ENDELIG TID TIL Å PUSTE

Hei 💛

Det kjennes ikke ut som om jeg har pustet siden jeg postet vloggen i forrige innlegg. Og det er fire dager siden! Jeg har vært så stressa at jeg har våknet midt om natten og vært uvel, så lite søvn har det også vært. Men nå! Nå sitter jeg på et hotellrom i Oslo, og jeg skal på ferie. En ferie som ikke kunne kommet på et bedre tidspunkt. Visninger og leilighetssalg er gjennomført – det samme er forelesninger. Jeg har hatt min siste før sommeren, og det er en fantastisk følelse. På grunn av formen burde jeg egentlig droppet de to siste forelesningene mine, men så har vi konseptet: fraværsgrense. Tenk at voksne mennesker har en fraværsgrense å forholde seg til. På den ene siden forstår jeg at det må være slik, spesielt når læringen skjer via aktiviteter i forelesning. På den andre siden: La meg leve bro.

Til deg som ikke har sett min nyeste vlog: Leiligheten ble solgt 😀 Til prisantydning. Vi hadde bestemt oss for å ikke gå under, heller leie ut i sommer og vente på rett kjøper. Så jeg er veldig lettet over at den ble solgt, og at vi ikke skal styre med utleie. Selv om jeg ikke har det med å knytte meg til steder (leiligheter/hus), kjenner jeg nå på at det er rart å skulle flytte fra Gravlyset og mitt sitt første felles hjem. Der har vi virkelig vokst. Både som par og rundt midjen, hehe.

Nå skal jeg stupe kråke opp i den deilige hotellsenga, og få meg en god natts søvn. Så tar vi flyet til Rhodos i morgen tidlig, og gjør oss klare for en uke med turkist vann, gresk mat og kjærestekos 😻 Snakkes derifra!

13 kommentarer

 1. Det er viktig å puste. Puste litt innimellom du stuper kråke i sengen. Tenk hvor mange kråker som faktisk stuper hver dag? Det er sikkert opp til flere.

  1. Ida Wulff

   Hehe

 2. Hei Ida☺️
  Korleis klare du å fortsette å flyge når du e så redd for å fly? He du gode tips?☺️

  1. Ida Wulff

   Ruser meg på alkohol og medisin! Hvilket ikke er bra. I går hadde jeg min første flytur på flere år uten noe som helst. Og det gikk bra! Kommer nok alltid til å være litt redd, men det har litt å si hvilket flyselskap, hvilke land jeg skal fly over, hvem jeg reiser sammen med osv. Også viktig å ha sovet godt og ikke stresse på vei til flyet. Og fokusere på barna på flyet, er jo så usannsynlig at noe skal skje med de stakkars små 🙂 <3

 3. «Der har vi virkelig vokst. Både som par og rundt midjen, hehe.» Haha, jeg dør! 😂👏🏻

  God ferie! ☀️😍

  1. Ida Wulff

   Haha! Tusen takk <3

 4. God tur! 🙂

  1. Ida Wulff

   Tusen takk <3

 5. Håper på videoblogg fra turen… <3

  1. Ida Wulff

   Prøver å få til det ❤️

 6. Rebekka

  Hei!
  Har et spm, ikke relatert til innlegget men du hadde et samarbeid med Depend rundt jul. Kjøpte Gellack kit og er sykt fornøyd. Så lurte bare på om du fortsatt samarbeider med de? Klem fra fast leser og fattig student som gjerne vil ha fine sommernegler hehe :))

 7. Gratulerer med salg å kos dere masse på ferie ❤️

  1. Ida Wulff

   Tusen takk ❤️❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.