EN SKIKKELIG SLAPPE AV-FERIE

POSTKORT FRA RHODOS 💦

Jeg får ikke sagt det nok: Hvor kjipt jeg trodde Rhodos var, og hvor fint det egentlig er. Her har vi ligget i dag, og lurt på hvorfor vi har stresset med å fly til for eksempel Thailand. Greit nok at man må langt hvis man vil finne varme midt på svarte vinteren. Men sånn ellers: Hvorfor reise så langt, når det er så fine steder rett rundt hjørnet! Det skjer riktig nok ikke all verden her. Men hvis man bare vil ha varme, plaske i vannet, lese bøker og nyte hverandres selskap – helt perfekt.

Vi kom hit i går formiddag, og sovnet etter en lunsj på stranda. Og da sov vi faktisk helt til vi måtte skynde oss for å rekke middag på hotellet. Vi har all inclusive, men har ingen planer om å utnytte den resten av uka. Men første kvelden var det kjekt å ha, fordi vi ikke orket stort. I dag våknet vi med andre ord uthvilte og friske, og dro rett til en av våre favorittstrender. Sist vi var her, var det stappfullt. Det var sikkert midt i fellesferien. I dag kunne vi velge og vrake mellom solsenger, og havnet på «første rad». Det var litt kaldt å bade, men vi var uti mange ganger likevel. På det lille lunsjstedet i enden av stranda, spiste vi våre faste retter og delte ett glass hvitvin. 

En helt perfekt dag, frem til jeg måtte ødelegge alt med å foreslå at vi skulle dra hjem på hotellet og trene. Jeg kjeder meg jo så fort i sola. Så vi dro hjem og trente, og det var første gang på lenge at jeg trente uten PT’en min. Faktisk så måtte jeg være PT’en. Det var ikke gøy, ble ganske kortvarig og endte i badekaret.

Nå i kveld har vi vært ute på date. Sittet på en takterrasse med den mest fantastiske utsikten og lekt at vi var på første date. Du vet. Stilt hverandre dype og kleine spørsmål, og ledd av hverandres engelsk.

Tidlig i seng i kveld, skal spise potetgull, drikke Cola Zero og se på krim. Så deilig med en skikkelig ferie-ferie, hvor vi bare kan gjøre ingenting ❤️

PS. Jeg må bare skryte av meg selv. På flyturen hit drakk jeg verken vin eller tok flymedisin. Og jeg klarte meg helt fint! Fremskritt, fremskritt. Gir meg selv 200 poeng for utmerket oppførsel. 

37 kommentarer

 1. Hvor på Rhodos er dere? Jeg vil til Hellas i sommer, men har nok også en tanke om at Rhodos er litt kjipt og «harry». Overbevis meg gjerne om at jeg tar feil!! 🙂

  1. Ida Wulff

   Vi er i Lindos! 🙂

 2. Ser så utrolig fint ut!! Nyyyyyt 😀😀 Hva heter det dere er og er det hotellet dere bor å anbefale? Og hvordan er det å reise med barn dit? Vurder det sterkt til neste års ferie!

  1. Ida Wulff

   Veldig fint 😀 Akkurat vårt hotell er det 16 års aldersgrense på, men sikkert også mye annet fint i Lindos hvor vi bor <3

 3. Hvor på Rhodos er dette?! Jeg måå reise dit! Elsker Hellas, men har hatt samme holdning som deg til den øya. Ups. Gidder du nevne fly og hotelltips også?🙏🏼🙏🏼 Langt fra et større sentrum?
  Takk for den beste bloggen!

  1. Ida Wulff

   Lindos! 🙂 Deler hotell når jeg er ferdig her <3 Syns man må ha bil her, hvis man ikke vil bo på et lite motel midt i Lindos by.

 4. Hvor er kjolen fra? Jeg blir så inspirert av klesstilen din! Kan du ikke ha et innlegg til hvor du legger ut bilde og link til klær du liker? 🙂

  1. Ida Wulff

   Det skal jeg absolutt prøve å få til snart <3 Denne kjolen er fra Floyd :*

 5. Hvor i Rhodos er dette? ☺️

  1. Ida Wulff

   Lindos 😊

 6. Så fin strandkjole, hvor fra?😻 Kos dere på tur🌸

  1. Ida Wulff

   Den er fra Floyd <3 Tusen takk!

