EN SNEAK PEEK PÅ DET NYE HJEMMET

PÅ BESØK I MITT FREMTIDIGE HJEM ❤️

I dag var vi så heldige og få besøke det nye hjemmet vårt, og dette er mitt nye kjøkken. Jeg tror jeg kommer til å trenge en stige, for jeg rekker bare opp til første hylle i overskapene. Vel vel. Noe må man ofre for å få takhøyden man ønsket seg.

Det sorte kjøkkenet har forresten struktur i treet, som ikke synes på disse bildene. Og en marmor-lignende benkeplate som strekker seg opp på veggen. Og midt i rommet skal det komme en kjøkken-øy, med spiler slik som skapene nede har. Kjøkkenet har til og med et ekstra rom, hvor vi skal sette inn dobbelt kjøleskap og bygge hyller fra gulv til tak. Det må vel bli bra?! Jeg gleder meg i hvertfall til å lage mat her. Kanskje mest til å spise, hehe.

Men glem nå kjøkkenet. Det var skikkelig gøy å se den nye leiligheten nå som den nærmer seg ferdig, blir så mye mer virkelig da. Var godt å få en pause fra leilighetssalget også – vi har jo hatt visning her to dager på rad nå, og det er mer jobb enn jeg kunne huske fra forrige gang. Jeg går rundt som en mus, og tør så vidt å bruke vasken. Jeg vet ikke hvor noen ting er lengre, fordi jeg har gjemt alt på plasser det ikke hører hjemme. Men i dag hadde vi altså siste visning, i tillegg til noen som kom på privat visning senere. Så nå har jeg hoppet opp i utstillingssenga som ikke lengre trenger å være strøken. SÅ deilig!

Jeg vet jeg har vært helt rævva på bloggen de siste dagene, det har bare vært så travelt. Vet ikke engang hvor tiden har blitt av. Men nå skal jeg sette i gang med å redigere en liten vlog, så håper jeg at jeg kan bjuda på den veldig snart.

Okei, vi snakkes 😽

26 kommentarer

 1. Hvor er kjolen fra? Super fin😍

  1. Ida Wulff

   Den er fra ByTimo :*

 2. Vet du hva gulvet du har i leiligheten nå, og hva gulvet du har i leiligheten du skal flytte til heter?😍

  1. Ida Wulff

   Vet at det vi har nå heter 1-stavs vanilla eik markant – i den nye leiligheten aner jeg ikke, men det finner jeg nok snart ut 🙂

 3. Ulrikke

  Så utrolig fint det ser ut! <3
  Hvor er smykket du har på deg fra?

  1. Ida Wulff

   Takk! Tror det blir bra <3 Smykket er fra Jane Kønig (usikker på hvordan det staves)

 4. hvor er kjolen fra? nydelig! og den nye leiligheten ser rålekker ut så langt, wow! selvom jeg skjønner hva du mener med høyden på overskapene – litt upraktisk kanskje, men dødsfint!

  1. Ida Wulff

   Den er fra ByTimo! Hehe, og ja, jeg må nok operere på meg lengre armer :O

 5. For et nydelig kjøkken!🤩 kan jeg spørre hvor dere har kjøpt kjøkkenet?

  1. Ida Wulff

   Tusen takk <3 Kjøkkenet er fra Svane 🙂

 6. Super fint! Hvor er kjolen fra?😍

  1. Ida Wulff

   Takk <3 Kjolen er fra ByTimo!

 7. Så stas! 😊

 8. Flytter bare til et nytt sted i tbg?

 9. Så utrolig fint det blir!

  Skal flytte hjem til mine foreldre snart for å spare opp litt penger, så er planen å kjøpe et oppussingsobjekt og få hjelp av pappa til å gjøre store deler av jobben selv. Har alltid likt din stil når det kommer til hjem og interiør, så jeg gleder meg masse til å følge med på deres nye hjem å hente masse inspirasjon 😍

  1. Ida Wulff

   Hørtes ut som en veldig bra plan 😀 eyes on the price, hvis det blir tøft å bo hjemme <3 lykke til!

 10. Kjempefint kjøkken! 🙂

  1. Ida Wulff

   <3

 11. Åh, den kjolen!! 🤩 Er det lenge siden du kjøpte den? Finner den ikke på nett.

  1. Ida Wulff

   Noen mnd! Men tror bare den finnes i butikk, på Paleet <3

 12. Shoutout til den eneste av landets bloggere som skriver «Sneak peek» og ikke «Sneak peak» <3

  1. Ida Wulff

   Hahaha, må innrømme at jeg skrev feil først men så googlet jeg! Men takk likevel <3

 13. Så stilig – gleder meg til å se din nye leilighet
  Lurte på om du vet hvor høyt det er fra gulv
  til tak? – ha en fiiiiiiin uke 🙂

  1. Ida Wulff

   Og jeg gleder meg til å vise frem 😀 tror det er 2,85 eller 2,90. Mye til nybygg å være!

 14. leiligheten ser lekker ut! hvilken farge har du på veggene ? 🙂

  1. Ida Wulff

   Kalk! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.