EN IKONISK BILDEVEGG

Reklame for Desenio/Rabattkode: WULFF25

EN VEGG FULL AV IKONER ✨

Jeg er hodestups forelska i min nye bildevegg fra Desenio. Det var jeg forrige gang også (som du kan se bilder av her), men det er alltid deilig med en forandring. Og det er det jeg liker så godt med å ha posters på veggene – når man blir lei, koster det ikke så mye å bytte ut og få et helt annet uttrykk.

Denne gangen gikk jeg for deres helt nye kolleksjon som heter iconic photosSå på veggen har jeg Frida Kahlo, John Lennon & Yoko Ono, Natalie Wood, Birgitte Bardot, Marilyn Monroe og Prince. Jeg angrer litt på Marilyn Monroe fordi jeg syns hun er harry, så jeg tror jeg skal bytte henne ut med en annen stjerne! Hehe. 

Jeg er så fan av å ha en hel symmetrisk bildevegg, men noen steder i leiligheten så har jeg bare én eller to enkle posters stående også. Hvis du syns det er vanskelig å se for seg hvordan en bildevegg kommer til å se ut når du putter ting i handlekurven, så kan du bruke Desenio sin bildevegg-bygger. Da kan du sette sammen veggen der først, og flytte rundt på ting helt til det blir slik du vil. Bildevegg-byggeren finner du under inspirasjon. Der finner du også en fane som heter perfect pair, og der kan du enkelt og greit se postere som passer perfekt sammen.

Inspirasjonssiden har hjulpet meg masse, jeg er typen som kan sitte på Desenio sine nettsider i timesvis, fordi jeg syns det er så vanskelig å bestemme seg. 

RABATTKODE: WULFF25

Desenio selger både posters og rammer – jeg elsker disse rammene fordi de er i pleksiglass. Med andre ord: Sannsynligheten er stor for at de tåler en ulykke eller ti.

Nå får du hele 25% rabatt hos Desenio, når du bruker rabattkoden WULFF25. Rabattkoden varer kun til 15. april, så her er det ingen tid å miste! 🖤 Rabattkoden gjelder forresten ikke rammer, handpicked og collaboration-posters.

Fyk avgårde til Desenio HER.

37 kommentarer

 1. Hvilken str har du i den kjolen?

  1. Ida Wulff

   M 🙂

 2. Hvor er kjolen fra? superfiin

  1. Ida Wulff

   Den er kjøpt hos ByTimo 😀

 3. <hvor er kjolen fra?

  1. Ida Wulff

   ByTimo!

 4. Hvor har du kjøpt stråene på bordet?? Skal ha innflytningsfest i morgen og disse hadde vært superfine i leiligheten min 😀

  1. Ida Wulff

   I en helt vanlig blomsterforretning 😀 men husker ikke hvilken kjede det var hos. Kos deg med innflytningsfest <3

 5. Hvor er kjolen fra? 🥰

  1. Ida Wulff

   Kjolen er fra ByTimo :*

 6. Kristina

  Hvor er kjolen fra? 😍

  1. Ida Wulff

   ByTimo <3

 7. Så fin kjole! Hvor er den fra?

  1. Ida Wulff

   Den er fra ByTimo 🙂

 8. Omg så kult!

  1. Ida Wulff

   😀 <3

 9. Hvor er den suuperfine kjolen fra? 😍

  1. Ida Wulff

   Den er fra ByTimo <3

 10. Kult! Hvilken størrelse har du på plakatene?

  1. Ida Wulff

   De er 50 x 70 😀

 11. Sikkert flere som kommer til å spørre om dette, men hvor er kjolen fra?!

  1. Ida Wulff

   Det hadde du jaggu rett i, Hehe! Den er fra ByTimo <3

 12. Hvor er speilet i stuen fra?☺️

  1. Ida Wulff

   Det er svigers sitt gamle speil som vi har malt selv 😀

 13. Catharina

  Herregud, så fin kjole! Hvor er den fra? 😍

  1. Ida Wulff

   Den er fra ByTimo <3

 14. Kan du fortelle hvor all pynten på bordet er fra?😄 spesielt brettet og de to lyslyktene?☺️

  1. Ida Wulff

   Brettet er fra Home&Cottage, lyktene er fra Bohus! 🙂

 15. Hei 🙂 fine bilder, men jeg lurer litt på om du har en link til kjolen du har på i dette innlegget?

  1. Ida Wulff

   Hei 🙂 enig! Har dessverre ikke link, men jeg fant den hos ByTimo på Paleet i Oslo. Hvis du ikke bor i nærheten kan du sikkert kontakte dem på Tlf og få dem til å sende den til deg!

 16. De fleste jeg kjenner pynter med middelmådige bilder, sånn med tanke på kvaliteten, men det er personlige bilder som er gode minner. Bloggere som tar bra bilder pynter med plakater trykt opp i hopetall, som er upersonlig og noe man ser «over alt». Til og med Caroline Berg Eriksen, hvis ektemann tar enormt bra bilder. Hvorfor ikke pynte med egne feriebilder og noe unikt liksom? Skjønner virkelig ikke greia med Desenio:p Du og Gravlyset må da også ha noe mye flottere og koseligere å ha på veggen enn dette?

 17. Hehe, akkurat det du føler om Marilyn Monroe føler jeg om Kate Moss, kan ikke skjønne at noen gidder å henge opp bilde(r) av henne på veggen – så harry! Gøy å kunne bytte ut bilder for å skape ulike uttrykk, ihvertfall når man fort blir lei, sånn som meg 🙂

  1. Ida Wulff

   Ingen Kate Moss her i huset heller, Hehe :p og ja, jeg er dessverre også typen som blir veldig fort lei! Så da er det veldig kjekt med posters!

 18. Flott bildevegg! Fint med de gamle stjernene, og selv om Monroe er overeksponert og innimellom oppbrukt, er hun fortsatt ikonisk 🙂
  Hvor er lampen over spisebordet fra?

  1. Ida Wulff

   Tusen takk! 😀 lampen er fra DesignBelysning.no, fra et tidligere samarbeid <3

 19. Hei fine deg! Du må gjerne si ifra hvis du skal selge spisestuestolene dine når dere er på flyttefot, for jeg er på veldig stor jakt etter samme stolene. Elsker stilen din!

  1. Ida Wulff

   Jeg tviler, men mailen din er lagret <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.