HELE MAI ER EN STOR FEST

Reklame for FLOYD

i🌸🌸🌸

Tenk at vi har kommet til mai måned! Helt merkelig, ettersom det var februar i går. Men jeg tror mai er en av mine favorittmåneder. Jeg elsker våren og høsten, og mai er den måneden hvor man endelig kan flekke av seg strømpebuksa, og være komfortabel med bare bein. Ikke for varmt, ikke for kaldt. Hadde temperaturen vært slik den er nå året rundt, så hadde jeg kost meg maks. Ikke så glad i verken tropevarme eller bitende kulde. Mai og september er nok mine to favorittmåneder – hva er dine?

I tillegg til å være nydelig værmessig, er mai måned som regel full av festligheter, familiesammenkomster og fester med venner. 17. mai, barnedåper og konfirmasjoner. Kanskje bryllup også, for noen? Selv skal jeg veldig snart i konfirmasjon til en kusine, og kjolen er heldigvis i boks. Syns det kan være litt vanskelig å kle seg til sånne anledninger. Man skal være anstendig og kle seg respektabelt, samtidig vil man ha det komfortabelt. Ikke trangt, ikke varmt.

KJOLE HER ✨

Kjolen jeg har på meg i dette innlegget blir redningen denne gang. Fotsid, lange ermer, knyting i livet, luftig og fin. Og det sommerlige mønsteret gjør at det ikke blir engangsbruk. Denne blir like fin å ha med seg til Hellas, som jeg også reiser til snart ☀️💦 Har allerede planlagt at jeg skal stå og posere foran et blått og hvitt murhus mens jeg har den på meg, hehe…

Hvis du ikke er ajour med fest-garderoben for mai måned, så anbefaler jeg på det varmeste å sjekke ut Floyd sitt utvalg av vårkjoler. Jeg er sikker på at det finnes noe for enhver smak. Og i tillegg til fine kjoler, så elsker jeg at man bare kan bestille størrelsen sin uten å stresse med at det passer. Alt er helt normalt i størrelsen, selv har jeg aldri bestilt et eneste plagg fra Floyd som er for trangt.

Kjolen jeg har på meg i innlegget finner du HER. Den finnes forresten med oransje mønster også.

Alle vårkjoler hos Floyd finner du HER!

I skrivende stund sitter jeg faktisk i bilen på vei til Fredrikstad. Vi bruker denne fridagen på å besøke svigers-klanen, så det blir nok koselig. Håper du nyter fridagen 💛💛

10 kommentarer

 1. Bloggjenta93

  Hei. Hvordan har du stylet håret ditt her? Kan du lage en videoblogg?

  1. Ida Wulff

   Har krøllet med glattetang, vekk fra ansiktet 😀

 2. hvor er skolene dine fra? så ut som heelt sånn perfekte hvite sko

 3. Hei Ida! Ikke relevant for innlegget, men jeg lurte på om du kan anbefale meg en god frisør i Tønsberg? Jeg er helt ny i byen og trenger sårt en hårklipp!

  1. Ida Wulff

   Hei Sanja 😀 Jeg har dessverre ikke noen frisør å anbefale i Tønsberg, min har sluttet og flyttet 🙁 Dessverre! Har et par venninner som går til Marie på Rockhair på Farmandstredet, og er fornøyde der. Men har ikke testet selv <3 PS. Velkommen til byen!!

   1. Anonym

    Takk og takk!😄

 4. Hvor er skoene dine fra? 🙂

 5. Hei Ida!
  Du er nyyydelig på bildene! 😀 Hvor er de hvite sneakersene fra?

 6. Så fin kjole!

  Og hvor i Tønsberg finner du så fine trær med blomster? <3

  1. Ida Wulff

   Kaldnes <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.