 7. Hei, hvor på Rhodos er dette? Ser sååå fint ut!!

  1. Ida Wulff

   Lindos <3

 8. Så vakkert det er der! Hva heter hotellet og området? 🌸

  Kos deg på ferie 😃

  1. Ida Wulff

   Veldig 💕 Området heter Lindos/Pefkos, vi bor i mellom. Kan dele hotell når jeg er ferdig med det 😄

  2. Ida Wulff

   Området heter Lindos, tusen takk <3

 9. Kunne dere ikke bestille uten all inclusive? Det pleier jo å være uforholdsmessig dyrt for dårlig og lite kreativ mat

  1. Ida Wulff

   Det var dessverre ikke mulig!

 10. Madeleine

  Det der ser bare helt nydelig ut! Er selv fan av de rolige og litt mer urørte stedene, og mine definitivt beste strandferier har jeg hatt i Hellas. Men har holdt meg unna Rhodos av samme grunn som deg! Hva heter det her? Og grattis med vel overstått flyreise 😀

  1. Ida Wulff

   Dette er Lindos-området, stranda heter St Pauls Bay 💕 og tusen takk 😀

 11. Kan vi få ett Rhodos reiseguide innlegg? 😅😍 Vurderer å dra dit selv neste måned

  1. Ida Wulff

   Det skal jeg prøve å få til ❤️

 12. Kristin

  Hei Ida

  Hvor i Rhodos er dere? Jeg og en venninne reiser på søndag og kunne tenkt å besøke samme strand!

  1. Ida Wulff

   Hei! 😊 Vi er i Lindos og Pefkos!

 13. Nathalie

  Hva heter hotellet? Kos dere!

  1. Ida Wulff

   Det skriver jeg aldri før jeg har reist hjem 😘

 14. Ulrikke

  For en utrolig nydelig plass! Hvilket hotell er det dere bor på? :)<3

  1. Ida Wulff

   Det kan jeg dele når jeg ikke er her lengre 😊👍🏼

 15. Kristin

  Jeg lurer på om du gjør noe spesielt for å være mindre redd for å fly? Liker ikke å fly selv og drømmer om å kunne reise på tur uten å grue meg/svette som en gris i lufta!

  1. Ida Wulff

   Hei! <3 Jeg har prøvd å gå til hypnose og lært meg tankefelt-terapi. Føler det hjalp litt på den første flyturen etter at jeg var der, men så burde jeg kanskje fortsatt å gå hver gang jeg skulle fly. Ellers har jeg brukt vin og «flymedisin» som jeg har fått fra legen, men det prøver jeg nå å slutte med. Det ødelegger jo første dag av ferien at man er klein/zombie – og så tenker jeg at når jeg etterhvert skal fly med egne barn, så vil jeg ikke være en sånn mamma 😅 Jeg fokuserer mye på barna jeg ser på flyet, det er så usannsynlig at noe skal skje med dem. Og så holder jeg meg busy. Rydder på telefonen, går på do, spiser, drikker. Å sitte stille og se på film funker dårlig for meg, for da kjenner jeg etter bevegelser. Med andre ord ingen suksessoppskrift her enda, men skal så absolutt dele den hvis jeg finner den 😀

 16. Det ser fantastisk ut. Kos dere masse!
  Kan jeg spørre hvor kjolen din er fra? Den var fin😻

  1. Ida Wulff

   Tusen takk <3 kjolen er fra FLOYD

 17. Å, så nydelig sted! Κοοοοs dere, og nyt ferien til fulle! 😀 Kan du tipse om bøker du liker å lese? Jeg har sett du har skrevet det et par ganger, at du liker å slappe av med bøker også hjemme 🙂 Τakk!

  1. Ida Wulff

   Hei Eline 🙂 Det kan jeg gjøre når jeg har noen nye å tipse om. Blir dessverre ikke så mye annet enn pensum for tiden <3

 18. Er det like mye syke eierløse katter og hunder der som på Kreta? Liker Hellas men orker ikke feriere mens jeg ser så mye lidelse.

  1. Ida Wulff

   Ikke sett noen syke eierløse hunder, men noen katter. Ikke så ekstremt som jeg opplevde da jeg var på Thassos.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.