EKTE KJÆRLIGHET & ET GODT TILBUD

Reklame for Good For Me / Rabattkode ida20 gir 20% ekstra rabatt

HEI FRA TERRASSEN 💛☀️

Hei og hopp!

Så var påskeferien over for denne gang, og jeg er godt fornøyd. Fine dager med familien, blå himmel med sol og masse god mat. Litt for mange timer i bil, men det hører jo med. Mot slutten av hjemreisen arrangerte jeg quiz for pappa og Gravlyset – det ble høy temperatur og litt for mye vinnerinnstinkt. Men det får jo tiden til å gå! Etter året mitt som pendler er jeg blitt ganske flink til å ha sjelero når jeg må sitte på transport over lengre tid. Jeg zoomer helt ut og forsvinner i mine egne tanker. Og vips, så har det gått en hel time. Jeg vet egentlig ikke om det er en bra ting?! Når det skjer i hverdagen så taper jeg jo masse tid, haha. 

ALDRI EN DAG UTEN BETAKAROTEN GOLD FRA GOOD FOR ME ✨

Det er som vanlig godt å komme hjem igjen. Ekstra digg når man har tusen oppgaver som venter her hjemme. Denne uken kommer fotograf for å ta bilder av leiligheten vår – men det stanser ikke meg i å slappe av liittegrann på terrassen, med en god bok og sola som varmer. Deilig å kunne bruke terrassen igjen, etter alle disse kalde vintermånedene. Blir som å få et ekstra rom her hjemme.

Jeg skulle nettopp til å si at jeg er godt i gang med å spise Betakaroten Gold før sommeren, men sannheten er jo at jeg spiser det året rundt. Det gjør jeg fordi jeg syns det gir huden min en fin glød. Og når jeg først ligger i sola, så er min erfaring at jeg ikke får soleksem når jeg har spist betakaroten en stund.

Betakaroten Gold er 100% vegansk og er utviklet med kokosolje for bedre opptak. Jeg spiser 2 kapsler hver eneste dag, og har gjort det i mange år. Med noen få unntak så klart, det skjer jo at man glemmer. I’m only human!

Snakker om mange år. Da jeg begynte på dette innlegget, bladde jeg meg tilbake i arkivet for å finne ut hvor lenge jeg faktisk har brukt Betakaroten fra Good For Me. Det første sporet finner jeg i 2015. 

Look at this! Hvis ikke dette er ekte kjærlighet, så vet ikke jeg. Burde jeg heller laget en slik collage og skrevet noen fine ord om kjæresten min? 😂

Poenget er: Dette produktet er jeg så innmari fornøyd med, og jeg kommer til å være trofast mot det lenge etter at jeg legger ned bloggen min og må bruke pensjonen min på Betakaroten. Hvis det er lov å sette det såpass på spissen… Det er fint å vite at det er et norsk firma som står bak denne type produkter, og at dosen man tar er trygg. Throwback til ungdomsårene, da jeg kjøpte helt vill betakaroten på svenskegrensen. 

Good For Me gir nå alle nye kunder en intropris på Betakaroten Gold, hvor du får 50% rabatt på din første leveranse. Med rabattkoden «ida20» får du 20% ekstra oppå der igjen. Dét er et godt tilbud 👀 Rabattkoden er forresten gyldig til 6. mai!

Du kan bestille Betakaroten Gold HER 💛

Peace & Love

22 kommentarer

 1. Kan man bruke dette når man ammer?

 2. Hvor lenge må man bruke produktet før det får effekt? Hilsen likblek………. 😂

  1. Ida Wulff

   Hehe 😀 Jeg vil si i hvertfall et par uker, det er så individuelt! <3

 3. Elisabeth

  Aaaah, damnit. Bestilte en pakke før i dag, skulle ha ventet et par timer så jeg fikk med meg rabattkoden din. 😣

  1. Ida Wulff

   Åh, det var synd! Next time 😀 <3

 4. Hvor er de fine grå pottene fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   De er fra Hay 🙂 <3

 5. HVOR har du kjøpt den gul-grønne lange toppen (?) som er i midten av kollasjen din? 😍

  Herregud, så fin!!!

  1. Ida Wulff

   Troor du mener den som er en strandkimono?! I såfall er den fra H&M, men det er jo flere år siden <3

 6. Karoline

  Hvor er den hvite blusen din fra?😍

  1. Ida Wulff

   Nelly <3

 7. Hei! Hvor er teppet i fra?:)

  1. Ida Wulff

   Kremmerhuset, men det er fra i fjor :*

 8. Hei! Må man ha abonnement for å bestille betakaroten gold? Kunne tenkt meg å teste denne sommeren uten å være bundet opp 🙂

  1. Ida Wulff

   Ja, det må man. Men er mulig å bestille og så si opp <3

 9. Lurer på å bestille, men har prøvd andre merker med betakartoten. Men disse luktet såå grusom at man brakk seg, så klarte å ta svært få. Lurer på om disse lukter/smaker noe?

  1. Ida Wulff

   Virkelig intenting! Dette er glatte kapsler <3

 10. Hei! Hvor er buksen fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   Lee :*

 11. Caroline

  Hvor er den lysegrå buksen fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   Fargen er misvisende, vanlig dongeri fra Lee <3

 12. Vet du om man kan bruke dette produktet mens man ammer? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.