8 TIMER SOM TRAFIKKONSTABEL

DANSK IDYLL 🇩🇰

Hei fra Odense ☀️ Etter åtte timers hardt arbeid, kom vi endelig frem til mitt kjære Danmark. Her var det nærmest sommerstemning i formiddag, så vi satte oss på Kim Larsen sitt tidligere stamsted, og drakk en lokal øl i sola. Åh, du lurer på hva jeg mener med hardt arbeid? Jo, det skal jeg fortelle deg. I åtte timer har jeg sittet lys våken i baksetet og vært lovens lange arm – en trafikkonstabel av ypperste klasse. Lent over armlenet i midten, har jeg passet på fart, avstand til andre biler, at vi ikke kjører forbi pausestoppene, at hendene er trygt plassert på rattet og at sjåføren har øynene på veien. Jeg har forsikret meg om at sjåføren ikke er trøtt, servert Paracet og sunget sanger. Hva skal man gjøre liksom, når alle andre i bilen sovner før vi har kommet oss av Bastøfergen?! Å være trafikkonstabel burde egentlig vært delt ansvar, men i dag tok jeg hele jobben. Så jeg er utslitt! Haha.

Ellers har vi ruslet rundt i byen, spist middag hos farmor og farfar – og nå er vi tilbake på hotellet for å ta en tidlig kveld. Trafikkonstabel Wulff klarer så vidt å holde øynene åpne, og jeg gleder meg så villt mye til å entre drømmeland.

Her er et lite bildedryss fra Odense by, det er så koselig her. H.C Andersen sin hjemby også, hvis du ikke visste det! ✨

Hvor koselig! Hvis ikke dette er dansk stemning, så vet jeg ikke hva som er. Kunne gjerne hatt et lite townhouse her i Odense 💛

Nå skal jeg skrape påskeflaxen min (fått stoort påskeegg av min snille kjæreste), og så har jeg en date med tannbørsten. Snakkes i morgen!

12 kommentarer

 1. Anne Lise

  Wow, helt fantastisk !
  Og haha… jeg veeeet at det ikke var dette du mente, men jeg må bare nevne det; jeg snakket nylig med noen venner om hvordan man best liker å please seg selv. Og da kom det frem at tannbørsten er et hjelpemiddel jeg ikke tidligere har vært klar over. Så det gikk direkt i koffertmodus på den siste kommentaren din der haha! Takk for meg 😂

  1. Ida Wulff

   Hahahaha, jeg ler! Aldri prøvd, men whatever floats your boat :O 😀

 2. Hvor er de nydelige skoene du har på deg i dette innlegget fra?

  1. Ida Wulff

   Vagabond <3

 3. Hvor er de nydelige skoene du har på deg i dette innlegget fra?

  1. Ida Wulff

   Vagabond <3

 4. Isabella

  Hei! Så nydelig i fine Odense 💟. Men, sånn egentlig lurte jeg på hvor den sorte vesken din er fra?

  Bella

  1. Ida Wulff

   Den er fra Alexander Wang <3

 5. God påske, og kos dere masse! Gode klemmer ifra meg <3

  1. Ida Wulff

   Håper du har en fin påske også, stor klem <3

 6. Kristine

  Hvor er buksene dine fra? Så ut som de var greie på lengden! 😀

  1. Ida Wulff

   De er fra Only 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.