3 <3

 16. Åå får du ingen rabattkoder på siden deres til leserne dine i fremtiden?

  1. Ida Wulff

   Kan ikke love noe, men jeg håper det! ❤️

 17. Åh jeg måtte rett på skobutikken i dag og kjøpe et par av de rosa! Har lenge tenkt å kjøpe birkenstock, men 1000kr svir litt i lommeboka.. men nå er beina klare for å ta fatt på jobben som sykepleier med nye gode sko 😀

  1. Ida Wulff

   Jaa, sant de var gode og myke?! Håper du vil bli fornøyd 😀 <3

 18. Wow, så flott du er! Og for en fin kjole! Har du navnet på modellen på kjolen? 🙂

  1. Ida Wulff

   Tusen takk🧡 nei, finner dessverre ikke navn eller link!

 19. Camilla

  Åååh, for en kjole 😀 Kjøpt på H&M nylig eller? Nett eller butikk? *måha*

  1. Ida Wulff

   Finnes kun på nett tror jeg 😊

   1. Camilla

    Kan du væææære så snill å legge ved link? Hadde blitt veldig glad for det 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.